Review: Gel de curatare Anian cu goji si rodie

joi, ianuarie 22, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Dupa cum va spuneam si pe fan page, saptamana trecuta am avut placerea de a ma bucura de doua noi "jucarii" marca Anian.  Avand in vedere faptul ca in urma cu aproximativ doi ani am testat crema de maini Anian din gama goji si rodie si am fost foarte multumita curiozitatea m-a indemnat sa ma indrept spre produse destinate ingrijirii tenului.  
    Astazi, am decis sa va povestesc cate ceva despre gelul de curatare Anian.


    Sa incepem cu partea pe care o poate observa toata lumea: ambalajul. Confectionat dintr-un material plastic moale, recipientul atrage atentia datorita combinatiei dintre rosu puternic si argintiu (una dintre combinatiile mele preferate). Este usor de manevrat si poate fi asezat in orice coltisor, pe orice etajera.
    Sistem de dozare:


    Sincera sa fiu, prefer sistemul de dozare cu pompita deoarece imi permite sa "manevrez" mai usor prodsul. Nu ma plang, deoarece consistenta gelului de curatre Anian este destul de lichida asa ca in cazul in care am scapat mai mult produs il pot reintroduce in ambalajul sau foarte usor.


   Este transparent si are o aroma placuta, usor dulceaga.
   Este spornic si nu am nevoie decat de o cantitate foarte mica de produs pentru o utilizare.
   Curata bine si pielea scartaie de curatenie dupa ce-mi clatesc tenul iar nasul straluceste fericit.
   Ma bucur foarte mult pentru ca am observat ca nu-mi usuca tenul, nu am senzatia aceea de piele  care strange dupa ce il utilizez.
    Am observat o imbunatatire si in privinta diminuarii cantitatii de sebum din zona T, lucru care ma bucura (in cazul in care nu stiati, am un ten normal/mixt, zona T fiind singura care imi creeaza uneori probleme).
    Nu am probleme majore cu acneea dar uneori mai "beneficiez" si de musafiri nepoftiti. Ei bine, inculpatul nostru m-a ajutat sa scap de ei. Nu de la prima utilizare, normal, dar de o saptamana il folosesc dimineata si seara iar efectele sunt vizibile.
    Ingrediente:


    Are o cantitate de 150 ml, o valabilitate de 12 luni de la deschidere si poate fi achizitionat de  la un pret de  22 lei de aici.

    In concluzie, doresc sa va spun ca sunt foarte multumita de gelul de curatare Anian din gama cu goji si rodie. Am descoperit un produs bland si eficient care face ceea ce promite si primeste un mare DA din partea mea.

Voi l-ati folosit? Sunt foarte curioasa daca v-a lasat aceeasi impresie sau daca nu l-ati incercat pana acum, daca v-am starnit interesul.

Kiss Kiss Dee

    
   .

You Might Also Like