Giveaway aniversar dulce cu Complex Aplicol Veceslav Harnaj

sâmbătă, februarie 02, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

     Daca nu ati fost prezente ieri pe pagina de facebook va anunt cu mandrie si pe aceasta cale ca... luna aceasta blogul meu va implini un anisor.
     Cu aceasta ocazie mi-am dorit sa va fac cateva surprize, prima venind din partea Complexului Apicol Veceslav Harnaj care va  ofera un rasfat dulce, dulce prin setul Apidermaliv:
- Crema pentru  fata Apidermaliv
- Masca pentru  fata Apidermaliv
- Balsam de buze Apidermaliv
- Crema pentru calcaie cu propolis Apidermaliv
- Gel de dus Apidermaliv.


Ce trebuie sa faceti:
- Sa dati like paginii sponsorului Complex Apicol Veceslav Harnaj - click aici;
- Sa dati like paginii mele By Dee make-up - click aici;
- Sa dati share acestui giveaway pe pagina voastra de facebook - postarea trebuie sa fie publica.
- Sa ma urmariti prin Google Friend Connect - in mod public (partea dreapta a blogului Persoane interesate - Inscrieti-va pe acest site);
- Sa raspundeti la intrebarea: Cum se numesc cele 4 game de produse cosmetice produse si comercializate de Complexul Apicol Veceslav Harnaj?
- Sa imi lasati intr-un comentariu numele cu care ati dat like, numele cu care ma urmariti prin Google Friend Connect,  link-ul prin care ati dat share giveaway-ului si raspunsul la intrebarea de mai sus.
 Toate conditiile sunt obligatorii!

Giveawayul incepe astazi 2.02.2013 se incheie in 16.02.2013 ora 10:00 si este deschis national. Castigatoarea va fi aleasa prin random.org (as aprecia daca nu v-ati inscrie cu conturi masculine, inscrieri multiple sau conturi false - verific si descalific) si va fi anuntata in  48 ore. 


Va urez bafta!

 

You Might Also Like