Review: Tesori d'Oriente Hammam

marți, august 23, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Una dintre cremele de corp pe care le-am folosit in ultima perioada a fost Tesori d'Oriente Hammam, un produs care mi-a placut la nebunie din toate punctele de vedere si despre care am simtit nevoia sa va povestesc.
    Produsele  Tesori d'Oriente mi-au atras atentia de foarte mult timp datorita ambalajelor concepute sa iasa din anonimat si bineinteles, a laudelor de care se bucura in intreaga blogosfera. N-am reusit sa ma decid care sa fie gama cu care sa incep si din acest motiv nu am realizat nicio achizitie. Decizia mi-a fost usurata in momentul in care am primit un colet surpriza care continea si crema de corp Tesori d'Oriente din gama Hammam. 
     Credeti ca am mai stat pe ganduri? Credeti ca m-am mai gandit ca am inceput inca 25256655 produse destinate ingrijirii pielii? No... nici gand! Am bagat-o in teste fara sa simt nicio mustrare de constiinta!


     "Imbogatita cu iconicul ulei de argan, crema hraneste in profunzime pielea, hidratand-o, redandu-i elasticitatea si conferindu-i o finete incredibila. Aroma Marocului este transpusa in note de iasomie senzuala de Sambac, flori de portocal radiante si clementine".
    Cum sa-i rezisti?
    Ambalajul sau cu aer exotic a fost primul care mi-a facut cu ochiul pentru ca e diferit si te prinde in mrejele sale rapid.
    Dupa ce am ridicat capacul m-am bucurat de o aroma atat de placuta incat am fost cucerita pe loc. Datorita faptului ca vorbim de arome orientale, ma asteptam sa aiba un iz putin mai intepator dar n-a fost deloc asa. Inculpata noastra are un iz floral-oriental suav, placut, discret. Minunat! Aroma pregnanta este cea de iasomie si ma incanta de fiecare data cand o folosesc.


     Consistenta sa este perfecta pentru mine, e exact ceea ce caut la o crema de corp iar cantitatea sa de 300 ml m-a facut sa zambesc stiind ca ma voi bucura de proprietatile sale o buna bucata de timp.


     Am aplicat-o imediat dupa dus si am simtit ca pielea ramane hidratata, catifelata si usor parfumata asa ca am decis ca-si merita locul pe etajera din baie pentru a fi folosita zilnic.
    Hidratarea se mentine aproxiv 24 de ore iar aroma sa persista ore-n sir. As putea sa-i mai cer ceva? Nope!
    Este un produs spornic si in ciuda faptului ca mie-mi place sa-mi scufund degetelele prin marea de crema si sa aplic o cantitate destul de generoasa, cantitatea utilizata abia daca se observa.
    Nu am gasit ceva care sa ma nemultumeasca asa ca ii ofer un mare DA! Sunt bucuroasa ca am descoperit un produs care sa fie atat de eficient si care sa aiba o aroma atat de placuta.

    Voi ati folosit aceste produse?
    Care este gama care va atrage cel mai mult?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like