Ce produse am mai terminat ...

joi, noiembrie 27, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Chiar daca initial voiam sa aman publicarea acestei postari, astazi am decis sa ma mobilizez si sa ma apuc de scris deoarece zaresc noi produse de care urmeaza sa ma despart si ambalajele incep sa ma "sufoce". O sa vi se para ciudata afirmatia mea dar dupa ce adun vreo 4-5 ambalaje simt ca nu mai am loc, sau ca locul in care le-am plasat ar fi putut fi folosit in alte scopuri. Eh ... asa e cand ai un spatiu de joaca mult prea mic pentru nevoile tale.
    Trecand peste micile mele nelinisti propun sa incepem!


    Produsele I love... au fost una dintre descoperirile acestui an. Aroma apetisanta, consistenta fix pe placul meu, efecte satisfacatoare mai ales in cazul untului de corp. Aroma de care m-am indragostit este blueberry & smoothie, o aroma fresh-fructata care te face sa te intrebi daca nu cumva continutul sau este comestibil. Foarte hidratant, un produs dupa care am oftat in clipa in care am constatat ca se va termina.
    Scrubul Raspberry & Blackberry a avut o aroma delicioasa dar nu a fost atat de eficient pe cat mi-as fi dorit sa fie asa ca l-am folosit aproape zilnic, pe post de gel de dus. Yummy!
    Gelul de dus Balea Balea - Carambola Lambada - mi-a placut dar nu m-a dat pespate decat aroma sa. Fresh si revigorant, curata bine dar mi s-a parut ca usuca putin pielea (sau am devenit eu mai pretentioasa ...) asa ca n-am putut sa "scap" fara lotiune de corp dupa dus. 
    "Potiunea" pentru baie Bade Milch a fost asa ... o chestie, stiti vorba aia cu "e ca patrunjelul in supa"? Ei cam asa a fost si dansa. A avut o aroma placuta si cam atat...Ma bucur ca nu se gaseste si in Romanica.
    Masca pentru par Garnier Ultra Doux cu ulei de argan si merisoare a fost un cadou de la o buna prietena si m-am gandit ca parul meu s-ar intelege bine cu dansa. Asa a fost! Mi-a placut efectul sau, parul ramanea matasos dupa ce o utilizam iar aroma sa persista aproximativ 2 zile. Trebuie sa mentionez si faptul ca a fost foarte spornica, la un moment dat ma enerva si nu am nimic de obiectat la adresa sa. Acum, doresc sa mai incerc si alte sortimente.
    Oh Batiste.... sa mai spun ceva? Cred ca acest review v-a convins ...


    Una bucata poza nereusita, imi cer mii de scuze dar am constatat accidentul dupa ce am plasat "marfa".
    [Sheer Skin] Perfect Natural BB Cream - R100D - cel mai bun produs pe care l-am incercat pana acum! Acoperire medie, finish mat, rezistenta excelenta. Mi-a placut la nebunie in ciuda ambalajului care te face sa-l privesti cu scepticism. De cate ori il vedea, Marius ma intreba ce alifie am acolo .... Imi pare rau ca s-a terminat si zau ca l-as recumpara dar doresc sa mai incerc si alte produse asemanatoare. V-am povestit mai multe despre el aici.
    Rimelul Sexy Pulp YR statea uitat si gol in portfard. Mi-am luat inima-n dinti si i-am facut vant pentru ca trebuie sa-i fac loc unui nou rimel, Mi-a placut enorm si daca voi gasi o oferta buna il voi recumpara.
    Rimelul Golden Rose Cat Walk foarte ieftin, foarte bun, nota 10 din partea mea!
   Eyeliner-ul Farmasi a fost o mica dezamagire pentru mine. Desi ma asteptam la un negru intens mi s-a parut ca arata ca un negru spalacit si chiar si pentru a obtine acea nuanta trebuia sa toooot insist. Noroc cu pensula sa buna care m-a ajutat ca daca nu....ne-am fi despartit de mult timp ...
    Trei lacuri de unghii au facut loc altora noi. Erau vechi, cu o consistenta dubioasa si nu mai aveau ce sa caute in zona frumaselor stralucitoare.

    Hiuh..gata pe ziua de azi! Sper ca v-a placut postarea si ca nu v-am plictisit!

Voi ce descoperiri ati mai facut? Cu ce va mai laudati?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like