Review - Lotiune pentru tratarea unghiilor Farmec

miercuri, februarie 22, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hey girls,

Am decis sa fac primul meu review, pentru un produs pe care l-am folosit, l-am recomandat la toate persoanele care stiam ca au aceeasi problema si a primit doar laude.

Mereu am avut probleme cu exfolierea unghiilor. Am incercat toate tratamentele posibile si imposibile, de la produse care se comercializeaza pana la leacuri babesti…

Singurul produs care  m-a  surprins prin eficienta sa a fost : Lotiunea pentru tratarea unghiilor cu vitamina B6 de la Farmec.
Probabil acest subiect a mai fost abordat, dar nu m-am putut abtine sa nu prezint si eu acest tratament care pentru mine a facut minuni.



Ce spun ei:

O loţiune ideală pentru revitalizarea unghiilor terne, fără viaţă, casante sau care se exfoliază. Prin conţinutul bogat în Vitamina B5, loţiunea revitalizează şi întăreşte unghiile.

Ce spun eu:

Daca hidratezi foooarte bine cuticulele inainte, sau chiar sa eviti sa aplici pe cuticule atunci este un produs exceptional - se mentioneaza si pe site-ul celor de la Farmec importanta hidratarii cuticulelor.
Dupa 2 saptamani de folosire frecventa (eu il tineam in geanta si de fiecare data cand imi aminteam il aplicam) unghiile mele aratau foarte bine si foarte important nu se mai exfoliau. De asemenea in cazul meu au accelerat proceul de crestere al unghiei. Acum il folosesc doar o data pe saptamana, inainte de aplicarea ojei.

Produsul se poate comanda online pe site-ul Farmec.ro la un pret de 5.11 RON sau se gaseste in magazine/farmacii la preturi cuprinse intre 6.5-8 RON - raportul calitate/pret mi se pare excelent.

Plusuri:
-         se absoarbe rapid;
-         nu este uleios;
-         il poti folosi oricand;
-         rezultate vizibile dupa o saptamana.

Minusuri:
- usuca cuticulele – singurul minus pe care l-am observat, atat eu cat si persoanele carora l-am recomandat.

Sper sa va fie de folos experienta mea si sa aveti unghiutele sanatoase.

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like