Povestea unor sprancene blonde

joi, octombrie 02, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Pentru astazi v-am pregatit o poveste despre o tanara domnita care era tare trista pentru ca sprancenele sale nu aratau asa cum si-ar fi dorit. Ce a facut tanara din poveste? Veti vedea in randurile urmatoare.
    A fost odata ca niciodata o tanara cu par balai si cu sprancene asemenea. Fata se mandrea cu parul blond ca spicul graului care atragea mereu atentia pe oriunde trecea dar in clipa in care isi privea sprancenele se intrista. Nu se vedeau, nu aratau la fel de bine ca si cele ale domnitelor din imparatie. S-a tot gandit, s-a framantat si s-a intrebat ce sa le faca, cum sa obtina si ea acel efect frumos, de sprancene usor arcuite, aranjate si usor colorate. A incercat diverse metode: le-a creionat, le-a fardat si pana la urma a decis ca e cazul sa le vopseasca.
    Cu pasi timizi a achizitionat de la talciocul din imparatie o vopsea pe numele-i Profi Pil (o nuanta de maro deoarece nu dorea sa aiba sprancene ca ale Cotoroantei, ea fiind blonda si blajina) pentru ca stia ca produsele Kallos sunt ieftine si bune si a mai adugat si un oxidant de la acelasi negustor (6% - pentru ca oricat a cautat nu a gasit unul cu putere mai mica). 




    Ajunsa acasa, le-a asezat frumos pe masa, a stors un strop din tubul cu potiunea binefacatoare, a adugat un strop de oxidant si le-a amestecat. A observat ca s-a format o pasta maronie si cu ajutorul unei pensule unghiulare a inceput sa o astearna pe sprancenele-i balaie (dupa ce in prealabil le-a pensat). Incet si cu rabdare a inceput sa le dea un contur, a obtinut o simetrie, a asteptat 7 minute dupa care a indepartat vopseaua.
    S-a privit in oglinda si a zambit. Reusise sa obtina ceea ce isi dorise. Fara chin, jale si costuri suplimentare. Tot ce i-a trebuit a fost o vopsea speciala pentru sprancene si putina rabdare.



  
    De-atunci, tanara noastra foloseste din doua in doua saptamani aceasta metoda (uneori mai rar pentru ca-i lenesa si uneori decide sa se indeletniceasca cu alte activitati) si e tare fericita. Sprancenele-i sunt frumoase si fata luminoasa, ca a oricarei domnite din imparatie. 

    Potiunile misterioase pot fi achizitionate din orice iarmaroc aprovizionat de Kallos la un pret de aproximativ 15 lei. Sunt spornice, fiti pe pace, o sa va ajunga mult timp.


    Acum tinere domnite, spuneti-mi: cum va conturati sprancenele? Folosit-ati aceasta metoda?


Kiss Kiss Dee


You Might Also Like