Update - Pan That Palette Challenge

duminică, iunie 21, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Zilele trecute Deena ne prezenta evolutia proiectului Pan That Palette Challenge, un proiect ambitios care presupune consumarea fiecarui strop dintr-o paleta de farduri... proiect la care m-am "inhamat" si eu. Si daca ea se lauda cu succese notabile, am decis sa va prezint si eu un mic update asa ca, am ales o zi mohorata pe inserat (ca doar Diana stie sa-si aleaga momentul perfect...) si m-am chinuit sa fac niste poze decente pe care sa vi le prezint (n-am reusit!).
    

    In ianuarie, afectata de frig si de noile rezolutii am acceptat provocarea Deenei si am pus la bataie frumoasa paleta Undressed de la MUA. Mi-am spus ca va fi greu, dar nu imposibil si intr-un an ma voi lauda cu rezultatele pe care le voi obtine... Mhm...
    Am plecat de aici:


    Si dupa aproape o jumatate de an am ajuns aici:


     Mda...
    Spre deosebire de Deena, care a decis sa nu puna presiune asupra sa si sa foloseasca in paralel si alte palete eu am ales sa o folosesc in proportie de 90% si ma enerveaza la culme ca e atat de spornica (tin sa precizez faptul ca ma machiez cel putin 5 zile din 7).
    Nu pot sa spun ca nu am evolat dar zau ca nu stiu daca voi reusi sa o consum pana la sfarsitul acestui an.
    Trebuie sa recunosc ca soarta a fost de partea mea si nuanta de gri din partea dreapta jos a fost eliminata din ecuatie prin metoda masinii de spalat. Cum care e metoda masinii de spalat?
    Ei bine, iei portfardul, il plasezi strategic pe masina de spalat dupa care apesi butonul start. In momentul in care centrifuga isi incepe programul salbatic si auzi ca a cazut ceva fugi repede, culegi victima de pe jos si constati daunele. De aceasta data Undressed a fost cea care a pierdut o parte din pastila gri dar nu pot sa va spun ca am fost trista. Dimpotriva! Un zambet malefic s-a asternut pe chipul meu si mi-am spus ca am scapat de o grija. Acum sa vedem ce o sa fac cu negrul....
    Dupa cum puteti observa, m-am atins mai mult de nuantele cuminti iar pe cele mai intense le-am folosit cu moderatie. Sper...chiar sper ca pana la sfarsitul anului sa reusesc sa consum si o parte din nuantele din partea de jos. Sper...
    Ce am invatat din proiectele la care am participat? 
    Voi sublinia din nou faptul ca degeaba adunam un catralion de produse pentru ca nu vom reusi niciodata sa le consumam inainte de a le expira termenul de valabilitate.
    Nu cred ca existe produse care sa fie usor de consumat! Nu, nu si nu! Sau am dat eu de toate produsele spornice? Nu prea cred...
    In fine... Pentru a va convinge ca aveti mai mult decat puteti consuma, va indemn sa incercati si voi un proiect de acest gen. Va va infrana poftele pe care le aveti in momentul in care vedeti reduceri, noutati & co si acesta este un lucru foarte bun atat pentru spatiul pe care il aveti cat si pentru... portofelul vostru.
     Acum...va rog sa imi tineti pumnii pentru ca sper ca pe viitor sa vin cu rezultate mai bune! Daca nu, zau ca o mananc pe paine!

Kiss Kiss Dee
     

You Might Also Like