Review: Crema hidratanta antirid si lotiune tonica Pell Amar Aminopower

joi, iulie 17, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Astazi doresc sa va povestesc cate ceva despre noile produse romanesti pe care le-am testat in ultimele saptamani.
    Este vorba despre produsele dermatocosmetice Pell Amar concepute si create in Romania, cu un rafinament aparte, utilizand cele mai moderne si utile principii active pentru a veni in sprijinul clientilor si a le rezolva problemele create de inaintarea in varsta, de factorii de mediu si de conditiile vietii moderne.
     Am optat pentru crema hidratanta antirid si lotiunea tonica din gama Aminopower (Se adreseaza tuturor varstelor, redand elasticitatea, fermitatea si stralucirea pe care numai natura ne-o poate da. Acest lucru se datoreaza continutului bogat in aminoacizi, "alimentul biologic" al celulelor pielii.).


    Crema hidratanta antirid Pell Amar Aminopower 
    Formula unica si delicata, cu proprietati avansate de hidratare, ajuta la prevenirea si stoparea primelor semne aparute in procesul de imbatranire a tenului. Sarurile minerale si aminoacizii din extractul Pell Amar, alaturi de uleiul de Jojoba, vitamina E, imbogatite cu acid hialuronic si colagen solubil, creeaza o reala si eficienta crema antirid.
    Cum sa-i rezisti dupa ce citesti randurile de mai sus?
    A fost produsul care mi-a starnit curiozitatea si pe care l-am pus la treaba din prima zi.
    Chiar daca nu apar in pozele pe care vi le voi prezenta doresc sa specific faptul ca fiecare produs este ambalat individual intr-o cutiuta din carton pe care sunt prezentate toate informatiile care ne-ar putea interesa.
    Inculpata noastra este sigilata cu o folie de protectie din aluminiu care ne garanteaza faptul ca nimeni nu a fost curios vis-a-vis de proprietatile sale.
    Ambalajul propriu-zis este confectionat dintr-o sticla groasa, mata care ii ofera un plus de eleganta.


    Dupa ce am indepartat capacul si folia protectoare am descoperit o crema cu consistenta unui gel, care mi se pare perfecta pentru vara.
    Mi-am apropiat nasul de ea si am inspirat curioasa ... Nu am simtit nicio aroma. In sfarsit un produs care nu are nicio aroma! Pentru asta primeste un mare plus din partea mea!



    Si-apoi am aplicat-o. Desi imi era teama ca voi avea probleme cu capacitatea sa de absorbtie temerile mi-au fost spulberate odata cu prima utilizare.
    Se absoarbe destul de repede iar tenul se simte proaspat, odihnit, hidratat.
    Chiar daca este destinata tuturor tipurilor de ten nu stiu cat de bine s-ar intelege cu un ten gras deoarece am observat ca in cazul in care aplic o cantitate mai mare trebuie sa insist mai mult pana se absoarbe in totalitate.
    Non comedogenica, exact asa cum este specificat si in descrierea sa. Nu mi-a creat probleme, ne-am inteles fara batai de cap.
    Este o baza pentru machiaj exceptionala.
    Pentru o aplicare am nevoie de o cantitate foarte mica din produs asa ca voi putea sa o ma bucur de ea mai mult timp.
    Nu are SPF asa ca in cazul in care doriti sa o folositi in timpul zilei va recomand sa folositi un fond de ten cu protectie (eu folosesc BB Cream [Sheer Skin] Perfect Natural BB Cream - R100D care are SPF 37 si consider ca am gasit combinatia castigatoare ).
    Nu contine alergeni, coloranti, arome artificiale si parabeni.
    Are o cantitate de 50 ml, o valabilitate de 12 luni de la deschidere si poate fi achizitionata de aici la un pret de 65 lei.
     
Sa nu uitam de ingrediente:


    Lotiunea tonica Pell Amar Aminopower
    Acest produs a fost special creat pentru curatarea impuritatilor de la suprafata pielii dandu-i acel aspect neted, catifelat si revigorat. Tinta acestui produs este combaterea agresiunilor la care este expusa pielea datorita diferitilor factori de mediu, oferind acesteia prospetime si tonus.
    Am optat pentru aceasta lotiune tonica pentru ca presimteam ca va face o echipa buna cu crema hidratanta si ma bucur ca am ales-o.
   Primul aspect care m-a impresionat a fost calitatea ambalajului. Aceeasi sticla mata, transparenta care ascunde un o lotiune tonica a carei nuanta verzuie iti starneste curiozitatea.


    Sistemul de dozare primeste multe plusuri datorita pompitei elegante care te imbie la consum.


    Aceeasi gama, aceeasi reactie! Niciun miros, nicio aroma. Trebuia sa incep cu acest aspect care ma bucura enorm. Nu inteleg rostul aromelor/parfumurilor in compozitia produselor destinate ingrijirii fetei.
    Il folosesc dupa ce imi curat tenul si de fiecare data sunt incantata sa constat ca nu imi simt tenul uscat, nu simt acea senzatie de piele care strange.
    Cred ca acest lucru m-a facut sa il folosesc si dimineata si seara, fenomen care nu s-a mai intalnit pana acum (rusinica, rusinica ...).
     Nu contine alcool sau parabeni.
    Sunt foarte multumita de el, deoarece este bland iar dupa fiecare utilizare tenul meu e proaspat si pregatit pentru rasfatul pe care mi-l ofera crema hidratanta antirid.
   Datorita sistemului de dozare este foarte spornic. De obicei, pentru o utilizare dozez aproximativ cinci "pompite" pe un disc  demachiant si este suficient.
     Are o cantitate de 100 ml si poate fi achizitionat de aici la un pret de 41.50 lei.

Ingrediente:


    In concluzie, ma bucur ca am descoperit noi produse romanesti de calitate superioara si doresc sa multumesc echipei Pell Amar pentru ca mi-a oferit sansa sa le testez.

Ce ziceti? Pe voi va tenteaza aceste produse?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like