Review: Bioderma Photoderm MAX Brume SPF 50+

vineri, august 12, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Chiar daca afara ploua sa nu uitam ca inca este vara si in curand razele soarelui ne vor intampina in fiecare dimineata si ne vor insoti pe tot parcursul zilei. Si pentru ca sunt convinsa de cele afirmate mai devreme, doresc sa va recomand produsul care m-a insotit peste tot in ultima perioada.
    Cum despre cine sa fie vorba?
    Daca e vara si soare nu va pot vorbi decat despre Bioderma Photoderm MAX  Brume SPF 50+, un produs care ofera o fotoprotectie foarte inalta, se aplica din orice pozitie, nu necesită intindere, este ideal pentru activitatile sportive, are un efect revigorant si este 100% transparent.


    In momentul in care am auzit de existenta sa l-am adaugat rapid pe lista deoarece stiam ca voi avea parte de mai multe zile pline cu activitati in aer liber iar pielea mea va avea nevoie de protectie suplimentara.
   M-am bucurat cand am pus gheruta pe el si l-am testat dupa foarte putin timp. Ideea unui produs pe care poti sa-l aplici fara sa fie nevoie sa-l intinzi mi se parea de-a dreptul fascinanta.


    Ei bine, doresc sa va spun ca daca produsul este pulverizat pe piele de la o distanta de 20 cm nu curge dar eu n-am avut rabdare si l-am intins cu mana, bucurandu-ma si de un mic masaj. Este putin cam uleios si din acest motiv n-am avut rabdare sa-l las sa se absoarba de la sine.
     Oricum mi-era dor de un produs care sa lase acel finis lucios pe piele. Mi-a placut foarte mult.
     Pentru protectia fetei am preferat sa folosesc Bioderma Photoderm Max Aquafluide produs despre care v-am vorbit in acest articol deoarece am dorit sa evit sa aplic un produs uleios pentru ca port intotdeauna ochelari de soare si de fiecare data reusesc sa-i murdaresc in ultimul hal.
     L-am luat cu mine si la plaja si la munte (cred ca foarte multa stie ce inseamna un trasu de creasta fara protectie si daca nu stie.... nu-l recomand!) si si-a facut treaba intr-un mod exemplar. 
     Este rezistent la apa si mi-a dovedit acest lucru, deoarece pentru mine plaja inseamna mai mult balaceala decat tipica prajeala la soare. M-am balacit mia multe ore in apa, cu salteaua gonflabila de care nu ma pot desparti iar  Bioderma Photoderm MAX  Brume SPF 50+ a avut grija de pielea mea.
    Desi imi faceam probleme ca n-o sa ma bucur prea mult de el datorita cantitatii sale de 150 ml sa stiti ca inca nu s-a termiat, deci este foarte spornic. Am nevoie doar de cateva pulverizari si problema este rezolvata.


     Chiar daca am petrecut mai multe ore sub razele dogoritoare pielea mea nu a obiectat, n-am zarit strop de roseata iar acest lucru m-a bucurat enorm. M-am simtit in siguranta si m-am bucurat de aroma sa  proaspata, deosebit de placuta.
     Sunt foarte incantata de proprietatile sale dar, trebuia sa existe si un dar, doresc sa va spun ca daca nu sunteti atente la aplicare si produsul ajunge in contact cu hainele, in functie de materialul lor, acestea se pot pata. Eu am patit-o cu un maieu asa ca m-am gandit sa va atrag si voua atentia.

Ingrediente:
ALCOHOL DENAT., DICAPRYLYL CARBONATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CYCLOPENTASILOXANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, CYCLOHEXASILOXANE, BISETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, AQUA/WATER/EAU, TOCOPHERYL ACETATE, FRAGRANCE (PARFUM), BHT, TOCOPHEROL, ECTOIN. [BI 718].

    In concluzie, ma bucur ca am avut ocazia sa testez acest produs, mi-a fost un bun aliat in lupta cu razele soarelui si sunt foarte multumita de proprietatile sale.

     Voi ati folosit Bioderma Photoderm MAX  Brume SPF 50+ ?
     Ce parere aveti despre produsele Bioderma?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like