Preferatele lunii august

duminică, august 31, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

   Si-a tecut si vara .... zilele trecute am inceput sa zaresc primele frunze ruginii si mi se parea atat de ciudat....
    Timpul zboara si mi-e ciuda pentru ca nu realizez acest lucru decat la finalul fiecarei luni, in clipa in care trag linie si verific realizarile (ce-am facut, ce-am vazut din tot ce mi-am propus ...). Parca vad ca imediat o sa imi pregatesc wishlist-ul pentru Craciun....
    Imi amintesc ca in copilarie timpul mi se parea ca trece atat de greu, orele la scoala durau tare mult si abia asteptam sa aud clopotelul, sa vina vacanta si dupa prea multa vacanta sa inceapa din nou scoala. Acum, pic-pac-puf si a mai trecut o luna, un an...
    Trecand peste nelinistile mele intelectuale astazi doresc sa va prezint produsele pe care le-am indragit in august. Nu sunt foarte multe dar toate-mi sunt dragi.

 
 - Lapte de corp Victoria's Secret Pure Seduction, cap de lista. Aici vi l-am prezentat si doresc sa va spun ca povestea de dragoste continua si in zilele noastre. Imi place la nebunie si nu am nimic de obiectat la adresa sa.
  - Untul de corp Macadamia Oil a fost un chilipir din Hello Free Z One Discount (daca sunteti bucurestence sau sunteti in trecere prin Bucuresti, nu-l evitati1 O sa gasiti multe chilipiruri). L-am ales datorita pretului sau de aproximativ 8 lei si va spun ca merita mult mai mult. Este consistent, hidrateaza excelent si miroase placut, usor dulceag. Nimic de obiectat la adresa sa.
 - Spuma de curatare Tea Tree este tot din Hello Free Z One Discount. Cu greu am reusit sa renunt la Gerovitalul meu iubit dar mi-am spus ca e cazul sa mai incerc si lucruri noi. Bine am facut! Spuma este fina, curata excelent, este eficienta si nu usuca tenul (simt o vaga senzatie de piele care strange dar nu este deranjanta). Pret decent, 8 lei.


     Flormar-ul la putere in august!
    Despre lip gloss v-am spus cateva cuvinte aici iar oja v-am prezentat-o aici.  Fardul auriu m-a cucerit  de la prima aplicare. Este pigmentat, rezistent si foarte frumossss. Cel mai frumos! In curand review.
    BB Cream - [Sheer Skin] Perfect Natural BB Cream - R100D? Da, va rog! A fost preferata mea in august si va spun sincer ca n-as vrea sa o termin niciodata. Un produs excelent, din punctul meu de vedere. Review aici .


La capitolul carti ma laud cu doua titluri.
O zi - dupa ce am vazut filmul mi-am spus ca trebuie sa citesc si cartea. Recunosc ca am citit-o incet, incet ... am savurat fiecare clipa pe care am petrecut-o alaturi de personajele principale. La sfarsit,  mi-au dat lacrimile dar m-am abtinut am reusit! E o carte de nota 10, amuzanta, asezonata cu romantism si condimentata cu drama.
Casa de la Riveron - a fost prima mea intalnire cu Kate Morton si mi-am propus sa-i citesc toate cartile. Este wow! si daca va plac cartle a caror actiune se desfasoara in Anglia din perioada (circa si aprximativ) 1920 trebuie sa o cititi. Deena i-a dedicat un articol aici iar daca eu nu v-am convins, sunt sigura ca ea o sa reuseasca.

    Cam atat pe luna august. Voi ce-ati mai descoperit? Cu ce ma tentati?

Kiss Kiss Dee

NOTD: Precious accents

vineri, august 29, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Daca in urma cu cariva ani cineva ar fi indraznit sa-mi spuna ca o sa iubesc detaliile aurii as fi ras...si ce-as mai fi ras...
    Nu ma incanta, nu-mi placea, il consideram prea strident. Ei bine, anii au trecut si eu am inceput sa il introduc incetisor in vestimentatie, machiaj si bineinteles si pe unghiute. Acum mi-as dori sa port mereu auriu, atat de mult imi place.
    Pentru manichiura de azi, am folosit oja mea Golden Rose Jooly Jewels no. 103 care mi se pare ca are cel mai frumos glitter auriu (destul de dificil la stergere dar consider ca merita orice sacrificiu) iar pe restul unghiutelor am aplicat oja Rapsodi no. 11 (care pe cat e de frumoasa pe-atat de repede se toceste ...) si cateva water decals-uri.
   Rezultatul mi-a placut enorm, iar combinatia mi se pare face o usoara tranzitie catre sezonul care ne curteaza de ceva vreme.





