Colaborare romaneasca

vineri, noiembrie 30, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Avand in vedere ca 1 decembrie bate la usa, eu, alaturi de bloggeritele mele dragi ne-am gandit sa profitam de aceasta sarbatoare si sa va prezentam un produs 100% romanesc, asa ca astazi si maine puteti uramari pe blogurile noastre prezentarea unor produse romanesti.
    Astazi am sa va povestesc despre un produs descoperit relativ recent, care m-a facut din nou sa ma intreb de ce am asteptat atat de mult pana sa imi iau inima in dinti si sa il folosesc. Este vorba despre Pudra de argila pentru tratamente cometice AslaVital Mineralactiv. Recunosc, imi era teama ca tenul meu, care este uscat si cam deshidratat nu se va intelege prea bine cu mastile pe baza de argila. Gresit! Am avut noroc cu o buna prietena care m-a convins sa o incerc si eu pentru ca ii place foarte mult. 
    Si am incercat-o, in toate combinatiile posibile (mint, mai am mierea pe lista), am observat o imbunatatire  a aspectului tenului meu, disparitia punctelor negre (folosita de doua ori pe saptamana) iar in combinatie cu smantana, aceasta masca are un efect foarte hidratant (mai are rost sa va spun ca mama si bunica mea s-au indragostit de acest tip de masca iar acum ma intreaba cand ne mai rasfatam?).
    In cazul in care nu ati remarcat-o in magazine, aceasta arata in felul urmator:


In aceasta cutie sunt ambalate individual 10 pliculete cu argila 100 % naturala.


Inainte si dupa "preparare":




Ce spune producatorul:
În funcţie de necesităţi şi tipul de ten, pudra de argilă se combină cu diferite fructe, legume, lactate etc. pentru obţinerea unei măşti cosmetice, benefice în ameliorarea diferitelor probleme ale tenului. Prin calităţile sale, argila este un produs cosmetic natural de mare valoare, putând fi folosită cu succes în formulări cosmetice destinate tenurilor sensibile (alergice, seboreice, acneice, cuperozice, iritate şi ridate) şi în tratamente cosmetice naturiste, respectiv în prepararea unor măşti instant.

Ce spun eu:
- Cred ca nu mai are rost sa va mai spun ca imi place foarte mult.
- Vara am folosit-o de doua ori pe saptamana, iar acum o folosesc o singura data.
- Imi place modul in care este ambalata, fiecare pliculet separat. Un pliculet imi ajunge pentru doua utilizari.
- Dupa cum spuneam si mai sus, am folosit in diverse combinatii, cu diverse fructe, iar combinatia de care sunt "dependenta" momentan este cea cu smantana. Cred ca si in momentul in care temperaturile vor fi negative ma va ajuta. In exemplificarea de mai sus am folosit lapte, desi are un miros mai ciudatel si in aceasta combinatie imi place. 
- Eu o las sa actioneze 10-15 minute, mai mult nu pot sa rezist cu ea deoarece apare acea senzatie de piele stransa in momentul in care aceasta se usuca. Incercati sa o aplicati cat mai uniform posibil pentru ca aceasta sa se usuce in acelasi timp in toate zonele;
- Singura mea problema cu acest tip de masti este ca ma irit putin pe frunte, dar aceasta iritatie dispare la putin timp dupa curatare si aplicarea cremei de fata.
- O gasiti pe rafturile magazinelor si hypermarketurilor la un pret de 9-10 lei, eu am achizitionat-o din Kaufland cu 9 lei;

In concluzie, este un produs care nu va lipsi din rutina mea saptamanala si primeste un mare DA din partea mea. Da, este un produs romanesc pe gustul meu!

Nu uitati sa treceti si pe la partenerele mele, eu sunt foarte curioasa de produsele romanesti pe care le prefera:

    http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/
    http://adelinaradu.blogspot.com/
    http://beauty-boutiqque.blogspot.ro/
    www.cristinatacaciu.wordpress.com
    http://dedeeasclothes.blogspot.ro/
    http://letmeborrowyourlipstick.blogspot.ro/
    http://midsummer-blog.blogspot.com
    http://valentinabucur.blogspot.com
    http://luizaburlacu.blogspot.com/
    http://niasmagiccloset.com
    http://cupcakesplendens.blogspot.ro/
    http://www.juliet.ro/
    http://alinabarbumake-up.blogspot.ro
    http://ioanadumitrache.ro/ 
     
    Voi ce produse romanesti preferati?

    Kiss Kiss Dee

    You Might Also Like