Poftiti la .... Cascada Serbota?

sâmbătă, mai 31, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Vinerea trecuta ne faceam planul de atac pentru ca prognoza era mai mult decat favorabila. Am cautat locatii, n-am uitat pe Trips Bucket List iar intr-un final am ales o locatie pe care nu o aveam in plan.
    In drumul pe care il parcurgi spre Balea si/sau Carta treci prin Porumbacu de Sus si observi un indicator triughi albastru la stanga. Mereu ne-am intrebat incotro duce acel traseu dar niciodata n-am verificat. Asta pana vineri! Asa am descoperit traseul care duce la Cabana Negoiu iar Marius mi-a spus senin: Stiai ca pe-acolo e si o cascada? Ting, ting, ting! Decizia a fost luata.
    Sambata, dis de dimineata, ne-am echipat si pe la 7:30 am plecat. Stiam ca e un traseu lung si speram ca o se reusim sa ajungem cat mai departe. 
    Am cautat indicatii cat mai precise si pana la urma ne-am spus ca trebuie sa ne descurcam, ca doar suntem mari. Singura problema pe care am intampinat-o a fost in Porumbacu de Sus, unde la un moment dat drumul se bifurca si nu am stiut exact incotro sa o luam. Ei bine, mergeti inainte, nu treceti podul din beton si sunteti pe drumul cel bun.
    Am incercat, chiar am incercat sa citesc toate indicatiile oferite pe site-ul negoiu.ro dar cred ca ei au inventat expresia Ne pierdem in detalii asa ca, dupa ce treceti de Porumbacu de Sus ajungeti la un drum national asfaltat, mergeti inainte si ajungeti in Porumbacu de Jos si apoi ajungeti la minunatul drum forestier. De-a lungul drumului forestier o sa intalniti doua bifurcatii (la prima ambele drumuri se intalnesc in acelasi punct) dar eu va recomand ca de fiecare data sa facei dreapta si ajungeti unde trebuie. Drumul forestier este prost si foarte prost asa ca noi, la a doua bifurcatie am activat optiunea "per pedes" fiindca n-am avut .... cum sa-i  spun mai delicat ... tupeu. Daca aveti o masina buna, puteti sa ajungeti pana la poteca, care duce spre cabana.
    Noi am preferat sa facem 6 km pe jos, in ritm alert si am ajuns in acelasi timp cu un un cuplu care a venit cu masina. Dupa aproximativ 5 km ajungeti la o cariera de marmura abandonata (noi speram ca aici sa gasim poteca), dupa inca un kilometru ajungeti la o mini hidrocentrala si in curand drumul coteste la stanga iar traseul devine hard core (pentru mine cel putin).
    Primii 6 km au fost jucarie (aici jogging-ul nostru si-a spus cuvantul), chiar la un moment dat Marius spunea ca s-ar fi asteptat ca traseul sa fie in genul celui de la Suru iar eu i-am aruncat o privire criminala... 
     Peisajul, de basm ne-a facut sa ne bucuram ca am optat pentru asa zisa plimbare. Linistea e tulburata doar de ciripitul pasarelelor si zgomotul infuriat al apei....




    Veseli si rapizi ajunem la un indicator care ne indruma spre Cabana Negoiu, stanga - 1.5 - 2 ore ...Ei bine, dupa ce-am facut stanga, a inceput calvarul. Pentru mine a fost o adevarata provocare deoarece kilogramele acumulate de cand am cont pe Instagram si-au spus cuvantul (nu glumesc, Instagram-ul ar trebui sa fie interzis persoanelor pofticioase) si mi-a fost putin mai greu, dar nu m-am lasat!


    La un moment dat drumul devine mai usor, poteca amenajata iti ofera ocazia sa te relaxezi, sa te bucuri de oxigen si de trilurile pasarelelor.


