Ce produse am mai terminat #4

duminică, mai 22, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


     Postarea de azi e demna de o laudaroasa. Nici mie nu mi-a venit sa cred in momentul in care am inceput inventarierea ambalajelor pe care le-am adunat cu drag si spor in ultima perioada.
    Sunt foarte mandra de mine, nu am mai cedat in fata ispitelor chiar daca tentatiile sunt la tot pasul, am fost puternica si m-am axat doar pe consumul produselor din depozit.
    Tin sa va anunt ca nu mai am nicio crema de maini si am fost nevoita sa merg la cumparaturi, stocul de geluri de dus se diminueaza vazand cu ochii si la capitolul creme stau destul de bine.
    Da, sunt o laudaroasa!
    Dar sa revenim la subiectul de azi in care va voi prezenta toate produsele consumate pana la ultimul strop si concluziile mele.



    In materie de sampoane, revelatia acestui an a fost Syoss anti matreata pentru par gras. L-am recumparat de mai multe ori si sunt foarte multumita de proprietatile sale. Momentan nu mai sunt tentata sa incec alte produse, raportul calitate/cantitate/pret mi se pare excelent asa ca DA, chiar merita atentia noastra.
     Daca am fost foarte multumita de balsamul cu miere de la Garnier Ultra Doux, am decis sa incerc ceva nou cu aroma de piersici. Am fost foarte entuziasmata deoarece e una dintre aromele pe care le prefer dar in momentul in care l-am aplicat am constatat ca am de-a face cu o apa de ploaie cu o aroma foarte placuta. Consistenta sa nu se compara cu cea a celui cu miere iar efectul nu m-a incantat. Nu o sa-l mai recumpar pentru ca nu m-a impresionat.
     Masca de par Loncolor Natura mi-a placut foarte mult. Imi lasa parul fin, moale iar varfurile erau imblanzite. V-am povestit mai multe despre ea in acest articol si da, mi-a placut pana la ultimul strop.
    Sapunul lichid Cien m-a incantat datorita faptului ca se lauda cu o formula antibacteriana si a aromei sale. A fost un produs care mi-a placut, iar pretul sau prietenos ma face sa va spun ca da, chiar merita sa se afle pe lista noastra de cumparaturi.


     Dizolvantul de la Sally Hansen a fost unul dintre cele mai bune produse pe care le-am incercat pana acum. Pe langa faptul ca eficienta sa m-a impresionat pana la ultima aplicare, e si foarte spornic lucru incantator pentru o persoana care isi face manichiura de cel putin doua ori pe saptamana. Il voi recumpara? Cu siguranta!
     Despre scrubul de la Farmona v-am povesti de foarte multe ori asa ca n-o sa va spun decat ca regret enorm ca s-a terminat. A fost un produs de nota 10 si l-am iubit cu pasiune!
    Gelul de dus Avon Naturals cu aroma de rodie mi-a placut foarte mult si l-am mancat pe paine, cum s-ar zice. Ambalajul micut si simpatic mi-a adus aminte de vremurile in care eram devotata acestui brand si de cat de mult iubeam aceste produse.

    
     Nivea Q10 Plus Serum Pearls a fost un produs pe care l-am folosit cu pauze deoarece am incercat mai multe noutati iar dansul a tot ramas pe banca rezervelor. Asta pana cand am vazut ca termenul de valabilitate se apropie de limita si mi-am spus ca-s o neserioasa daca-l las sa expire. Din acel moment l-am folosit doar pe dansul si doresc sa va spun ca sunt incantata de efectele sale. Iarta-ma ca te-am abandonat pana acum! I-am dedicat acest artcol si ma declar incantata de proprietatile sale.
     Si daca tot sunt pusa pe fapte mari, astazi doresc sa va prezint si doua fonduri de ten carora le-am spus adio. Le-am consumat pana la ultimul strop si sunt mandra de asta.
     Golden Rose Perfect Finish a fost un produs extraordinar, in sezonul rece a fost singurul fon de ten pe care l-am folosit si mi-a placut la nebunie. Acesta a fost articolul pe care i l-am dedicat si cred ca de-atunci mi-a placut din ce in ce mai mult.
     Maybelline Dream Satin Liquid, a fost un fond de ten pe care l-am achizitionat cu dedicatie speciala pentru nuanta tenului meu de vara (adica puuutin bronzat). Nuanta Sand mi-a placut intotdeauna iar aceasta minunatie de fond de ten a fost de nota 10. Nu am nimic de obiectat la adresa proprietatilor sale dar in privinta ambalajului, mi-ar fi placut ca sistemul de dozare sa poata fi desurubat astfel incat sa pot folosi tot produsul. In rest, doar de bine.
      Si.... cam atat pe ziua de azi.
      Sper ca nu v-am plicitisit si ca imi veti spune daca avem preferinte comune.

Kiss Kiss Dee


You Might Also Like