Review: Fond de ten Oriflame Beauty Oxygen Boost

marți, aprilie 03, 2012 bydee-make-up 10 Comments

Hello ladies,

Pentru postarea de astazi doresc sa va prezint un fond de ten care este printre preferatele mele – Fond de ten Oriflame Beauty Oxygen Boost – nuanta Sand.
Am incercat marea majoritate a fondurilor de ten comercializate de Oriflame dar m-am oprit la acesta datorita consistentei sale cremoase, puterii de acoperire si modului in care se przinta tenul meu dupa utilizare.
Avand in vedere ca am un ten normal/uscat, fara probleme (destul de rar imi  apre cate o “imperfectiune”) am preferat mereu un fond de ten care sa nu aiba o putere foarte mare de acoperire (ex. Fond de ten Colorstay Revlon – mi se pare cel mai bun exemplu de fdt cu putere mare de acoperire)
Fondul de ten Oriflame Beauty Oxygen Boost mi-a oferit o senzatie de lejeritate, fara sa simt ca tenul meu este incarcat si dupa aplicare lasa o senzatie placuta si racoritoare.

Produsul se prezinta sub urmatoarea forma:




Ce spune producatorul:

Fond de ten cu efect de oxigenare, care conferă tenului o senzaţie incredibilă de prospeţime. Conţine extract din alge brune, care stimulează consumarea oxigenului de către celule, având ca efect un ten mai strălucitor, cu aspect mai sănătos. Conţine microsfere revitalizante şi ceară albă de albine, care îngrijesc delicat pielea.

Ce spun eu:
Imi place datorita consistentei si puterii de acoperire- medie as putea spune.





Cantitate – 30 ml.
Are un ambalaj micut, cu pompitza si poate fi luat oriunde, spre deosebire de alte firme care fac sticlutele gigant si au aceeasi cantitate.
Se intinde foarte usor, nu lasa pete sau aspect de masca, desi eu achizitionez nuante mai inchise decat ar fi indicat deoarece am un ten foarte deschis la culoare. Consider ca se poate folosi atat iarna cat si vara.
Referitor la pret – 20-24 lei cand se gaseste la oferta, cam la 2 – 3 luni se poate achizitiona.
Este putin parfumat – eu m-as fi lipsit, dar daca ei au ales acest lucru nu pot spune ca ma deranjeaza.

O sa il mai achizitionez si dupa ce se va termina pentru ca mie mi-a lasat o impresie buna.

Voi l-ati folosit?
Ce parere ati avut?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like