Finish 7 by spring - rezultatul final

duminică, aprilie 26, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

   Va mai amintiti aceasta postare? Intr-o frumoasa zi de ianuarie am acceptat provocarea Deenei, am ales 7 produse pe care sa le folosesc fara mila pana in data de 20 aprilie. Am ales aceasta data fara sa am habar ca primavara va intarzia ci pentru simplul fapt pentru ca eram convinsa ca nu voi reusi sa le termin pana in 20 martie.
    Care este rezultatul final? Sunteti curioase? Daca da, va invit sa va delectati cu postarea de azi.


    Primul produs de care m-am despartit a fost BB Cream-a Holika Holika. M-am laudat cu acest lucru luna trecuta dar am pastrat ambalajul. Cate ambalaje trebuie sa pastreze un beauty blogger....
    A fost perfecta pentru sezonul rece (datorita nunatei deschise) si singuramea problema a fost la capitolul rezistenta la transfer - ecranul telefonului meu poate sa-mi confirme nemultumirea.
    Laptele de corp Victoria's Secret Pure Seduction a fost al doilea produs terminat. Mi-a placut la nebunie, sunt foarte multumita de produsele pentru ingrijirea corpului care apartin acestui brand si deja ma gandesc la o noua achizitie.
    Gelul de curatare Garnier Pure Active este produsul pe care nu l-am folosit atat de des pe cat mi-as fi dorit datorita...mentolului. Am evitat toate produsele care ofera o senzatie racoritoare din cauza temperaturilor din ultima perioada, care ma faceau sa exclam Brrr! asa ca...cu parere de rau trebuie sa recunosc... dansul a fost eliminat din schema.
     In categoria produselor interminabile as putea sa includ Rimmel Apocalips nuanta Celestial. Da, am fost prevenita! Stiam ca o sa-mi fie greu sa-l termin dar nu ma gandeam ca o sa fe atat de greu. Nu cred ca am reusit sa consum nici macar jumatate din cantitatea sa dar incerc sa imi pastrez optimismul.
     Din scrub-ul Jason mai am aproximativ 10%. Este spornic, nu gluma! L-am folosit si pentru exfolierea corpului si tot nu a vrut sa se termine. Spornic, spornic, foarte spornic!


    Intaritorul Trind a ajuns la jumatatea sticlutei. L-am folosit in 90% din timpul alocat si tot n-am reusit sa obtin o diferenta notabila.


    Cireasa de pe tort este reprezentata de ... blush-ul MUA. L-am folosit zilnic, am ignorat toate blush-urile din portfard pentru a demonstra ca se poate si ... nu am reusit sa-l termin insa in cazul sau, diferenta este vizibila.


    Pot sa va spun ca la inceput am fost cam dezamagita de performantele inregistrate dar ma bucur ca am acceptat aceasta provocare.
    Am invatat ca nu am nevoie de 1266556226 de produse pentru ca voi ajunge sa le arunc pentru ca nu am timp sa le folosesc si vor expira. 
    Mi-am propus sa nu mai cumpar niciun produs de makeup in perioada imediat urmatoare pentru ca am destule si nu am cand sa le folosesc pe toate.
    Ideea principala e ca acest proiect m-a invatat sa fiu mai cumpatata si sa-mi folosesc banutii in scopuri mult mai utile.

Voi in ce categorie va incadrati? Sunteti cumpatate sau cedati in fata ispitelor?

Kiss Kiss Dee



You Might Also Like