Review: Baton corector purificator Pure Nature Organic Tea Tree & Rosemary

marți, aprilie 10, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

Astazi as dori sa va prezint un produs care mie imi place foarte mult. Sunt sigura ca nu sunt prima care face acest review dar doresc sa va prezint si parerea mea despre Batonul corector purificator Pure Nature Organic Tea Tree & Rosemary de la Oriflame.
Eu am o parere buna despre el si atunci m-am gandit ca nu ar fi rau daca v-as povesti putin despre el. 
Am un ten normal/uscat cu tendinte de ingrasare in zona T. Nu am probleme, dar din cand in cand mai apar cateva imperfectiuni pe care le "atac" cu acest baton si in cateva zile am scapat de ele. De obicei il folosesc seara, inainte de culcare si sincer, mie mi-a rezolvat si probleme destul de mari - aici ma refer la dimensiune.

Produsul arata in felul urmator:


Ce spune producatorul:

Baton corector, cu extracte organice din arbore de ceai şi ulei de rozmarin, care ascunde şi usucă coşurile. Mai întâi calmează şi camuflează roşeaţa cu nuanţa verde. Apoi corectează cu nuanţa bej.

Ce spun eu:

Imi place acest produs pentru ca este foarte practic, are un ambalaj in forma de ruj, partea verde trateaza iar partea bej poate fi folosita fara nici o problema ca si corector (nu il utilizez prea des pe post de corector pentru cearcane pentru ca mi se pare ca are tendinta de usca pielea din jurul ochilor). Eu il folosesc doar seara pentru ca in timpul zilei folosesc fond de ten si nu am nevoie de "straturi" suplimentare.
Cantitatea este de 4 grame, necesar si suficient dupa parerea mea.
Pretul este foarte accesibil - 9-10 lei in periadele in care este ofertat, iar acest lucru se intampla foarte frecvent.
Pentru mine este un produs care merita un categoric DA la achizitionare si nu lipseste din portfardul meu niciodata.

Ce ziceti fetelor? Sunteti de acord cu mine?

Kiss Kiss Dee


You Might Also Like

0 comentarii: