Ce produse am mai terminat ...

sâmbătă, octombrie 18, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Weekend, timp de relaxare ... Temperaturile nu mai sunt la fel de binevoitoare asa ca, am pregatit o ciocolata calda, am "abordat" o lumanare Voyage cu destinatia Honolulu - Hawaii (Am achizitionat-o din LIDL si m-a impresionat. Are o aroma placuta, destul de puternica iar pretul de aproximativ 7 lei este mai mult decat prietenos), mi-am dezmortit degetelele si am inceput sa scriu.
    Stiu ca postarile de acest gen sunt printre preferatele voastre iar astazi am decis sa va prezint un nou episod cu produsele pe care le-am terminat in ultima perioada.
    Sa incepem!


    Batiste ... oh Batiste... Sampon uscat bun, bun, cel mai bun! Cine le-a incercat ma intelege, cine nu le-a incercat trebuie sa le acorde o sansa. Sunt excelente. Vi le-am prezentat aici.
    Samponul uscat Hair X mi-a placut mai mult decat cel de la Balea dar mai putin decat Batiste. Este eficient dar l-am cam abandonat dupa ce am descoperit minunile depre care v-am vorbit mai sus. I-am facut o prezentare aici.
    Balsamul cu ulei de argan Marien Profesional mi-a placut foarte mult. E spornic, eficient, nu incarca firul de par si are o cantitate de 400 ml. Nici nu mi-as putea dori mai mult. Vi l-am prezentat aici.
    Keratina Anian - am auzit multe si marunte vis a vis de proprietatile sale, pareri pro si contra si intr-un final am decis ca trebuie sa o testez si eu. Ma incadrez in categoria pro. Am folosit-o o data pe saptamana si mi-a placut cum s-a comportat.  Parul meu arata bine, se simtea bine iar eu il admiram de fiecare data! Sa va mai spun ca mirosea excelent? Din partea mea primeste un mare DA, am fost multimita de acest produs.


    Gelul spumant antibacterian Gerovital este unul dintre produsele pe care le voi recumpara la nesfarsit. Imi place si stiu ca v-am mai spus acest lucru de nenumarate ori.
    Samponul Clear - scalp oil control - mi-a placut destul de mult. Nu agreseaza scalpul, este bland si curata binisor. Ii acord locul 4 in topul preferintelor mele.
    Gelul de dus Dove Purley Pampering cu unt de shea si vanilie - a fost cel mai bun gel de dus Dove pe care l-am folosit pana acum. Aroma placuta, cremos, hidratant...de nota 10! Nu am nimic de obiectat la adresa sa.
     Gelul de dus Yves Rocher Jardins du Monde cu Rodie din Spania nu m-a convins sa il recumpar. Desi in recipient aroma sa era deosebit de placuta, in contact cu pielea mea avea un iz de plante salbatice. Consistenta destul de lichida, nu m-a dat pe spate. Pentru mine gelul de dus cu cafea ramane "cel mai cel".


     Apa de toaleta C-THRU Blooming a fost o surpriza deosebit de placuta. O aroma florala, placuta perfecta pentru o zi mai calduroasa. Mi-a placut si am oftat in momentul in care am sesizat ca cei 30 ml s-au terminat....
    Apa de toaleta Amor, Amor este una dintre preferatele mele. Nu am fost foarte trista ca s-a terminat deoarece am reinoit stocul cu un recipient de 100 ml.

    Cam atat pe ziua de azi. Voi cu performante va laudati? Ce ati mai descoperit?

Kiss Kiss si un weekend de vis!

You Might Also Like