Ramble de dimineata

sâmbătă, aprilie 02, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

     De cand vremea a inceput sa fie mai frumoasa iar temperaturile din ce in ce mai generoase simt ca nu mai am stare! Ma trezesc dis de dimineata, sunt plina de energie (chiar daca asta il oboseste pe al meu prieten care ma priveste ciudat cand ma vede ca la ora 7 vorbesc, dansez si din cand in cand mai si "cant") si simt ca nu mai am stare. La serviciu toata lumea e plina de energie si totul e diferit de cand au aparut primele raze autentice, de la primele zile cu temperaturi care-ti dau aripi. Imi place!
     Ieri, am ajuns acasa si am inceput sa ne facem planurile pentru aceste zile care se anunta a fi perfecte pentru escapade. Nu am stabilit nimic concret si intr-un final am adormit rapusa de oboseala cauzata de agitatia din ultimele zile. 
    Dar astazi la ora 5, oare cine era in picioare? Subsemnata! Evident!
    Am venit in bucatarie, am pornit batranul laptop, mi-am savurat cafeaua si am inceput sa navighez. Desi imi propusesem sa pregatesc cateva postari pentru saptamana urmatoare, nu m-am simtit suficient de inspirata asa ca am inceput sa scriu acest scurt articol. N-am mai povestit cu voi de ceva vreme si mi-era dor de o postare de acest gen.


    El doarme, eu mai am putina cafea si mi-am propus sa scriu aceasta postare si apoi sa merg sa-l atac! E weekend, nu dormim prea mult pentru ca mi-a venit o idee.
     Sau poate ar trebui sa pregatesc cateva merinde inainte? Sau o cafea delicioasa pentru a-l imbuna? Da, cred ca o sa pregatesc o cafea dupa ce apas butonul Publicati.
    Dar, sa revenim la oile noastre! Daca aseara oscilam intre Castelul de lut de la Pormbacu de Sus si Alba Iulia, in aceasta dimineata mi-a venit o alta idee: Ampoita! 
    N-ati auzit de Ampoita? Hmmm.... Sincera sa fiu, nici eu! Am descoperit acest sat din judetul Alba dintr-o coincidenta fericita. La fostul meu job, unul dintre manageri m-a rugat sa caut cariere de piatra din zona si din click in click am ajuns si in muntii Trascau. Nu eram eu prea entzasmata de sarcina pe care o aveam si pana la urma am ajuns sa caut toate nebuniile numai cariere nu. Asa am descoperit acest sat de basm si mi-am propus sa-l bifez cat mai curand posibil. In apropierea sa se afla rezervatia naturala Calcarele Ampoitei, Piatra Boului si Piatra Varului. Abia astept!
     Si daca tot ajungem in Ampoita, la intoarcere putem sa facem si o mica escala prin Alba Iulia ca mi-e tare dor de frumoasa cetate!
     Da, planul meu este pregatit si acum ma pregatesc sa merg sa il trezesc pe-al meu si sa-i prezint planul de atac. Oare va fi de acord? Tineti-mi pumnii! Mi-e dor de o aventura!
     Voi ce planuri aveti pentru aceste zile frumoase?

Kiss Kiss si un weekend de vis!
     

You Might Also Like