Review: NYX Eyebrow Gel

marți, octombrie 20, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Am realizat ca acusica se incheie si octombie iar promisiunea mea ramasese neonorata dar astazi, am decis sa-i dedic postarea pe care si el o astepta cumintel...
    Cum despre cine e vorba?
    Despre NYX Eyebrow Gel, normal.
     Produsul revolutionar pe care toata lumea il lauda, produsul la care visam decand am citit articolul scris de Rux (daca nu ma insel, de la ea am auzit de acesta minunatie).
     L-am cautat, am oftat, am amanat si pana la uram totul s-a concretizat de ziua mea, cand Alexantza m-a cadorisit cu o frumusete de voucher cu care sa-mi fac poftele pe makeup-shop.ro. Cu mult entuziasm am inceput cautarile iar in momentul in care am vazut ca pe stoc mai era o singura bucata din nuanta Blonde, mi-am spus ca-i semn si ca acest gel trebuie sa fie al meu. Bine am facut!
     Dupa ce am receptionat coletul si i-am inspectat cu sete continutul, m-am oprit in fata lui NYX, i-am zambit si ca de obicei i-am admirat ambalajul, fara sa-l deschid, fara sa-l incep. Era atat de mititel si de dragut incat mi-a fost mila...


      Cutia din carton care-l adaposteste contine toate informatile care ne-ar starni curiozitatea iar in interiorul sau se afla o mica comoara ambalata intr-un tub din material plastic, moale, foarte flexibil.


     Nu beneficiem de o pensula pentru aplicarea sa dar pentru mine, acest aspect nu reprezinta o problema deoarece de cativa ani folosesc o pensula unghiulara care isi face treaba cu brio.
      Dupa un timp, am hotarat sa il incep. Mi-am abandonat kit-ul pentru sprancene de la Sleek (despre care v-am vorbit aici) si am inceput testarea.
     In primul rand, m-a uimit consistenta sa. Desi vorbim despre un produs gel, este un produs foarte consistenta dar care este foarte usor de aplicat.



     Putem sa ne conturam cu usurinta sprancenele, chiar daca acestea au un aspect mai putin imbucurator - ca ale mele.


     I-a mai laudat cineva rezistenta? Da, toata lumea! Aici ma incadrez si eu! NYX Eyebrow Gel este un produs care se asaza frumos, fixeaza excelent, umple golurile inestetice si... ramane la locul sau pana la demachiere. Trebuie sa recunosc ca uneori mi-a fost greu sa-l demachiez dar de cand am bifazicul de la Nivea procedura a devenit o joaca.
    Nuanta pe care o am eu - Blonde, are un subton gri si trebuie sa recunosc ca datorita acestui aspect m-a cucerit. Imi place la nebunie!
     Pentru o aplicare aveti nevoie de o cantitate foarte mica, asa ca pot sa va spun ca avem de-a face cu un produs fooarte spornic.
     Inculpatul nostru are o cantitate de 10ml, o valabilitate de 9 luni de la deschidere si poate fi achizitionat fie din tara, de pe makeup-shop.ro la 42 lei, fie de pe ebay sau magazine online din afara tarii.

    In concluzie, ma bucur ca am descoperit acest produs caruia ii ofer nota 10 cu felicitari! Nu am nimic de obiectat la adresa sa si merita fiecare leut (ba chiar mai mult as putea sa spun).

Voi l-ati incercat? Va tenteaza?

Kiss Kiss Dee
    

You Might Also Like