Giveaway relaxant cu Biorigine.ro

marți, ianuarie 15, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Astazi va invit la un giveaway relaxant sponsorizat de Biorigine.ro
   Acum....va voi spune si din ce motiv acest giveaway si denumirea de relaxant. Cred ca noi, doamnele avem un har nemaipomenit de a ne stresa din diferite motive (eu, cel putin am constatat ca nu pot trai fara stress) asa ca,  premiile care au rolul de a va relaxa sunt doua uleiuri de masaj din gama Shanti Spirit (o gama pe baza de miresme calde si insorite, nascuta dintr-o pasiune pentru parfumuri naturale si calatorii aflata la intretaierea dintre Marea Mediterana, Orient si Africa):
-   Ulei de masaj relaxant Gradina provensala - Destresant, calmant, hidratant;
-   Ulei de masaj armonizant Bucuria de a trai - Reconfortant, armonizant, cu un parfum exotic, subtil si incantator.




Reguli:
- Sa dati like paginii  de facebook Biroigine.ro - click aici;
- Sa dati like paginii mele de facebook By Dee make-up - click aici;
- Sa dati share acestui giveaway pe pagina voastra de facebook - postarea trebuie sa fie publica.
- Sa ma urmariti prin Google Friend Connect - in mod public (partea dreapta a blogului Persoane interesate - Inscrieti-va pe acest site);  
- Sa imi lasati intr-un comentariu numele cu care ati dat like, numele cu care ma urmariti prin Google Friend Connect,  link-ul prin care ati dat share giveaway-ului si premiul care il doriti (prima castigatoare va fi aleasa in functie de alegerea facuta);
- Ultima conditie este adresata celor doua castigatoare - dupa ce primiti si testati premiul, va rog sa imi transmiteti un scurt review pentru a-l publica pe blog (in cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta conditie, va rog, nu va inscrieti).

Giveawayul incepe astazi 15.01.2013 se incheie in 22.01.2013 ora 18:00 si este deschis national. Cele doua castigatoare vor fi alese prin random.org (as aprecia daca nu v-ati inscrie cu conturi masculine, inscrieri multiple sau conturi false - verific si descalific) si vor fi anuntate in  48 ore. 

Va urez bafta!

Si mai am o veste buna pentru voi, cititoarele mele: Daca tot e perioada reducerilor,  Biorigine.ro va ofera un voucher de discount de 60% si transport gratuit pentru produsele din gama Shanti Spirit. Pentru a intra in posesia voucherelor, trebuie sa trimiteti un mail pe adresa: contact@biorigine.ro iar voucherul va va fi livrat in cel mai scurt timp.

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like