Review: Ziaja cocoa butter - un duo perfect

marți, februarie 09, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Astazi doresc sa va vorbesc despre un duo perfect: Ziaja cocoa butter.
    Intotdeauna mi-a placut sa incerc lucruri noi iar in momentul in care am aflat de produsele acestui brand am inceput cautarile. Bineinteles, din lipsa timpului nu am reusit sa le inhat dar Deena, omul care imi cunoaste/impartaseste nebunia in ceea ce priveste produsele cosmetice (si nu numai) mi-a facut cunostinta cu produsele lor.
    Am inceput cu o masca pentru fata care mi-a placut la nebunie, apoi a urmat o comanda de la Farmacia Tei de unde m-am aprovizionat bine, bine iar ultimele produse pe care am pus gheruta au ajuns in posesia mea tot datorita echipei Deena (aici o includ si pe mama ei care are grija sa ne hraneasca micile obsesii).
    In clipa in care le-am vazut, m-am bucurat foarte mult pentru ca stiam ca toata lumea le lauda si eram foarte curioasa de proprietatile lor.


    Am inceput cu lotiunea de corp care are o cantitate generoasa de 400 ml. Mi-a placut sistemul de dozare, practic si eficient cu o pompita care care ne ajuta sa obtinem cantiatatea necesara si suficienta pentru o aplicare.


    Aroma sa mi se pare perfecta pentru acest sezon si nu numai. Cred ca si in serile racoroase de vara se va potrivi perfect cu pielea mea. Cacao cu iz dulceag care ma duce cu gandul la o cana maaare de cacao cu lapte. Yumm!
     Consistenta sa cremoasa este imbietoare si parca abia asteapta sa te rasfete.


    In momentul in care am aplicat-o am ramas placut surprinsa deoarece se absoarbe atat de repede incat nici nu trebuie sa imi fac probleme ca as putea sa ma echipez si pielea mea sa ramana cu acel film gras. Nu, e perfecta.
    Sa va mai spun ca pe langa faptul ca se absoarbe rapid pielea ramane hidratata si catifelata pe parcursul intregii zile? Da, va spun si asta.
    Chiar si in zilele geroase, in care ma infofoleam bine si totusi simteam ca frigul ajunge la pielea mea, inculpata reusea sa imi hraneasca pielea asfel incat sa nu ma trezesc cu portiuni descuamate, agresate (stiti, efectul acela de sarpe turbat). 
    Imi place foarte mult si o pastrez aproape de mine pentru ca adesea, dupa ce mai trebaluiesc prin casa, "o pomita" imi rasfata si hraneste pielea mainilor fara sa fiu nevoita sa mai merg sa caut vreo crema pentru maini.
     Am mai folosit-o si pentru calcaie si efectul sau mi-a placut foarte mult. Umblu destul de mult pe jos (pentru ca sezonul hoinarelilor pe munte se apropie iar eu nu doresc sa-mi pierd conditia fizica) iar calcaiele mele suporta consecintele. Dansa , ma rasfata dupa o zi obositoare asa ca ii mai ofer o bila alba.
     As putea sa o numesc o lotiune universala. Da, da!
    In cazul in care erati curioase, mai jos am reusit sa imortalizez si lista cu ingrediente:


    Nu credeam ca exista un produs care sa aiba un pret atat de accesibil,o cantitate atat de generoasa si sa fie atat de eficient. Nota 10 cu felicitari, parol!

    Gelul de dus are aceeasi aroma si ma rasfata de fiecare data cand il folosesc.
    Mi-ar fi placut sa aiba acelasi sistem de dozare ca si al lotiunii dar, ne intelegem si asa. Ambalajul este confectionat dintr-un material moale, usor de manevrat.


    Desi are o consistenta mai lichida decat m-as fi asteptat este foarte spornic si nu am nevoie de o cantitate prea mare pentru a ma bucura de efectele sale.
     Ma bucur ca are o cantitate mai mare decat cea a lotiunii de corp (500 ml) dar tot am impresia ca voi reusi sa il termin mai repede.


    Nu usuca pielea, ma rasfata cu o spuma consistenta si ma face sa zambesc de fiecare data cand apelez la acest duo imbatabil.
    Ingredientele, bineinteles:


    In concluzie, sunt foarte multumita de aceste produse si va spun sincer ca Ziaja este un brand care m-a surpins deosebit de placut. Am incercat destul de multe produse din gamele lor si va spun cu mana pe inima ca niciunul nu m-a dezamgit pana acum.
    In cazul in care sunteti in cautarea unor produse ieftine si bune, Ziaja e raspunsul! Acum le puteti gasi foarte usor atat in farmacii cat si in magazine online si acest aspect ma bucura enorm.
    Voi ati incercat produsele acestui brand?
     Care sunt preferatele voastre?

Kiss Kiss Dee


You Might Also Like