    Ce parere aveti despre manichiura mea?
    Ati purta-o?

Kiss Kiss Dee

Parfumurile de nisa sau ... la ce viseaza Diana ...

joi, august 28, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

     Astazi doresc sa abordez un subiect care pana acum a stat in umbra, l-am tinut ascuns pana in acest moment.
    Este vorba despre pasiunea mea pentru parfumuri. De mica imi placea sa stau in fata masutei de toaleta a bunicii mele si sa-i admir parfumurile. "Puse bine", ambalate in sticlute deosebite, parfumurile rusesti te atrageau intr-o lume de poveste. Sincera sa fiu, acum pot sa spun ca imi amintesc o aroma destul de puternica dar sticlutele acelea spuneau o poveste. Apoi, venea randul mamei ... Adoram sa intru in camera ei si sa imi bag nasucul printre parfumurile pe care le folosea. Imi placea sa le testez, sa aplic cate o picatura in zona incheieturilor si sa ma bucur de noi senzatii olfactive. Asteptam cu nerabdare clipa in care sa ma laud si eu colectia mea.
    Anii au trecut si pasiunea mea a crescut din ce in ce mai mult si bineinteles, si colectia mea s-a diversificat. Am inceput sa aperciez notele unui parfum, momentele in care sa il port si chiar si sezonul cu care s-ar potrivi.
    Aromele placute care ne invaluie, ne ofera o identitate, o personalitate. Daca intr-o zi ma trezesc mai trista, demoralizata apelez la o aroma puternica, lemoasa care ma face sa ma simt puternica. Vara imi plac aromele fresh, fructate care-mi dau un aer jucaus iar seara, imi plac miresmele usoare si dulci, romantice.
    Tuturor ne place sa fim inconjurate de miresme deosebite care sa ne prezinte si reprezinte. De cate ori n-am spus ca prefer aroma fresh sau poate chiar dulceaga, un iz care sa spuna exact ceea ce imi doresc sa transmit fara sa apelez la limbajul verbal.
    “A woman who doesn't wear perfume has no future.” - spunea Coco Chanel. Oare ar putea sa o contrazica cineva? 
    Michael Edwards, autor al Ghidului "Parfums du Monde" descria parfumul in felul urmator „este un poem silentios, parte a limbajului invizibil al corpului. Ne poate insori zilele, bantui noptile si insoti lanturile amintirilor”.



       Parfumurile de nisa, caci despre ele vom discuta astazi, sunt creatii menite sa ne rasfete simturile, produse pe care nu le putem gasi in drogheriile obisuite ci doar in mediul online sau in magazine de lux, specializate.
    Concepute din ingrediente naturale se deosebesc de productia de masa prin arome deosebite, nu tocmai obisnuite care spun o poveste si care stiu evidentieze luxul, calitatea.
    De asemenea, datorita pretului lor se adreseaza unui alt segment de consumatori si din acest motiv sunt considerate parfumuri extravagante, exclusiviste.
    Un brand, o aroma, o poveste. La asta ne asteptam in momentul in care achizitionam unul dintre parfumurile de nisa care ne va atrage atentia in primul rand datorita ambalajului care face diferenta.


    Amouage, este un brand de lux originar din Orientul Mijlociu. Cu o vechime de peste treizeci de ani, Amouage se remarca prin arome deosebite, ambalaje luxoase care pot fi cu usurinta confundate cu niste nestemate.
   Amouage Gold, primul lor sortiment cu arome orientale a fost un adevarat succes datorita aerului sau sofisticat. Creata pentru ocazii speciale, Amouage Gold poate scoate din anonimat si cea mai banala tinuta, o apa de parfum cu care nu te poti ascunde, datorita ei poti deveni vedeta oricarui eveniment.

