Review: Cremă de zi/noapte pentru tenul acneic adult Bioclinic - Oriflame

joi, august 16, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Acest produs primit pentru a fi testat si disecat din partea celor de la Oriflame ne-a starnit o mare curiozitate. Spun "ne-a", pentru ca nu am folosit singura Crema de zi/noapte pentru tenul acneic adult Bioclinic ci impreuna cu prietenul meu care are un ten sensibil si foooarte pretentios iar in momentul in care am citit descrierea produsului i-am spus ca trebuie neaparat sa o incerce.
    In cazul in care nu v-a facut cu ochiul in catalog, crema arata in felul urmator:


Sistem dozare:



Culoare/consistenta:




Ce spune producatorul:
Formulă antiacneică puternică prezentată într-un recipient igienic, cu pompă. Ingredientele Centella Asiatica şi acidul salicilic curăţă porii, vindecă erupţiile şi estompează cicatricele rămase. Se aplică dimineaţa şi seara pe faţa curată, insistând pe zonele predispuse la acnee. Formulă non-comedogenică, potrivită pentru toate tipurile de piele.

Ingrediente:
AQUA, GLYCERIN, PPG-3 MYRISTYL ETHER, OCTYLDODECANOL, PPG-5-LAURETH-5, STEARETH-2, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, BETAINE, BUTYLENE GLYCOL, DISTARCH PHOSPHATE, SALICYLIC ACID, CYCLOPENTASILOXANE, CALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED OIL, CETYL ALCOHOL, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, STEARETH-21, CYCLOHEXASILOXANE, IMIDAZOLIDINYL UREA, PARFUM, ALLANTOIN, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL.

Ce spun eu:
- In primul rand am fost cucerita de ambalaj, sticluta rosiatica transparenta care iti permite sa vezi cata cantitate de produs a fost consumata iar sistemul de dozaj igienic nu a putut decat sa ma bucure;
- Culoarea produsului ese alba, consistenta medie, este necesara folosirea unei cantitati foarte mici de produs ;
- Un lucru care m-a deranjat putin a fost mrosul produsului care este destul de puternic dupa parerea mea, iar daca sunteti pretentioase in privinta acestuia eu zic ca va  deranja putin;
- Eu am folosit produsul periodic, doar in zonele predispuse aparitiei acneei, respectiv barbia si a fost foarte eficient. 
- Prietenul meu a folosit crema periodic (are ten uscat cu tendinte acneice), iar dupa aproximativ o luna rezultatele erau mai mult decat vizibile (mereu a cautat un produs care sa i se potriveasca, iar dupa parerea mea este cea mai eficienta crema folosita pana acum);
- Crema are o cantitate de 30 ml, datorita pompitei se consuma foarte putin produs;
- Expira la 12 luni de la deschidere;
- O puteti achizitiona prin intermediul reprezantantilor Oriflame la un pret de 70 lei, iar periodic o puteti gasi la oferta.

In concluzie, vazand eficienta acestei creme mai ales pe tenul prietenului meu va pot spune ca este o crema care merita investitia si care cu siguranta nu va lipsi din "portofoliul" nostru. Este un produs bun, care merita din partea mea un mare DA, categoric o recomand.

Ati folosit acest produs? Ati fost la fel de multumite?

Kiss Kiss Dee




You Might Also Like