Top 10 din 2015

marți, decembrie 29, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Chiar daca in 2015 nu v-am prezentat la fel de multe tinute ca in anul precedent, eu tot am reusit sa aleg zece tinute preferate dintre cele postate.



     Intotdeauna mi-a placut sa aleg o tinuta care sa fie deosebita si sa o plasez intr-o locatie care sa reuseasca sa transmita ceva. Pentru mine asta inseamna a face ceva de calitate chiar daca asta implica si alte costuri suplimentare. Decat sa postez ceva care sa nu transmita nimic, mai bine ma abtin sau o las pentru alta zi in care am o alta dispozitie sau mai mult timp liber.
    In 2015 v-am luat cu mine atat in calatorii pe munte cat si in orasele mele de suflet sau pe carari pe care le-am descoperit in cautarea unor locatii care sa ne spuna  ca da, asta-i locul potrivit!
     Sper ca v-au placut micile noastre sedinte foto pentru ca de fiecare data ne-am straduit sa scoatem tot ce-i mai bun din ele. 
     Dar nu mai pierd vremea cu alte detalii suplimentare si va invit sa priviti micul meu top. Ordinea e  cronologica pentru ca mi-ar fi greu sa fac un clasment ca la carte. Nu pot sa fiu obiectiva dar zau ca mi-ar placea sa alegeti voi in locul meu.

    It's winter time! - da, am trisat putin dar era pacat ca acest outfit sa nu fie cuprins intr-un clasament. A fost postat in 30 decembrie si mi-a placut foarte mult. In ciuda dardaielilor si a fulgilor sugubeti rezultatul final a fost de nota 10 (din partea noastra, evident)!


    Winter reloaded - sau cum sa nu fotografiezi o tinuta intr-un peisaj feeric? Era un frig... demential, zambetul imi inghetase pe fata, Marius tremura cu aparatul in mana si ma tot intreba daca mi-e frig. Sa va spun un secret: de fiecare data cand ma intreaba daca mi-e frig, il mint, pentru ca daca i-as psune adevarul, mi-ar spune ca-i musai sa plecam si pana nu ma decalar multumita de poze... refuz sa parasesc incinta. Dupa ce am imortalizat aceasta tinuta am sarit direct in costumul de ski si m-am incalzit bine de tot. Aici puteti sa vedeti intregul articol.


    Eu si pasiunea mea pentru pantaloni scurti - Just another pair of shorts! Mereu le-am facut declaratii de dragoste iar acest articol a fost doar una dintre ele. In momentul in care am vazut locatia eu am zis da, el a zis ba.
  Printre crengi? N-arata bine! 
Dar se vad muntii inzapeziti! Te rooog!
   Si-a mea a fost si locatia respectiva!


     Colors and flowers - la Muzeul Astra fiecare anotimp are unicitatea sa. Daca e aproape, n-avem cum sa nu profitam si de fiecare data imortalizam momentele pe care le petrecem in incinta sa. Cu acest outfit am intampinat primavara, ne-am bucurat de soare si de frumusetea pomilor infloriti.


    Si daca tot vorbeam de flori, Flowers & denim a fost un nou outfit care m-a incantat. Fotografii in frumoasa Sighisoara nu stii ce-ti atrage prima data atentia: tinuta sau locatia. E greu... Aici puteti sa admirati si voi tinuta.


    Daca ar fi sa-mi aleg outfitul preferat, acesta ar fi. Paote si dn cauza incarcaturii emotionale, poate si din cauza valorii sale sentimentale, outfitul 100% romanesc este postarea mea de suflet. Puteti sa cititi intregul articol aici.
    Si daca tot e momentul adevarului, o mica dezvaluire din culise. Afara cred ca erau 30 de grade, pe putin. Pornisem in cautarea orei de aur dar era prea devreme asa ca a trebuit sa asteptam in soarele dogoritor sosirea momentului potrivit. Intrasem cu masina printre hartoape si ma tot gandeam daca o sa reusim sa mai iesim de-acolo cu ea intreaga. Simteam ca ma topesc si mi-era teama ca machiajul meu n-o sa reziste. Ca niciodata, uitasem Autan-ul acasa si ma gandeam cum sa ma asez pentru ca nu cumva vreo capusa s-o zbugheasca pe costumul meu national. Si totusi... totul e bine cand se termina cu bine.
    Pozele au fost fabuloase, masina a scapat cu bine si am venit acasa fara insotitori.


    Tinutele imortalizate in Alba Iulia mi se par intotdeauna reusite. Orasul acela e magic si nu cred ca as putea sa ma satur vreodata de frumusetea sa. Happy autumn a fost imortalizat la inceput de septembrie si puteti sa vedeti intregul articol aici.


    
    Autumn in leather & denim - o noua tinuta imortalizata in Muzeul Astra, o noua preferata. Aici puteti sa vedeti cateva cadre colorate de aramiul unei toamne spectaculoase.



    A spus cineva toamna? A spus cineva culoare? Daca da, acest articol se incadreaza perfect in peisaj. Poate va pare cunoscut si da, e acelasi ca si la Winter reloaded. Locatia e minunata in orice anotimp asa ca noi profitam de fiecare data de culorile sale.


    Pentru furios si rosu am cautat o locatie in care sa ma pot desfasura in voie. Am cautat, si-am toot cautat pana am ajuns intr-un orasel si-am vazut o straduta ingusta, serpuita care urca pe-un deal. Ne-am uitat unul la altul si n-a mai fost nevoie sa spunem nimic. Am facut dreapta, am urcat, am parcat si ne-am vazut de treaba. Aici puteti sa vedeti intregul articol.


    Si-am incalecat pe-o sa... si am dat din casa multe secrete.
    Dupa cum puteti observa, nu e chiar atat de usor sa postezi ceva diferit dar daca vrei, o poti face!
    Doresc sa ii multumesc lui Marius care a fost mereu alaturi de mine, a scos tot ce era mai bun din ce i s-a pus la dispozitie si m-a facut sa ma prezint cu tot ce mai frumos in fata voastra. Daca n-ar fi fost el, situatia ar fi fost cu totul alta sau... aceasta rubricuta n-ar fi existat.
     Va multumesc si voua, ati fost mereu alaturi de mine, stiu ca aceastea sunt printre artcolele voastre preferate si sper ca si pe viitor sa reusesc sa va prezint alte postari inedite.
    Care a fost preferata voastra?

Kiss Kiss Dee
    

You Might Also Like