Preferatele lunii ianuarie

sâmbătă, februarie 01, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Si-a trecut prima luna din 2014. Un ianuarie rapid, linistit, fara evenimente majore dar cu cateva descoperiri impresionante despre care va voi vorbi imediat.
    In aceasta luna am incercat sa ma relaxez mai mult (in prima jumatate a  lunii am si reusit), sa ma odihnesc si sa imi fac planuri pentru zilele calduroase la care acum visez mai mult decat oricand. Ma bucur ca a venit zapada fiindca e semn ca in maxim doua luni putem scoate pantofii la plimbare (eu asa sper). Incerc sa privesc jumatatea plina a paharului...
    Sa revenim la subiectul de azi.
    Fotografii impartite pe categorii.


    Oficial - descoperirea acestei luni a fost ..... lotiunea de corp Elmiplant Silky Radiance pe care mi-a adus-o Mos Deena. I-am rezistat eu cat i-am rezistat in decembrie dar in ianuarie, dupa ce am citit review-ul pe care i l-a dedicat (neaparat click aici) am atacat-o! Este exact asa cum a descris-o, o lotiune de corp de nota 10 cu aroma delicioasa (prietenul meu e de asemenea de acord).
    Daca am lotiunea de corp cu macadamia trebuia sa ma reintorc la marea mea dragoste gelul de dus Yves Rocher cu nuca de macadamia - review aici. Fac o echipa perfecta.
    Testez tonicul petru ten mixt de  la Bioten de anul trecut si pot sa afirm ca-mi place. Ne intelegem foarte bine, nu e agresiv cu tenul meu, e spornic si pana acum nu am ce sa-i reprosez.
    Crema de mani de la Yves Rocher trebuia sa ajunga si in mainile mele (atat la propriu cat si la figurat). Toata lumea o lauda asa ca am luat-o si eu. Aroma sa nu m-a dat pe spate (absolut deloc), nu e pe placul meu in schimb efectul sau, e de milioane. Am maini fine, catifelate exact ca si cand as fi folosit un scrub iar la capitolul hidratare ... exceleaza. Era sa uit: nu am intalnit o crema care sa se absoarba mai rapid in piele.


    Kit-ul Ultraflesh Shinebox nu este laudat gratuit prin blogosfera. In cazul meu, a fost dragoste la prima vedere, este un produs demential! Review, in curand.
    Trusa bh San Francisco va beneficia de asemenea de un review in curand. De cand o am o folosesc doar pe ea. Fardurile sunt frumos pigmentate iar blush-urile...oh blush-urile...sunt geniale. Multumesc Alexantza.


    La capitolul carti "Pe aripile vantului" a monopolizat sectorul lectura dedicat acestei luni. 
    Ma bucur a am reusit sa o citesc, este o adevarata opera de arta: captivanta, romantica si putin cam trista dar merita! Merita! Merita!
    Mi-a placut atat de mult incat duminica l-am invitat pe pretenul meu la film. I-am spus ca trebuie sa il vada pentru ca are o actiune care nu trebuie ratata. Acum... probabil ca o sa aruncati cu rosii in mine dar... vai...4 ore? Am crezut ca mi se lungesc urechile, Marius a stat neclintit, oftand din cand in cand (respect!) dar va spun sincer ca ma bucur ca nu l-am vazut inainte de a citi cartea. Nu se compara si recomand lectura!
    Acum am trecut la Scarlett si mi-e ciuda ca iar n-am timp sa citesc atat de mult pe cat mi-as dori. Dar vorba cartii: E si maine o zi...

    Pe scurt, acestea au fost preferatele mele si sunt foarte curioasa de surprizele pe care ni le rezerva februarie.
    Voi ati folosit ceva din lista mea?

Kiss Kisssi un weekend de vis!


   

You Might Also Like