Ce produse am mai terminat ...

joi, noiembrie 07, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    In privinta produselor pe care le-am terminat nu m-am mai laudat de ceva vreme, ambalajele s-au tot adunat si cand am vazut ca nu mai am loc din cauza lor ... le-am fotografiat si le-am facut vant! Gata!
    Astazi a venit randul lor asa ca va voi povesti cate ceva despre produsele de care m-am descotorosit in ultima perioada.


    Primul produs despre care vreau sa va vorbesc nu apare in nicio poza de grup (decat in cea de mai sus) deoarece nu este un produs cosmetic. Este un produs care ma facea sa zambesc si dupa care mai aveam putin si plangeam in momentul in care s-a terminat. E vorba despre lumanrea Glade cu aroma de portocale si scortisoara. A fost THE BEST. Am pastrat-o de la inceputul anului pentru ca mi-a fost mila sa o incep si dupa ce am aprins-o nu imi mai venea sa o sting ... Daca o sa mai apara o sa imi refac stocul. Mi-as dori sa stiu, am trimis si un mail in care am adresat doar aceasta simpla intrebare dar se pare ca nu merit un raspuns asa ca voi astepta cumintica sperand sa o mai zaresc pe rafturile magazinelor.

Din categoria produselor pentru par si corp am reusit sa "scot din circuatie" urmatoarele:
- Samponul pentru volum Balea - pe langa volum mi-a oferit si putina matreata si nu a fost eficient in privinta sebumului. E bun pentru pensule pentru ca l-am abandonat dupa ce am observat ca nu ne intelegem;
- Samponul 2 in 1 Enliven a avut aceeasi soarta - desi nu am avut probleme cu matreata, nu a fost eficient in privinta sebumului. Cred ca nu am leac! Acum folosesc ceva de la Garnier dar diferente majore nu am sesizat;
- Samponul uscat Balea Trend it up este salvarea mea. O sa il recumpar mereu, sunt foarte multmita de el. Vi l-am prezentat aici
- Gelul de dus Dove go fresh cu aroma de prune si flori de cires mi-a fost un bun camarad. Imi pare rau ca ne-am despartit si sper sa ajung si la noi in curand...
- De lotiunea de corp Balea cu vanilie si mango m-am cam plictisit. E potrivita pentru vara, m-am chinuit sa o termin si nu pot spune ca regret prierderea ei.
- Crema de maini The Secret - Petite Angel Hand Cream mi-a placut foarte mult si, recunosc, inca nu am aruncat ambalajul. Mi se pare atat  de dragut...V-am prezentat-o aici.


Dintre produsele destinate ingrijirii tenului m-am despartit de:
- Gelul spumant antibacterian Gerovital - mi-a placut foarte mult si il voi recumpara;
- Lotiunea tonica cu efect calmant - Oriflame a fost foarte blanda si eficienta in acelasi timp. Mi-a placut! Momentan testez altceva dar nu exclud posibilitatea de a o recumpara.
- La ultima postare de acest gen am uitat sa fotografiez  crema de noapte hidratanta regeneranta Beautycycle - Amway asa ca am pastrat-o pentru postarea de azi. A fost buna si foooarte spornica - review aici .
- Recunosc, produsele din gama dermatocosmetica de la Oriflame nu au fost consumate pana la ultimul strop. Scrubul mi-a placut foarte mult, crema mi s-a parut putin cam grasa si am folosit-o mai rar.


    M-am aventurat si in zona fardurilor si m-am despartit de cateva farduri vechi si foarte vechi care stateau abandonate ocupand locul degeaba.
    Mascara Maybelline Cat Eyes mi-a placut foarte mult si regret ca m-am despartit de ea.


    Hiuh... a fost greu dar ...Asta e tot!
    Daca am fost sau nu harnica, va las pe voi sa decideti dar eu ma declar multumita.
    Am reusit sa ma abtin de la noi achizitii majore iar acum ma axez pe consum!

    Ce parere aveti? Voi cu ce va laudati?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like