   Continuam urcarea si la un moment dat ajungem la panourile indicatoare pe care le visam - Cascada Serbota  -15 minute, Cabana Negoiu - 20 minute (traseul este semnalizat foarte bine, nu trebuie sa va faceti probleme). 
    O taiem rapid spre Cascada Serbota. Incepem sa scoatem sunete care, mai de care in momentul in care o vedem. Este superba! Are circa 20 m inaltime, e frumoasa "de-ti ia ochii" iar zona in care isi face de cap este feerica.


    Pana la cascada am parcurs 11.62 km (aici s-a blocat aplicatia pe care am folosit-o - din pacate, m-a suparat si am sters-o  cand am ajuns acasa asa ca nu va pot spune cum se numea ) in 3, 30 ore.


     Subsemnata ... muta de uimire in fata minunatiei naturii!


    Dupa ce am admirat-o si imortalizat-o am decis sa mergem si pana la cabana Negoiu. Acasa, Marius imi spusese ca dorea sa ajunga in zona iar eu am acceptat stramband din nas (adica....e o cabana .... ce poate fi atat de extraordinar?). Si-am continuat drumul...
    Daca ajungeti la acest izvor puteti sa zambiti, mai aveti doar 5 minute si ajungeti. Nu va pierdeti speranta!


 Cand am ajuns sus am ramas cu gura cascata! Adica wowwwwwwww! Privelistea este de milioane! Nu-mi pot imagina ceva mai frumos! 
    Stati sa va arat!




    Am fotografiat traseele pe care le-am putea face, am stat putin si-am admirat peisajul si-am fugit rapid jos fiindca niste nori amenintatori faceau scandal (Jur pe rosu ca o sa-mi cumpar pelerina!). Am avut noroc, am scapat doar cu cativa stropi de ploaie si dupa 10 ore eram la masina, rupti de oboseala dar cu zambete de Colgate.
    A fost frumos, ne vom intoarce pentru mai multe zile! Pic-cic am zis!
    Sper ca nu v-am plictisit cu aceasta postare, mi-a fost greu sa ma abtin si am incarcat sa nu ma pierd (foarte mult) in detalii.
    Acestea fiind spuse ... Poftiti la ... Cascada Serbota?

Kiss Kiss si un weekend de vis!

P.S.: In cazul in care va intrebati, pe acest grafic sunt specificat cu exactitate toate trairile pe care le ai in momentul in care te aventurezi pe un traseu.

Sursa

Vinerea imbulinata #34

vineri, mai 30, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

       E vineri, avem program de .... de....imbulinare!
   Pentru astazi am optat pentru ceva simplu (teoretic bulinele au marimi diferite deoarece am folosit instrumente de punctare de marimi diferite, practic .... nu prea).
    Buline in nuante de roz, albastru si violet s-au lasat asternute pe un fond portocaliu si au asteptat sa fie admirate.
       Va plac?






    Sper ca da.
   Haideti sa le vizitam si pe bubulinele iscusite Alexia si Alexantza  pentru ca eu sunt foarte curioasa de modelele cu care ne vor surprinde astazi.

Kiss Kiss Dee

Buze colorate, de Golden Rose rasfatate

joi, mai 29, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Stiti deja ca in urma cu cateva saptamani (bune) am primit un colet din partea Cosmania cu bunatati pe care urma sa le testez. Astazi a venit momentul sa va povestesc cate ceva despre cele doua produse Golden Rose care ofera zambete colorate.
    Produsul cu care voi incepe este Luxury Rich Color Lipgloss, un lipgloss foarte pigmentat pe care l-am indragit de la prima vedere. Am ales nuanta cu numarul 08 deoarece imi doream un fucsia intens care sa iasa in evidenta in momentul in care il aplic. 
    Este exact asa cum mi-am dorit!
    Desi nu sunt un fana a lipgloss-urilor acesta s-a strecurat tiptil in sufletul meu si sunt sigura ca va fi langa mine pana la ultima picatura.
    Ambalajul sau luxos, atrage atentia, este deosebit si-mi place pentru ca e diferit. E special conceput pentru a se lipi de manutele noastre cand cautam nuanta potrivita in portfard.


