InstaMania #91

luni, decembrie 12, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

   O noua saptamana a zburat iar noi ne indreptam cu pasi rapizi spre Craciun, cadouri, vacanta... Mmmm....
   De fiecare data cand cineva imi spune ca au mai ramas X zile pana la zilele mult-visate ma uit buimaca si-i spun ca greste. N-are cum sa mai fie doar atat! Ei bine, dupa ce ma opresc din ce fac si incep sa calculez, ii dau dreptate. Ba chiar atat mai e!
    Zilele trec ca vantul si ca gandul si uneori imi doresc sa ne mai oprim din alergarea cotidiana si sa ne bucuram si de ceea ce ne incojoara chiar daca zilele sunt scurte iar activitatile atat de diversificate. Trecand peste eternele-mi nelinisti intelectuale matinale va invit la un nou episod din InstaMania care ser sa fie pe placul vostru.


   Sarbatorile trebuie sa aiba aroma lumanarilor Glade. Imi plac atat de mult incat nu-mi pot imagina ambianta din casa fara ele. Cea cu aroma de mar si scortisoara m-a cucerit si nu stiu zau daca o sa renunt curand la acest sortiment.


     Surpriza de la Farmec a ajuns fix de Mos Nicolae. Sincronizarea mi s-a parut perfecta iar Laptele nutritiv vitaminizant Doina intr-un ambalaj patriotic de nota 10 m-a bucurat nespus.


    Mos Nicolae stie ca iubesc dulciurile asa ca m-a rasfatat cu o multime de inamici ai siluetei.


    Daca va temeti de inamicii siluetei atunci nu va recomand Targul de Craciun din Sibiu. Daca-i iubiti cel putin la fel de mult ca mine, trebuie sa veniti in vizita!


     Primer-ul de la Milani a fost atat de laudat prin blogosfera incat a trebuit sa-i dau o sansa. Poza nu-i face cinste dar un review special o va face pentru ca e foarte eficient.


    Ieri am iesit la plimbare si ne-am spus ca mergem asa.. prin zona Balea.... Ghiciti unde am ajuns! Fix la cascada.
    Am plecat fara bete, dar cu echipament cat de cat adecvat. Ca doar n-o sa mergem pana la cascada! Mhm...
   Dupa ce am ajuns in zona si am hoinarit putin mirandu-ne de lipsa aglomeratiei, am pornit agale spre cascada. Sunt urme de pasi, merita sa incercam!
    In momentul in care am ajuns pe ultima suta de metri am constatat ca urmele s-au evaporat si trebuia sa luam si noi o decizie. Ne-am uitat unul la altul si cu sete de aventura, am pornit in cautarea frumoasei cascade. Nu s-a lasat cucerita prea usor dar am fost atenti si tiptil, cu pasi marunti si cu atentia "data la maxim" am reusit. Ea ne astepta linistita, bucurandu-ne privirea.
    Romania e chiar magica!


    Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea.
   Cu mare bucurie doresc sa va spun ca pe Instagram ma gasiti cu un nou nume, @bydeediana pentru ca bydeemakeup imi zgaria retina de fiecare data cand il vedeam si ma simteam din ce in ce mai vinovata pentru ca nu postam si machiaje. Problema rezolvata, un nou nume m-a salvat (nu e chiar cel mai inspirat dar toate ideile mele pareau sa fie rezervate).

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

You Might Also Like