Sursa

    Astazi Amouage detine 36 parfumuri de lux, care includ unele dintre cele mai exotice si mai spectaculoase arome din  lume.
    Filozofia companiei este de a crea parfumuri cu valoare artistica. Un aspect care m-a impresionat este atentia pe care o ofera detaliilor. Ambalajele lor deosebite sunt fabricate manual, fiecare recipient avand propria poveste.
    Amouage se adreseaza consumatorilor eleganti, sofisticati (si instariti as mai aduga eu) care  indraznesc sa eclipseze pe oricine purtand ceva pretios. Da, acest brand este pretios iar cel sau cea care indrazneste sa poarte o aroma din gama Amouage poate fi considerat puternic, un invingator.
     Dintre toate sortimentele Amouage, apa de parfum Amouage Lyric a fost cea care mi-a atras atentia datorita povestii care sta in spatele sau.
    A fost lansata in  2008 de catre parfumierul Daniel Maurel,  care s-a inspirat din muzica, in special din opera, din vocea sopranelor din teatrul liric (caracterizate printr-un timbru dulce si mobilitate) - Dincolo de frumusetea trecatoare si de puritatea sa, persista o melodie miscatoare fara inceput si fara sfarsit.

Sursa


Compozitia sa este mai mult deca bogata:
Note varf: bergamota, scortisoara, cardamom, ghimbir
Note inima: geranium, Ylang-Ylang, angelica, stanjenel, trandafir, iasomie
Note baza: muschi, lemn, lemn de santal, mosc, vetiver, vanilie, tonka, patchouli, tamaie.

Suna bine, nu-i asa?

    O mare parte a aromelor pe care le prefer adunate intr-un singur recipent? Se poate? Nu credeam ca exista asa ceva.
    Chiar daca ne ghidam dupa denumirea sa putem sa deducem ca apa de parfum Amouage Lyric este eleganta, versatila si stie cat de mult poate sa iti scoata in evidenta calitatile. Atat latura romantica (datorita aromei de trandafir), cat si cea senzuala (datorita Ylang-Ylang-ului) sunt puse in valoare de ea. Inspir ... expir si parca-i simt izul. Un parfum care ma face sa visez... un parfum care ma face sa ma simt puternica si  seducatoare.

    Ambalajul luxos, confectionat din sticla rosie ma duce cu gandul la pasiunea ferecata in interiorul sau dar si la putere datorita formei sale. Capacul sau atent gravat ma duce cu gandul la Rapirea din serai. Pasiune, romantism, curiozitate si intriga asta imi inspira ambalajul apei de parfum Amouage Lyric.

    Avand in vedere faptul ca vorbim despre un parfum de nisa, pretul sau de  704 lei pentru 100 ml nu este tocmai prietenos pentru mine in acest moment dar intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat l-as cumpara pentru ca sunt sigura ca am face o echipa de milioane (sesizati comparatia, nu-i asa?). Bineinteles, nu l-as refuza daca l-as primi cadou dar momentan ramane pe lista dorintelor mele ascunse.

    Daca in copilarie eram fascinata de sticlutele care-mi atrageau atentia prin forme deosebite acum indraznesc sa visez la mai mult, la arome deosebite, intense care sa ma reprezinte care sa spuna ceva despre mine in clipa in care le "port".
    Linistite sau razboinice? Inocente sau seducatoare? Voi cum ati vrea sa fiti percepute? Ce spune despre voi  parfumul pe care-l purtati?
    Ce aroma din gama Amouage va face sa visati?

Kiss Kiss Dee

OOTD: Light

marți, august 26, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

     Calendaristic, vara se apropie de final. Eu sper ca tmperaturile binevoitoare sa ne mai rasfete putin.... Doar atat imi doresc. Daca n-am avut parte de o vara "ca la carte" macar toamna sa fie frumoasa, sa ne permita sa purtam in continuare haine mai subtiri. 
    Mi-ar fi greu sa ma obisnuiesc cu gandul ca trebuie sa ne echipam cu haine groase si sa dardaim din nou. E prea devreme .... 
    Sper ca dorinta mea sa se indeplineasca dar pana atunci doresc sa va prezint o tinuta perfecta pentru vremea din ultima perioada. 




    Am renuntat la rochite si am optat pentru o pereche de pantaloni usori din vascoza. Le "faceam curte" de ceva timp datorita imprimeului tribal dar de fiecare data cand plasam cate o comanda uitam si alegeam altceva. Pana la ultima vizita facuta pe Kurtmann cand i-am zarit, am vazut ca au si marimea mea (38) si i-am bagat in cos fara regrete. M-am bucurat enorm cand i-am prmit, sunt perfecti pentru sezonul cald, sunt usori si nu se sifioneaza. Puteam sa imi doresc altceva?


