Review: Planet Spa - Oriental Radiance by Avon

joi, mai 12, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Cred ca a trecut ceva vreme de cand v-am promis ca va voi prezenta un articol dedicat celor doua produse din gama Planet Spa Oriental Radiance cu extract de ceai alb de la Avon pe care le-am tot testat cu drag si spor.
     Astazi am decis ca e momentul sa ma mobilizez si sa imi fac timp pentru a concepe articolul sugubet.


    Voi incepe cu gelul de curatare, deoarece el a fost atacat de la deschiderea coletului. A venit fix la momentul potrivit, gelul de curatare pe care il foloseam era pe terminate asa ca dansul i-a luat locul cat ai spune Avon.


     Ambalajul sau mi-a placut foarte mult, deoarece sticluta din material plastic are 150 ml, este usor de manevrat si depozitat iar sitemul de dozare este preferatul meu. Apas o singura data pompita iar cantitatea necesara si suficienta ma rasfata fara sa fiu nevoita sa insist mai mult.


     Consistenta sa m-a uimit deoarece ma asteptam la un gel destul de fluid si cand colo am constatat ca am de-a face cu un produs foarte consistent. Imi place acest aspect dar trebuie sa recunosc ca trebuie sa insist mai mult in momentul in care doresc sa il clatesc.
      De obicei (in cazul in care nu sunt repezita/grabita) folsoesc un burete Konjac iar tot procedeul de curatare a tenului mi se pare o joaca.
     Curata bine, spuma e consistenta iar tenul meu e fericit. Nu am avut senzatia aceea de ten care strange dupa ce l-am folosit asa ca pot sa spun ca ma declar incantata.
     Aroma sa este proaspata si destul de puternica, nu ma deranjeaza deloc.

Ingrediente:


    Termenul de valabilitate este de 12 luni de la deschidere dar sunt convinsa ca o sa-l devorez mult mai rapid iar pretul sau standard este de  25.17 lei.

     Cu masca de fata aventura a fost putin mai diferita. Nu mai folosisem de foarte mult timp o  masca din comert asa ca la inceput ma intrebam daca o voi incepe sau nu. Ei bine, curiozitatea a fost cea care a invins si dupa foarte putin timp o puneam la incercare.


     Aroma sa este identica cu cea a gelului de curatare, iar consistenta identica cu cea a tuturor mastilor peel-off pe care le-am incercat pana acum.
     Este transparenta asa ca nu trebuie sa va faceti probleme ca in cazul in care veti fi vazute de cineva sa existe posibilitatea aparitiei unor victime. Am glumit, normal!
      Aplicarea este usoara si puteti obtine cu usurinta un strat uniform. De obicei astept aproximativ 15 minute iar apoi o indepartez cu entuziasm. De ce entuziasm? Pentru ca se indeaparteaza perfect! Nu lasa urme, nu ma chinuie ci pot sa o desprind dintr-o singura miscare.
      Dupa ce o o utilizez pielea mea e fina si catifelata si simt o senzatie usoara de iluminare. La capitolul hidratare nu pot sa spun ca am inregistrat succese notabile dar simt ca tenul meu este curat, iar acesta este un aspect foarte important pentru mine.
      Este spornica, pot sa va spun ca o folosesc periodic si zau daca am reusit sa ajung la jumatatea recipientului.
      Are o cantitate de 75 ml iar pretul sau standard este de 20 lei.
    
     In concluzie, ma bucur ca am reusit sa descopar niste produse accesibile de care sunt foarte multumita. Primesc un mare DA din partea mea si de-cum inainte voi acorda si mai mai multa atentie produselor Avon.
     Voi ati folosit produse din aceasta gama? Ce parere aveti despre ele?

Kiss Kiss Dee
    
     

You Might Also Like