    Produsul este dens, foarte  pigmentat iar pentru aproximativ 3 ore (fara sa mananc) acesta se mentine intens si lucios pe buzele mele.


    In swatch-ul de mai jos am incercat sa redau cat mai fidel nuanta sa si pot sa afirm cu bucurie ca am reusit. Fucsia intens, lucios, pigmentat si foarte putin lipicios.
    Are un iz usor fructat si din fericire nu are niciun gust.


    Minunatia de mai sus are o cantitate de 9 ml, o valabilitate de 18 luni de la deschidere si poate fi achizitionat de aici la un pret promotional de 20 lei.

    In momentul in care mi s-a propus sa testez un ruj din gama VELVET MATTE LIPSTICK m-am intrebat daca sa accept sau nu. Mi-e teama de rujuri mate, le prefer pe lucioase cu sclipiri discrete. Am acceptat deoarece a fost o provocare pentru mine. 
    Am ales nuanta cu numarul 02 pentru ca mi se pare o nuanta care este compatibila cu toate anotimpurile.
    Ambalajul sau visiniu (in realitate) arata elegant, sobru.


     Spre surprinderea mea, a devenit rujul meu preferat. Are o aroma placuta, nuanta a fost chiar mai frumoasa decat ma asteptam si rezista ore-n sir.
    Are o consistenta cremoasa, nu usuca buzele si nu se aduna inestetic.
    Puteam sa cer mai mult? Nu cred! Sunt incantata si imi doresc cat mai multe nuante din aceasta gama.
    Dupa cum puteti observa mai jos, swatch-ul de pe mana difera fata de swatch-ul de pe buze iar in realitate nuanta este mai apropiata de cea de pe mana (pe buze am incercat nenumarate poze, lumini si prelucrare pentru a reusi sa obtin o nuanta mai apropiata de cea reala dar s-a incapatanat si n-a vrut sa fie ascultatoare ...).


    Un ruj are o cantitate de 4.2 grame, valabilitate de 24 luni de la deschidere si poate fi achizitionat de aici la un pret promotional de 10 lei.

     In concluzie (stiu ca ma repet dar aceasta este realitatea) ma bucur ca am desoperit aceste produse, sunt multumita de calitatea lor si nu mi se pare ca ar exista vreo diferenta intre acestea si unele care sunt mult mai scumpe (bine, acolo mai trebuie sa platim si reclama).  Primesc un mare DA din partea mea!

Voi le-ati folosit? Va tenteaza?

Kiss Kiss Dee

Ce produse am mai terminat ...

miercuri, mai 28, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

   Dupa doua  luni in care le-am adunat precum o furnicuta, astazi a venit randul prduselor terminate, fotografiate si (in urma cu cateva zile) aruncate.
    Postarea de astazi contine concluzii de final, regrete sau bucurii (de a le fi terminat) si o sa incerc sa nu va plictisesc. Sper sa reusesc.


    Nu puteam sa incep aceasta postare decat cu Balea - Trend it up - marea dezamagire! In varianta veche l-am iubit, a fost primul meu sampon uscat si mi-a placut foarte foarte mult. Ambalaj schimbat, lista ingrediente modificata, efect dezastruos. L-am folosit ghidandu-ma dupa zicala Rau cu rau, dar mai rau fara rau dar nu-l voi mai cumpara niciodata. Efectul nu se compara cu cel al "raposatului" iar in cazul in care il folositi va recomand sa parasiti rapid incaperea in care l-ati folosit pentru a evita sufocarea.
    Despre Hair X - Pure Balance v-am povestit cate ceva aici . Concluzia mea: incurca parul, lasa reziduuri dar macar nu te sufoca ....
     Crema de maini Trind mi-a placut. A avut o consistenta usoara si se absorbea rapid. Hidratanta si cu o aroma placuta, a avut grija de mainile mele si-mi pare rau ca s-a terminat...
    In decembrie am pus gheruta pe cateva mostre Atoderm - Bioderma iar acum le-am pus la treaba. Sunt foarte multumita! Hidrateaza, pielea ramane catifelata si tenul arata odihnit, intinerit. Chiar daca este destinata pielii uscate si foarte uscate m-am inteles foarte bine cu ea.  O sa o achizitionez si varianta full size.