   I-am purtat alaturi de un tricou Pull&Bear care mi-e drag si de mult doritii tenisi albi dupa care oftam de prea mult timp ...
    Un outfit usor, confortabil si varatic.


     Am purtat:   
Pantaloni Bershka Opelt Blue - aici;
Tricou Pull&Bear;
Tenisi H&M;
Accesorii - random. 


    Cam atat pentru azi.
    Voua va plac tinutele lejere?

Kiss Kiss Dee

Review: Flormar Long wearing lip gloss

luni, august 25, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


     In urma cu cateva saptamani va anuntam ca un colet cu produse Flormar m-a facut sa zambesc. Cu ojele Flormar ma intalnisem si in trecut asa ca nu mi-a fost greu sa imi formez o parere despre oja pe care v-am prezentat-o aici iar astazi a venit randul lip gloss-ului Long wearing.
     Cred ca n-am mai folosit de foarte mult timp atatea lip gloss-uri ca in acest an dar, ma bucur ca le-am redescoperit. 
    Inainte, chiar daca mi se pareau foarte simpatice mi se pareau si incomode deoarece culoarea trebuia reimprospatata, luciul disparea destul de repede si trebuia sa fiu mereu atenta ca nu cumva vreo rafala de vant sa ajunga si prin preajma buzelor mele pentru ca pletele-mi balaie aveau grija sa-mi raspandeasca dungulite stralucitoare si asimetrice pe toata fata. 
       Ei bine, vara aceasta am ajuns la un compromis:  le port cand am parul prins si cu restul problemelor ma descurc.
    Lip gloss-ul Long wearing a fost primul produs pe care l-am testat deoarece nuanta sa m-a cucerit rapid. Intr-un ambalaj "butucanos", transparent care pare foarte rezistent se afla un produs cu o nuanta perfecta pentru vara sau pentru un machiaj in care accentul este pus pe intensitatea privirii.


    Aplicarea este usoara datorita buretelului mai subtire si mai lunguiet decat al aplicatoarelor pe care le-am folosit pana acum. Nu mi-a creat probleme, ne-am inteles de minune.


    Sa revenim la continut ... In clipa in care am vazut "long wearing" mi-am spus: Diana ai pus-o, asta nu-i gloss, sigur e lip stain care o sa-ti ususce buzele! Eh...se mai intampla. Nu cred pana nu vad. Va spun sincer ca ma cam feresc de lip stain-uri pentru ca nu-mi place senzatia pe care mi-o ofera, mi se pare ca-mi usuca buzele ingrozitor si nu sunt tentata sa le testez. 
     Bine ca m-am inselat! Lip gloss-ul meu este un gloss simplu, care nu usuca buzele dar nici nu exceleaza la capitolul rezistenta. Maxim doua ore fara sa mananc sau sa beau ceva. Nu ma deranjeaza, dupa cum v-am mai spus prefer sa reimprospatez decat sa ma chinui sa hidratez.
    Nuanta sa (L404), un peach care devine semi-transparent pe buze mi se pare perfecta si pentru diminetile in care ma grabesc sa ies din casa si nu am timp pentru detalii ca si colorarea perfecta a buzelor. Doi timpi si trei miscari, l-am aplicat si am fugit!
    Ofera buzelor un luciu frumos, natural si nu contine particule stralucitoare.
    Are un iz fructat, usor dulceag, apetisant.
    Face parte din categoria lip gloss-urilor care nu sunt lipicioase, aspect care ma bucura enorm. 


    Are o cantitate de 4.5 ml, o valabilitate de 18 luni de la deschidere iar in magazinul online Flormar are un pret de 22 lei.

    In concluzie, ma bucur ca am descoperit acest produs. Mi se pare parctic iar eu sunt multumita de Flormar Long wearing lip gloss.

Voi l-ati folosit?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

Vinerea imbulinata #39

vineri, august 22, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Vineri, ziua pe care o asteptam ... ziua imbulinarii ...
    Pentru astazi am pregatit o manichiura simpla dar extrem de simpatica. Sunt de parere ca oricine ar putea sa o conceapa si sper sa va placa.
    De aceasta data, sursa mea de inspiratie a fost Alexantza, cu ultima sa imbulinare. Mi-a placut foarte mult modelul ei asa ca l-am readaptat si l-am purtat cu drag o saptamana. Nuante varatice s-au lasat asternute pe unghiutele mele, atragand priviri admirative.
    Gata cu palavrageala, nu mai prelungesc suspansul!






