OOTD: Galaxy...

luni, aprilie 22, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Dupa cum va promiteam in aceasta  postare,  odata cu aparitia primelor raze de soare voi incepe timid, sa postez si outfituri.
    De asemenea primul outfit, are ca piesa de baza colantii ROMWE cu care Alexantza m-a surprins in urma cu cateva saptamani.
    Asadar si prin urmare, m-am gandit in ce maniera sa abordez acest outfit. M-am decis pana la urma ce obiecte vestimentare sa-i alaturez si am pornit la drum incantata de vremea de afara. Pot spune ca am fost chiar prea incantata deoarece in momentul in care am ajuns la locul pe care il asociasem outfitului am realizat ca bate un vant puternic iar lumina are o intensitate mult prea mare pentru limita mea de suportabilitate. M-am sacrificat, m-am strambat putin si in final am reusit sa aleg doua poze...yayyy.
    Am pornit catre o noua locatie pentru ca nu ma puteam prezenta in fata voastra cu doua poze, am reusit sa mai aleg cateva si iata postarea mea. :)








    Pentru inceput ma declar "circa si aproximativ" multumita pentru ca am putut sa aleg cinci poze din o suta de poze care nu erau pe gustul meu.    
    Sper sa considerati cat de cat acceptabila postarea mea si sper ca data viitoare pozele sa imi reuseasca mai bine.

Intrebarea zilei: pro sau contra colanti?
Si bineinteles, ce parere aveti despre postarea mea? Doriti sa mai vedeti postari de acest gen pe blogul meu?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

You Might Also Like