   Obsesia pe care am dezvoltat-o vis-a-vis de untul de corp cu mango de la Cien nu va e straina asa ca n-o sa mai dezbat subiectul. Sincera sa fiu nici nu mai stiu la al catelea borcan am ajuns, dar pentru o perioada voi lua o pauza pentru ca am cam inceput sa ma satur de aroma sa si nu vreau sa-l abandonez in totalitate.
    Gelul de dus Body Series a fost interminabil! Pe cuvant! La un moment dat ma enerva! Este foarte bun, dens, hidratant dar aroma sa nu-mi place si gata. Pacat, pacat, pacat....
    Scrub-ul Nature Secrets cu zmeura si menta mi-a placut. Exfoliaza usor, are o aroma placuta, te rasfata. Momentan doresc sa testez si alte sortimente dar nu exclud posibilitatea ca intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat sa il recumpar.
    Gelul de dus Elmiplant Care Moments m-a facut sa oftez in momentul in care am epuizat si ultimul strop din el. Are o aroma placuta, clabuci pufosi si pielea ramane fina chiar daca sar peste etapa hidratarii (rusine mie dar se mai intampla ...).


    Cateva farduri au iesit din uz pentru a le face loc altora noi iar fondul de ten Golden Rose a fost folosit pana la ultima picatura. Mi-a placut foarte mult, vi l-am prezentat aici.

    Asta-i tot!
   Ca-s multe, ca-s putine.... va las pe voi sa decideti si sper ca nu v-am plicitisit cu prea multe detalii.

Kiss Kiss Dee

OOTD: Tomboy

marți, mai 27, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Pai se putea? Se putea ca Diana sa posteze doar tinute feminine si delicate? Nu, categoric nu!
   Doua tinute dragute si Bang! una androgina! Ce sa fac, daca-mi plac? Sa mai spun ca mi se pare ca mi se si potrivesc? Da, suneori sunt si baietoasa si cand port un outfit de acest gen ma simt alt om. Ma-ntelegeti?
    Of ... Diana...Fiinta complicata ...



    Am apelat la blugii rupti care stateau abandonati in sifonier asteptandu-si randul. Imi plac foarte mult dar stiti ca eu nu ma impac prea bine cu blugii si totusi, i-am luat si pe ei la promenada.




     "Bluzo-camasa" era de mult pe lista mea de cumparaturi. 
    De ce in dungi? 
    Pentru ca-i in trend. 
    De ce bluzo-camasa? 
    Fiindca manecile si partea din spate sunt confectionate dintr-un bumbac elastic. In acest mod pot sa-mi suflec manecile cat de mult imi doresc fara sa-mi fac probleme ca o sifonez sau ca vor aluneca. Imi place mult chiar daca Marius ma intreaba unde mi-e fluierul in momentul in care o imbrac. Explicatia: Asta-i camasa de arbitru (Stiu ca v-am facut sa radeti. Nu sunt singura cu imaginatie bogata ...).



    Cu jacheta v-ati mai intalnit si in trecut. Imi place, mi se pare perfecta pentru aceasta perioada in care vremea este nehotarata.





Am purtat:
Camasa - Lovely Shoes;
Blugi - random, old.
Jacheta - Tb Dress;
Tenisi - Tally Weijl Super Black;
Ochelari de soare - no name;
Accesorii - no name.



    Ce parere aveti despre tinuta de azi?
    Abordati tinute cu aer masculin sau le preferati pe cele feminine?