Produse folosite:


   Acum, va invit sa le facem o vizita si simpaticelor bubuline Alexia si Alexantza .
    Ce parere aveti despre propunerea mea? Incercati si voi?

Kiss Kiss Dee 

DIY: Coronita de vara

joi, august 21, 2014 bydee-make-up 0 Comments


    Hello ladies,

     Vai, vara-i pe final iar eu nu v-am prezentat noua mea creatie. Rusinica, rusinica ...
   Pozele erau pregatite, eu mai putin. Pana acum nu am reusit sa ma mobilizez si sa incropesc articolul dar gandul ca septembrie bate la usa m-a facut sa imi reorganizez agenda si sa incep sa scriu.
     Gata cu scuzele, sa trecem la treaba!


     Stiati ca sunt fana a coronitelor si imi place ca aproape in fiecare sezon sa creez una noua? Stiam ca stiati!
     Astazi va arat cum am confectionat o coronita foarte simpatica in cel mai usor mod.
    De aceasta data am fost putin mai lenesa smechera si am achizitionat o parte din materialele pe care le voi folosi:
- suportul (a fost aproximativ 7 lei si l-am achizitionat de la magazinele unde se comercializeaza diverse materiale pentru produse hand made);
- floricele (aproximativ 2 lei);
- fiecare colier de la Borealy venea ambalat in organza, iar in interiorul cutiei mai aveam si cateva floricele, petale, pe care le-am pastrat si le-am folosit ( Nimic nu se arunca, totul se transforma);
- panglici;
- bolduri;
- putina ata rezistenta.


    Si am inceput joaca. Nu aveam o idee clara, imi doream sa arate varatic si cam atat.
  Cu ajutorul tutorialului de mai jos am reusit sa-mi confectionez niste floricele frumoase pe care le-am strecurat printre floricele colorate pe care le aveam (nu va recomand sa folositi organza deoarece aluneca si o sa aveti nevoie de o doza suplimentara de rabdare).

    
Si una dintre floricelele mele ...
   


    Daca am floricele, trebuia neaparat sa adaug si fundite asa ca m-am apucat de confectionat.
    Procesul nu e dificil absolut deloc si am incercat sa il reproduc in imagini ( practic trebuie sa infasurati panglica, sa o innodati si gata).


    Bun, acum am fundinte, am floricele  dar partea de sus este cam goala asa ca ....
    Sa mai adaug o floricica? Ar fi prea banal... O sa adaug o super floricica.
    Patru petale fixate cu un bold si in centru am plasat o floricica micuta. Asa da! Imi place!
   
     Si rezultatul final ....



    Ce parere aveti despre coronita mea? Incercati si voi?
    Mie-mi place foarte mult si am impresia ca va mai locui alaturi de noi si in septembrie.

Kiss Kiss Dee

Castigatorul unei lecturi de vacanta ...

miercuri, august 20, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello hello,


    Astazi am reusit sa ma mobilizez si sa ma ocup si de lista inscrierilor facute la concursul organizat in colaborare cu Libris.  Datorita voua am descoperit o multime de titluri pe care doresc sa le adaug si in portofoliul meu si ma bucur ca mi-ati impartasit o bucatica din lista voastra de dorinte.
     Lista inscriereilor valide este urmatoarea:

Nr. Crt Nume
1 Madalina Buscu
2 Annie
3 Amedeea
4 Nita Adriana
5 Georgiana
6 M and M 
7 Raluca Frisan
8 Soare Teodora Denisa
9 Andreea Stefanescu
10 Alexutza Alexandra
11 Emma Tonca 
12 Gabriela Fzr Militaru 
13 Ana Onofrei
14 Flory Ioana 
15 Lory's Blog
16 Denisa Ivascu 
17 Mada
18 Karina 
19 Larisa M
20 Mariana Arpăşanu
21 nadia candrea
22 nipokio
23 Lavinia Alexa 
24 Prisecaru Mihaela
25 Ungureanu Gabriela
26 Alinaluibrumarel
27 Aurelia Aura
28 Ramona Gadja 
29 Ioana Alexandrescu 
30 Adriana Lautarescu
31 Chirali Ana 
32 Loredana Adriana 
33 Catalyna Catallina 
34 Karina Bratan
35 Adelina Ianc
36 Gabriela 
37 Stefania Petcu
38 Cimpoi Maria
39 Gardalean Alina
40 Ivan Janeta
41 Cristina 
42 Nastya Paun
43 Lorena
44 ANTOHE CRISTINA-ELENA 
45 Gavriloi Adina
46 alex
47 Patrolea Raluca
48 ABC...prin viata
49 diana_otoiu
50 Loredana Voicila
51 Mirela Murat
52 Judit 
53 Alexandra M.

