Ce produse am mai terminat ...

sâmbătă, ianuarie 24, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Cu chiu cu vai am reusit sa strang material pentru o noua postare...
    Stiu, am devenit mai lenesa, am inceput sa mai arunc din ambalaje sau (din cauza varstei) sa uit unde le-am pus si se pare ca nu mai am foarte mult "material" cu care sa ma laud.
    Trecand peste nelinistile intelectuale de weekend propun sa incepem!


    Gelul de dus Yves Rocher cu aroma de cafea. Mai are nevoie de vreo prezentare suplimentara? Eu cred ca am spus tot de-a lungul anilor... Doua bucati au fost eliminate din stocul de a carui cantitate am avut grija in decembrie.
    Descoperirea lunii ianuarie, gelul de dus spuma Balea. V-am povestit cate ceva despre el aici. Nu-i foarte spornic dar e delicios. P.S.: Puteti sa il fiolositi si pe post de spuma de baie, e divin!
    Cu samponul uscat pentru par blond mi-am incheiat socotelile inainte de a deveni roscata dar am pastrat ambalajul. Bun, bun, bun! Batiste e THE BEST!


    Despre gelul de dus Fruit Noirs de la Yves Rocher v-am povestit  aici. Din pacate nu m-am inteles bine cu aroma sa dar altfel, nimic de reprosat.


    Tonicul de la Pellamar mi-a fost un bun prieten: bland si eficient, fix pe placul meu. Ambalajul mi s-a parut perfect si tocmai din acest motiv am decis sa il refolosesc. Vi l-am prezentat aici.
    Crem pentru conturul ochilor Royal Velvet - Oriflame este una dintre cele mai bune creme pentru zona ochilor pe care le-am incercat pana acum. Consistenta sa mi se pare excelenta, se absoarbe rapid, hidrateaza si este o baza pentru machiaj de nota 10.


    Zona ojelor a fost eliberata si am rentat la 5 bucati care aveau o varsta inaintata.
    De asemnea 4 produse destinate ingrijirii si colorarii buzelor mi-au facut cu mana in drum spre cosul de gunoi. Rujurile de la Oriflame au fost mereu printre preferatele mele iar gloss-ul si rujul de la Revlon aveau o varsta foooarte inaintata.


    Cam atat pe ziua de azi.
    Dupa cum va spuneam nu am foarte multe motive de lauda dar sper ca pana la urmatorul episod sa remediez situatia.

Kiss Kiss si un weekend de vis!

You Might Also Like