Review: Trei din gama cu ulei organic din flori de mac de la Gerovital Plant

marți, iunie 21, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Dupa cum v-am promis, aceasta saptamana este dedicata in exclusivitate produselor romanesti iar eu nu puteam sa incep decat cu un articol dedicat gamei cu ulei organic din flori de mac de la Gerovital Plant. Sunt convinsa ca toata lumea cunoaste acest brand si ma bucur ca odata cu trecerea tipului acesta a inflorit, oferindu-ne produse din ce in ce mai bune, mai aspectuoase, mai atractive din toate punctele de vedere.
    Gama cu ulei organic din flori de mac mi-a atras atentia datorita promovarii sale, iar reclamele m-au facut sa imi doresc sa le testez. Bucuria mea a fost si mai mare in momentul in care mi s-a oferit aceasta sansa dupa ce am participat la lansarea primului magazin fermecat in Sibiu (click aici in cazul in care nu ati vazut articolul meu) iar in punguta cu bunatati pe care am primit-o se aflau si trei produse din gama sugubeata.
    Le-am inhatat rapid, le-am testat, iar astazi se afla sub lumina reflectoarelor.


    Primul produs spre care m-am indreptat a fost crema hidratanta de fata cu ulei organic din flori de mac si m-am bucurat enorm in momentul in care am observat consistenta sa. O crema cu consistenta unui gel mi se pare perfecta pentru acest sezon. Da, trebuie sa recunosc ca m-am intristat puin in momentul in care am sesizat faptul ca SPF-ul este absent dar acest lucru nu a durat prea mult - folosesc un alt produs care imi ofera protectie solara asa ca problema a fost solutionata.



    Aroma sa usor dulceaga este placuta si imi ofera o stare de bine in momentul in care o folosesc. In cazul in care nu va plac produsele care au un iz puternic, va recomand sa cautati un magazin in care sa le testati deoarece pentru unele persoane aroma sa ar putea sa fie prea intensa.
    Se absoarbe rapid si lasa tenul hidratat, moale, catifelat si consider ca este o baza pentru machiaj excelenta. Am folosit-o si pe post de crema de noapte si am fost extrem de multumita de aspectul tenului meu dimineata. Da, imi place la nebunie!
Ingrediente:


    Este non comedogenica, nu mi-a creat nicio problema nici la temperaturi scazute si nici la temperaturi mai ridicate. 
    Mi se pare foarte spornica, datorita consistentei sale si nu trebuie sa folosesc o cantitate prea mare in momentul in care o aplic, lucru de care sunt de asemenea foarte multumita.
     Are o cantitate de 50 ml si o valabilitate de 6 luni de la deschidere asa ca o voi folosi cu drag si spor pentru a reusi sa o termin inaintea datei limita.

     Trebuie sa recunosc ca mi-a fost destul de greu sa accept sa incerc un alt produs destinat ingrijirii zonei ochilor deoarece eram extrem de multmita de crema pe care o foloseam. Totusi, mi-am spus ca un beauty blogger adevarat nu se impiedica de astfel de detalii si dupa o vreme am inceput sa o utilizez si crema fermitate contur ochi si buze cu extract din ulei organic din flori de mac Gerovital Plant.



    Ambalajul sau micut si practic mi-a placut la nebunie si m-am bucurat vazand ca oriunde as plasa-o ea va sta cuminte fara sa ocupe spatiul. Sistemul de dozare este de asemenea pe placul meu iar in momentul in care am analizat cotinutul am constatat ca am de-a face cu un produs foarte usor.
     Am aplicat crema in zona din jurul ochilor si am observat ca se absoarbe foarte rapid, fara sa fiu nevoita sa insist si fara sa lase acel film mai gras pe care il conaostem prea-bine si de care ne ferim. Dupa ce o utilizez pot sa aplic linistita orice tip de machiaj pentru ca ca dansa, folosita ca baza are nota 10.
     Imi plac si efectele sale, pielea este hidratata si datorita ei ridurile fine din jurul ochilor sunt estompate.
Ingrediente:


     Are o cantitate de 15 ml, un termen de valabilitate de 6 luni si o voi folosi cu siguranta pana la ultima picatura.

    Ultima de pe lista noastra este apa micelara hidratanta, un produs care mi-a starnit curiozitatea din momentul in care am zarit-o. Destinata tenului normal/mixt aceasta promite protectia tenurilor deshidratate si expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a pielii.


     Convinsa de aceasta descriere si mare iubitoare a lotiunilor micelare, am pus-o la treaba din primele clipe si am constatat ca am de-a face cu un produs eficient. Are aroma specifica produselor din aceasta gama iar sistemul de dozare cu pompita ma incanta. Consider ca datorita pulverizatorului putem sa facem putina economie in ceea ce priveste dozarea sa si ne putem bucura pentru mai multa vreme de acest produs.


     Indeparteaza machiajul tenului in doi timpi si trei miscari dar intampina cateva dificultati in ceea ce priveste indepartarea machiajului ochilor. Oricum, datorita faptului ca utilizez un rimel care se lasa greu in fata demachiantelor, folosesc un bifazic iar apoi elimin orice urma de machiaj cu ajutorul apei micelare.
     Daca ar fi sa fac un clasament al lotiunilor micelare pe care le prefer, aceasta ar ocupa un loc pe podium, alaturi de Garnier si Bioderma.

Ingrediente:


    Imi place senzatia pe care o lasa tenului meu dupa ce o utilizez, acea prospetime care imi face pielea sa se simta cu adevarat rasfatata.
     Chiar daca are 150ml, este destul de spornica asa ca pentru o perioada pot sa spun ca nu imi doresc sa mai testez un alt produs similar.

     Asadar si prin urmare, trebuie sa spun ca Farmec a facut o treaba execelenta in momentul in care a creat aceasta gama, sunt incantata de fiecare produs in parte si ma bucur ca am avut ocazia sa le testez. Din partea mea primesc un mare DA, sunt incantata de ele, nu am nicio obiectie la adresa lor si zau ca mi se pare ca incep sa deslusesc secretul frumusetii romancelor.

    Voi ati folosit produse din aceasta gama? Daca da, care este preferatul vostru?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like