Random a ales ...


Felicitari Gavriloi Adina!



    Astept sa ma contactezi pe adresa: bydee.blog@gmail.com, un voucher de 40 lei asteapta sa fie revendicat.

Kiss Kiss Dee

OOTD: If I were a princess (part II)

marți, august 19, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


   Daca anul trecut va prezentam aici prima interpretare a unei tinute de printesa moderna la Castelul Corvinilor, anul acesta ne-am propus sa continuam traditia si sa va propun o noua tinuta.
     Cetatea difera, interpretarea-i cu totul altfel dar personajul este acelasi. 
    Cetatea Fagarasului ne-a intampinat cu bratele deschise asa ca am profitat de acest loc frumos si am incropit o sedinta foto intr-un cadru feeric. O printesa moderna va invita sa o insotiti la o plimbare.

   


    Rochia de azi mi se pare potrivita atat pentru o tinuta de zi cat si pentru seara. Are o lungime decenta iar forma sa mi se pare pur si simplu adorabila. Ma bucur ca am ales-o deoarece este usor de purtat si de asortat . Materialul nu se sifoneaza si desi este usor, vantul nu-si face de cap in preajma ei.







Detalii delicate:



Am purtat:
Rochie - aici;
Sandale - Mei;
Accesorii - random.




    Ce parere aveti despre tinuta mea? 

Kiss Kiss Dee

InstaMania #12

luni, august 18, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Nu puteam sa incep saptamana decat cu InstaMania. Dupa un weekend prelungit tinzi sa te tot relaxezi asa ca o postare de acest gen mi s-a parut foarte potrivita.


    Au trecut doua saptamani de la ultimul episod din InstaMania si dupa cum puteti observa incerc sa ma tin de cuvant si sa pastrez "ritualul" postarilor bilunare. Sper sa reusesc si in continuare. Dupa cu puteti observa si pe Instagram in timpul saptamanii nu sunt foarte activa dar in weekenduri recuperez si incerc sa va arat toate descoperirile mele.
    Sa incepem....
    Primele weekenduri ale lunii iulie ni le-am petrecut la Ocna Sibiu. Abia in ultimul weekend mi-am facut curaj si am luat si telefonul cu mine (cred ca si voi cunoasteti motivele ...). Mie-mi place foarte mult sa ma balacesc iar daca apa are o temperatura decenta nu ma mai vezi pe mal. In concluzie, de fiecare data cand ajungeam acasa  eram rupta de oboseala dar foarte relaxata.


    Ultima descoperire in materie de produse pentru protectie solara: Gerocossen Sun - FPS 30 si scapi fara piele roz!


    Una dintre cele mai frumoase strazi din Sibiu. 


    Inghetata de la Super Mamma cu aroma de ciocolata alba este un vis! 


     De Crusti Choc veti mai auzi mult timp pentru ca este noua mea ciocolata preferata. Yummy!


     Vineri am inceput mini vacanta cu o repriza de jogging. Ne era dor de putina miscare. In cazul in care nu ati citit articolul despre "performantele" nostre, click aici.


    Sambata am plecat la drum. Initial voiam sa vizitam Cetatea Fagarasului apoi planurile de cucerire au fost extinse. In curand noi articole din Poftiti la...


    In drum spre Castelul Bran ne-a prins si o ploicica astfel incat  am decis ca la Bran sa se incheie mini excursia (trafic, aglomeratie ...).


    Castelul Bran 


     Si Follow me-urile aferente ( idee preluata de la muradosmann).
    Cetatea Fagarasului


    Castelul Bran


    Ieri a fost o zi dedicata lecturii. Am descoperit-o pe Kate Morton si va spun cu mana pe inima ca merita sa-i cititi toate cartile! Eu, cel putin, asta mi-am propus.


    Cam atat pe ziua de azi. Daca doriti sa ma urmariti si pe Instagram, bydeemakeup este numele meu de scena.

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!