Primele mele produse Bottega Verde

vineri, iulie 29, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Dupa cum ati vazut, pentru mine, saptamana trecuta a fost o saptamana a surprizelor. Fiecare zi mi-a adus zambetul pe buze, am facut noi descoperiri iar una dintre ele a fost brand-ul Bottega Verde. Vazusem si auzisem foarte multe lucruri bune despre aceasta firma si am fost incantata in momentul in care am intrat in lumea cosmeticelor naturale #1 in Italia. 
     In clipa in care am intrat pe site m-am simtit atrasa de fiecare sectiune dedicata atat noua cat si jumatatii noastre, copiilor si chiar si casei. Diversitatea e la ea acasa si iti e greu sa te decizi. Le-ai lua pe toate, zau asa! 
    Dupa ce am hoinarit o vreme buna printre toate produsele, am decis sa ma rasfat cu produse destinate ingrijirii fetei, corpului si parului iar astazi va voi impartasi experienta mea.


    Primul produs pe care l-am ales a fost destinat rasfatului podoabei capilare. Balsamul pe care il foloseam nu ma mai incanta asa cum o facuse la inceput asa ca atentia mea s-a indreptat spre balsamul cu keratina si proteine de casmir destinat parului deteriorat Bottega Verde. Trebuie sa recunosc ca in ultima perioada parul meu nu a mai beneficiat de atentia pe care o merita, iar varfurile aveau un aspect destul de rebel. Din acest motiv am ales produsul despre care va voi vorbi in randurile care urmeaza.


      Primul lucru care m-a incantat a fost prezenta sigiliului care nu numai ca ma asigura ca produsul nu a mai fost testat de nimeni ci si de siguranta continutului pe parcursul transportului. Un produs sigilat va rezista mai bine la toate socurile din momentul transportului din punctul A in punctul B, nu-i asa?
      Ambalajul, confectionat dintr-un material plastic moale si flexibil adaposteste o cantitate de 150 ml din potiunea care promite luminozitate si protectie.
      L-am testat din prima zi pot sa spun ca ne-am inteles de minune. Aroma sa florala, usor dulceaga m-a cucerit iar efectul sau mi-a placut la nebunie. Firele de par au fost imblanzite iar aspectul varfurilor a fost imbunatatit. Daca inainte firul de par era destul de aspru acum e moale si usor de pieptanat.
     Consistenta sa este pe placul meu iar pentru o aplicare nu este necesara decat o cantitate foarte mica de produs.


   Scrubul demachiant pentru fata cu extract de castravete si exfoliant din orez Bottega Verde a fost al doilea produs care mi-a atras atentia. In ultima perioada renuntasem la produsele de acest gen dar simteam nevoia unei exfolieri usoare, care sa nu imi agreseze tenul dar care sa ma faca sa simt ca e curat si exfoliat.


     M-am bucurat in momentul in care am observat ca particulele sale nu sunt "agresive" si dupa ce l-am utilizat am realizat ca senzatia de piele care strange este absenta. Pentru mine a fost perfect!


      Aroma sa proaspata si revigoranta te face sa zambesti de fiecare data cand il folosesti si ma bucur enorm ca l-am ales.

Ingrediente:


     Este spornic si acest lucru ma bucura deoarece pentru o aplicare nu am nevoie decat de o cantitate foarte mica pentru a-mi rasfata tenul. Exfolierea usoara ofera luminozitate tenului meu, imperfectiunile care ma deranjau incep sa "isi ia talpasita"si zau ca nu am nimic de obiectat la adresa sa.

     Si pentru ca dupa exfoliere/demachiere urmatoarea etapa este cea a aplicarii unui tonic, am ales lotiunea tonica emolienta cu extract de migdale dulci Bottega Verde. 


    Tenul meu a acceptat-o fara sa stea pe ganduri si pot sa spun ca face o echipa excelenta cu exfoliantul despre care v-am vorbit mai sus. 
      Aroma sa usor dulceaga reuseste sa-mi imbunatateasca starea de spirit si sa ma racoreasca in zilele caniculare. Da, o pastrez in frigider pentru un efect de revigorare care functioneaza la fiecare aplicare.

Ingrediente:

    Cantitatea sa generoasa de 250 ml imi va ajunge pentru mult timp asa ca nu am cum sa nu fiu incantata de un produs care merita toate laudele.

    Ultimul produs despre care va voi vorbi astazi este gelul de dus cu extras de lavanda italiana Bottega Verde. Cred ca pasiunea pe care am dezvoltat-o fata de gelurile de dus nu mai e un secret pentru nimeni asa ca da, un produs din aceasta categorie nu avea cum sa lipseasca de pe lista mea.
     Lavanda, renumita pentru proprietatile sale, ofera un adevarat rasfat corplui si mintii, ne relaxeaza si indeparteaza starile de incordare si anxietate care ne-au insotit pe parcursul unei zile. Cine nu si-ar dori un moment de ralaxare dupa o zi obositoare?


   Ei bine, acest gel de dus este un adevarat aliat impotriva stresului, aroma sa te invaluie si te binedispune iar spuma sa consistenta te face sa te bucuri de o clabuceala in adevaratul sens al cuvantului. Nu usuca pielea si daca oboseala te face sa sari peste etapa hidratarii de dupa dus, nu e nicio problema, pielea ta nu va avea aspectul de reptila ci va ramane vesela in asteptarea unui nou rasfat.


     Se spune ca esenta de lavanda te scapa de durerile musculare si va spun sincer ca dupa o zi de canyoning te intrebi care sunt muschii care nu te dor. Acum sa fie placebo, sa nu fie... eu l-am folosit si zau ca m-am simtit mai bine.

Ingrediente:


    Imi place foarte mult starea de relaxare pe care mi-o ofera si o sa profit de fiecare strop din cei 200 ml pe care-i contine.

    In concluzie, in cazul in care nu v-ati dat seama pana acum, doresc sa va spun ca sunt cucerita de aceste produse. Ma bucur ca le-am descoperit, le-am testat cu cel mai critic ochi incercand sa le gasesc macar cate un cusur dar zau ca n-am reusit. Nu am nimic de obiectat la adresa lor si primesc un mare DA din partea mea.

Kiss Kiss Dee

P.S.: In cazul in care v-am tentat cu produsele pe care vi le-am prezentat, doresc sa va mai spun doar atat: Primele 20 de persoane care plaseaza o comanda pe site vor beneficia de o reducere de 10% folosind codul BYDEE inainte de finalizarea comenzii. Yay!

You Might Also Like