    Kiss Kiss Dee

Review: Sampon uscat echilibrant Hair X Pure Balance (comparatie)

luni, mai 26, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Stiti ca iubesc sampoanele uscate? Stiu ca stiti.
   In vacanta de 1 Mai, trecand pe-acasa, prin baia mamei mai exact, am zarit samponul Hair X Pure  Balance stand abandonat pe o etajera. L-am sustras fara mustrari de constiinta si l-am pus la treaba rapid.
   Am aplicat cantitatea pe care o aplic de obicei, am simtit o aroma deosebit de placuta iar dupa ce l-am lasat sa actioneze a inceput aventura. Incurca parul intr-un mod pe care nu l-am mai intalnit pana acum. Bun ... 
    Reziduuri albe? Bifat! Chiar si pe pletele mele balaie se observau.
     Efectul? Bunicel, dar cu ce pret?
    Mi-am spus cu durere-n suflet ca n-o sa mai gasesc niciodata un sampon uscat care sa-mi placa.
    Si totusi ... Am vazut o noua oferta in brosura. Acelasi produs - sampon uscat echilibrant HairX Pure Balance, intr-un alt ambalaj care arata muuult mai bine imi atragea atentia. Era si la oferta.
    Desi experienta cu noul Balea m-a dezamagit, m-am gandit sa-i ofer o sansa. Ce-aveam de pierdut? 18 lei si cativa nervi in plus. Mai conteaza? Si l-am luat.


    N-o mai lungesc prea mult si va spun: Imi place!
    A fost o surpriza deosebit de placuta. Chiar daca la prima aplicare din cauza metodei de sigilare am aplicat mai mult nu am avut nicio problema.
    Miroase placut, a proaspat si nu incurca parul absolut deloc.
   Nu am avut probleme  cu reziduurile ( probabil o persoana cu parul inchis la culoare va trebui sa-i acorde putina atentie suplimentara - ca in cazul oricarui sampon uscat).
    Sistem de dozare:


   Parul meu are un aspect curat, stralucitor si ii ofera si putin volum asa ca ziua intermediara spalarii parului devine usor de suportat.

    De pe site-ul Oriflame mi-am permis sa preiau informatii cu privire la ingredientele celor doua variante.

    Ingrediente varianta veche: 
BUTANE, PROPANE, ALCOHOL DENAT., ORYZA SATIVA BRAN EXTRACT, ISOBUTANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, PARFUM, ISOPROPYL MYRISTATE, AQUA, DICOCOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, MENTHOL, DISODIUM PHOSPHATE, PYRIDOXINE HCL, NIACINAMIDE, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, ALLANTOIN, CITRIC ACID, THREONINE, POTASSIUM SORBATE, BIOTIN.

    Ingrediente varianta noua:
BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, ALCOHOL DENAT., TAPIOCA STARCH, AQUA, PARFUM, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, DISODIUM PHOSPHATE, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, PYRIDOXINE HCL, GLYCERIN, NIACINAMIDE, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CITRONELLOL, PANTHENOL, LIMONENE, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, ALLANTOIN, CITRIC ACID, THREONINE, POTASSIUM SORBATE, BIOTIN.

    Are o cantitate de 150 ml si din cate am observat pe site este in continuare la oferta - 17.99 lei.

    In concluzie, ma bucur ca am descoperit acest produs care poate concura fara nicio problema cu orice sampon uscat pe care l-am folosit pana acum. Primeste un mare DA din partea mea si cu siguranta il voi recumpara. In schimb, varianta veche  (alb, vernil) m-a dezamagit si cam atat.

Voi ati folosit sampoanele uscate Pure X?
Ce parere aveti despre ele?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

LOTN: Storm in my life

sâmbătă, mai 24, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Ieri va prezentam noua paleta care mi-a monopolizat atentia (click aici pentru review) iar pentru astazi am pregatit si un machiaj in care v-o prezint in actiune.
    Mi-am dorit un machiaj mai intens, de seara in care sa folosesc nuantele mele preferate. Visiniu, roz, bej s-au aflat pe terenul de joaca si m-au facut sa zambesc.
    Fara sa mai pierdem vremea...astazi va prezint un machiaj furtunos!










Close-up:







Produse folosite:
Machiaj ochi:
- Corector Camouflage Liquid Farmasi - no. 02;
- Primer P2;
- Paleta Sleek Storm Eyeshadow - produsecosmetice.ro
- Creion Karadium - no. 7- waterline ;
- Mascara Cat Walk - Golden Rose;
- Eyeliner Essence - Midnight in Paris;
- Gene false Princess Eyelashes;
- Adeziv DUO - black;
- Kit sprancene MUA.

