Review: Crema de maini The Secret - Petite Angel Hand Cream

joi, iunie 27, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Astazi va voi dezvalui secretul care se ascunde in spatele mainilor mele catifelate.
    Este vorba despre crema de maini The Secret o placere si un real rasfat pentru mainile mele.
    Cred ca stiti deja ca sunt intr-o permanenta cautare a cremei de maini perfecte deorece considera ca, mainile sunt cartea de vizita a unei femei iar daca ele nu sunt ingrijite si hidratate corespunzator, in timp ne vor trada varsta, pielea va deveni uscata si ridata si fac tot ce imi sta in putinta pentru a preveni aceste probleme.
    Aceasta crema m-a atras datorita ambalajului sau delicat si feminin.


Produsul este sigilat cu o folie din aluminiu, astfel incat putem sa fim sigure ca suntem primele persoane carora li se dezvaluie secretul din interiorul ambalajului.
Dupa indepartarea foliei, simtim o aroma placuta, proaspata, usor pudrata.
Desi nu este o crema foarte consistenta isi face treaba exemplar si se absoarbe rapid (cred ca este as la acest capitol). 



Pielea este hidrata si ramane fina pe parcursul intregii zile.
Din pacate nu va pot prezenta o lista a ingredientelor deoarece pe ambalaj sunt mentionate doar in chineza si nu cred ca v-ar ajuta.
Are o cantitate de 35 ml si poate fi achizitionata de aici la un pret de 8$, transportul fiind gratuit (produsele ajung la posta vamala).

In concluzie, pot spune ca am descoperit o crema perfecta pentru acest sezon. Sunt foarte multumita de ea si din partea mea primeste un mare DA.

Va tenteaza aceasta crema? Ce alte produse de pe COSME-DE.COM v-au mai atras atentia?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like