Paletele din colectia mea

miercuri, septembrie 09, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    In momentul in care mi-a venit ideea acestei postari ma gandeam ca mi-as dori o noua paleta... Apoi, cu pasi timizi, m-am apropiat de sertarul minune, in care se ascund micile mele comori si am inceput sa numar. In timp ce numaram, imi aminteam si de paletele din portfard si asa mi-am dat seama ca limita de spatiu si rationalizare a fost depasita de ceva vreme.
    Mi-am spus ca trebuie sa le fotografiez, sa le postez si daca ma mai tenteaza cate ceva, sa vizualizez articolul de azi. 
    Zis si facut, asa ca astazi avem in meniu, o mica/mare colectie.


    Avand in vedere faptul ca toate paletele au fost achizitionate/primite doar pentru consumul propriu stau si ma intreb cum am reusit sa adun atat de multe. Am realizat ca sunt multe dupa ce am inceput prvocarea Pan That Palette si mi-am dat seama ca aceste minuni simpatice sunt interminabile. De mai bine de o jumatate de an ma lupt cu Undressed si tot n-am reusit sa terminit nici macar jumatatedin ea. Trebuie sa recunosc ca a eclipsat multe palete fiindca am folosit-o cu avant pentru a o termina. Da' de unde!
     Cred ca a venit momentul sa dezvalui identitatea celor 6 (de fapt 5, una a fost dezvaluita) inculpate.


- Una dintre comorile mele, este trusa Pupa - Clutch Mania - Disco time - no. 3. O trusa minunata, cu movuri multe, un bronzer perfect pentru contouring, un eyeliner si cateva rujuri. Frumoasa foc. Sincera sa fiu, e atat de frumoasa incat mi-e cam mila sa o folosesc (tipic mie!).
- Sleek Storm - a beneficiat de un articol aici si pot sa va spun ca imi place la nebunie. Are niste nuante perfecte pentru machiaje mai mult sau mai putin naturale.
- Sleek Sunset - o paleta perfecta pentru acest sezon cu multe nuante rosiatice si aramii. Un vis! I-am dedicat un articol aici
- Sleek Oh So Special! - un cadou din partea Alexantzei, este atat de speciala incat nu m-a lasat inima sa o incep (inca). Mi-am propus sa o mai las pe banca de rezerve pana voi reusi sa ma despart de MUA. Nu cred ca o sa reusesc dar pot sa va spun ca voi incerca.
- BH San Francisco - o trusa cu nuante perfecte pentru orice tip de machiaj si cu niste blush-uri fenomenale. Imi place foarte mult iar ambalajul sau este simpatic foc!
- MUA Undressed - ma tooot chinui sa o termin si presimt ca voi abandona misunea inainte de termen. Mi se pare extrem de dificila! Oricum, nunatele sale sunt superbe iar daca doriti sa achizitionati o paleta cu nuante naturale, dar care sa va permita sa ajungeti si in partea mai "dark" a machiajelor, aceasta este pentru voi. Trebuie sa mai subliniez si faptul ca pretul sau este mititel iar daca urmariti promotiile de pe site, periodic au fie reduceri, fie transport gratuit.



    Acestea sunt micile mele comori. Au mai existat si altele in trecut, dar au ajuns la alte persoane care le-au apreciat la adevarat lor valoare sau, in cel mai rau caz, au expirat si a trebuit sa imi iau ramas bun de la ele (aici v-am vorbit despre cea mai recenta despartire).
   Trebuie sa va mai spun ca toate sunt pigmentate si sunt foarte multumita de calitatea lor. Despre partea cu spornicia nu are rost sa va mai povestesc pentru ca puteti observa si voi cat de mult am reusit sa consum din fiecare.
   Ce parere aveti despre colectia mea?
    Care sunt nuantele pe care le preferati?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like