Machiaj ten:
- Golden Rose Liquid Powder Mineral Foundation no. 05;
- Golden Rose Mineral Terracotta Powder no. 05;
- Golden Rose Terracotta Stardust no. 102.

Machiaj buze:
- Creion contur buze Revlon Colorstay - Wine;
- Creion contur buze Oriflame - Nude;
- Gloss Revlon Superlustruous - Pink Crystals.

    Ce parere aveti despre machiajul de azi? L-ati purta?

Kiss Kiss si un weekend de vis!

Review & swatch: Sleek Storm Eyeshadow Palette

vineri, mai 23, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Sunt Diana si sunt cea mai noua membra a fan clubului Sleek. Totul a inceput cu Sunset, prima mea paleta iar acum le vreau pe toate (exagerez putin, vreau cat mai multe).
    Personajul principal al acestei postari este Storm, o paleta pe care o aveam in "vizor" de foarte mult timp dar pe care o uitasem. Noroc cu Deena omul care imi intelege maniile si cu care ma sfatuiesc de fiecare data. Ea mi-a amintit de Storm iar eu am atacat-o fara sa stau pe ganduri.
    Daca primul produs care se afla in coletul primit de la produsecosmetice.ro era un produs de care aveam nevoie (v-am povestit despre el aici ), al doilea produs a fost unul de care sufletul meu avea nevoie. A ajuns la mine in timp record si m-a facut sa simt fluturasi in stomac in momentul in care am ridicat capacul.
    Priviti!


    Nuante potrivite atat pentru un machiaj sosfisticat de seara, cat si pentru ceva simplu, perfect pentru zi.



    Cu zambetul intiparit pe figura mi-am indreptat degetul catre pastiluta care se afla pe primul rand in partea dreapta si am exclamat: DAAA! Stiti de cand visam la visiniu? Este chiar nuanta pe care mi-o doream, acum pot sa dorm linistita!


Ingrediente:


    Am pregatit si cateva swatch-uri.
    Nuantele au fost aplicate direct pe piele, fara nicio baza.




    Paleta noastra "furtunoasa" contine 12 pastilute atat mate cat si sidefate.
    Dupa cum puteti observa, nuantele sunt foarte pigmentate (cu exceptia celor doua nuante mate de maro si bej) si arata excelent.
    Sunt foarte incantata de pigmentatia negrului, este intens si poate fi folosit pe post de eyeliner fara nicio problema.
    La capitolul rezistenta nu am nimic de obiectat, le-am purtat artat cu primer cat si fara si au stat la locul lor fara sa se transfere (doresc sa mentionez ca nu am pleoape uleioase).
    Sunt usor de manevrat, nuantele se imbina intr-un mod deosebit de placut iar machiajul devine o joaca - Stati pe-aproape, maine va voi demonstra ca nu v-am pacalit!
    Nu sunt prafoase, nu am avut probleme cu surplusul de pe pensula in momentul in care le-am aplicat.
    Cu un click aici am intrat in lumea produselor Sleek. Din pacate paleta Storm nu mai este pe stoc dar sper ca se vor aproviziona cat mai curand.
    Pretul standard este de 49.99 lei, are o cantitate de 13.2 grame si o valabilitate de 12 luni de la deschidere.

    In concluzie, va spun cu mana pe inima ca mi-e tare draga aceasta paleta. Storm primeste un mare DA din partea mea!
    Nici de aceasta data sloganul  Produse cosmetice - Orice ai nevoie! nu m-a dezamagit si sunt foarte multumita de serviciile lor. Comunicare buna, transport rapid, zambete garantate. Acum ma tenteaza o multime de produse si mi-e tare greu sa ma abtin.

Voi in fata caror produse cedati?
Ce parere aveti despre paleta Sleek Storm?

Kiss Kiss Dee