Ce produse am mai terminat...

marți, iunie 09, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Astazi ne delectam cu ambalaje goale si concluzii de final de campanie de consum - luna mai si o bucatica din iunie. Mi-am spus ca nu o sa mai public nicio postare de acest gen pana nu voi reusi sa termin blush-ul MUA pe care imi propusesem sa il scot din uz pana la sfarsitul lunii aprilie. Ei bine, momentul mult asteptat a sosit si intre timp am adunat si cateva ambalaje ale unor produse simpatice foc.
    Sa incepem!


- Despre samponul uscat Frottee - Swiss-o-Par v-am povestit aici si inca nu mi-am schimbat parerea despre el. Zilele trecute l-am recumparat deoarece acum beneficiaza de un pret promotional in DM (12 lei) si nu aveam cum sa-i rezist. Mi se pare ca se apropie cel mai mult de renumitul Batiste asa ca il clasez pe locul 2 in topul preferintelor mele.
- Lotiunea micelara Garnier este preferata mea. Raportul calitate/cantitate/pret este excelent si daca nu ati incercat-o pana acum va indemn sa o faceti. E un produs de nota 10! 
- Samponul si balsamul Matrix Biolage au fost scoase din uz destul de recent. Au beneficiat de un articol aici si parerea mea a ramas neschimbata. Balsamul este un produs de nota 10 iar samponul nu a reusit sa faca fata sebumului meu generos.
- Scrubul I love... blueberry & smoothie a fost un vis aromat. Chiar daca nu a excelat la capitolul exfoliere, aroma sa m-a cucerit. Un produs delicios!
- Pe de alta parte, scrubul cu caise Jason a facut o treaba excelenta in privinta exfolierii. Este un produs eficient si spornic si a beneficiat de un articol chiar aici.
- Despre dizolvantul Cien nu cred ca mai are rost sa spun ceva. Toata lumea il cunoaste, toata lumea il iubeste chiar daca uneori ambalajul sau nu este prea prietenos.
- Crema de maini Cien - a facut parte dintr-o editie limitata de iarna (sau apare doar in sezonul rece) si a fost interminabila. Trebuie sa recunosc ca si eu sunt vinovata pentru ca am inceput aproape toate cremele de maini pe care le detin si in acest fel e destul de greu sa reusesti sa termini un produs.
- Lotiunea de corp pentru piele uscata Expert Reparation de la Yves Rocher a fost un produs bun spre care imi indreptam atentia in serile in care imi era prea lene sa aplic lotiunea de corp dupa dus si din vinovatie, in momentul in care ma asezam pe canapea pentru a ma uita la televizor incepeam sa il aplic in zona picioarelor. Da, si-a facut treaba si da, mi-a placut.


- Una bucata corector ELF a ajuns la gunoi din cauza varstei sale. Nu l-am mai folosit de foarte mult timp asa ca am mai eliberat portfardul.
- Aceeasi poveste si in cazul rujului de la Avon. Avea vreo 4 ani si la folosit de maxim 5 ori. Rusinica...
- Crema Nivea mi-a adus aminte de copilarie si de dragostea pe care i-o purtam. A beneficiat de un articol aici si va spun cu mana pe inima ca merita un loc in casele noastre.
- Iar la sfarsit...cireasa de pe tort. Blush-ul MUA no. 6. A fost un produs extraordinar, mi-a placut la nebunie si nu-mi vine sa cred ca am reusit sa-l termin. Ma bucur ca am acceptat provocarea Deenei - Finish 7 by spring pentru ca am realizat ca am o multime de produse spornice si nu are rost sa mai investesc in altele pana nu reusesc sa termin macar o parte din ele.


    Asta a fost tot. Sau aproape tot, pentru ca au mai exista si produse care s-au mai pierdut pe drum...
    Sper ca v-a placut postarea de azi si abia astept sa vad daca avem produse in comun dupa care sa oftam impreuna...

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like