Review: Crema antirid contur ochi Gerovital H3 Derma+

joi, decembrie 15, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Stiu ca in momentul in care v-am prezentat preferatele lunii noiembrie (click aici in cazul in care ati omis postarea) crema antirid contur ochi Gerovital H3 Derma+ v-a atras atentia si v-ati manifestat interesul vis a vis de proprietatile sale, asa ca n-am mai amanat publicarea unui articol in care sa v-o prezint in detaliu.
    Intotdeauna e mai greu sa compui un articol pozitiv deoarece de fiecare data cand il recitesti ti se pare ca ai mai fi putut spune ceva despre produsul in cauza, ca parca merita mai multe detalii. Ei bine, asta am patit si eu in clipa in care m-am asezat in fata tastaturii. Oare cum sa va descriu acest produs cu cat mai multe detalii dar nu prea multe astfel incat sa nu va plictisesc? Hmmm... Sa vedem!



     Pai, in primul rand descrierea sa m-a facut sa ma simt nerabdatoare, sa-i indepartez folia de protectie si sa o bag in teste fara sa stau pe ganduri:
    Crema este special dezvoltata pentru ingrijirea zonei sensibile din jurul ochilor. Principiile active asociate asigura sinergism de actiune in trei directii: diminuarea ridurilor profunde, a ridurilor de expresie si diminuarea cearcanelor.
   Prin compozitia sa, crema reface structura hidro-lipidica a pielii, din care rezulta ca pierderile de apa transepidermale sunt diminuate. Prin Aquaxyl se refac rezervele de apa la nivelul dermului. Are un efect hidratant complex, intervenind in homeostazia apei la nivelul pielii.
    Cum sa-i rezisti?

    M-am bucurat enorm cand am vazut ambalajul, mai exact sistemul de dozare. Pompitele mi s-au parut intotdeauna eficiente si igienice.


     Dupa ce am mai admirat ambalajul sugubet si m-am mai informat asupra inculpatei cauza afland ca este destinata tuturor tipurilor de ten, poate fi utilizata atat ziua cat si seara si ca ma incadrez in categoria de varsta (25-55ani) careia ii este recomandata, am inceput testarea.
    Consistenta sa a fost prima care mi-a atras atentia deoarece este cel mai dens produs destinat ingrijirii zonei ochilor pe care l-am folosit pana acum. Am rasuflat usurata pentru ca era fix ceea ce cautam.


    Aroma sa este deosebit de placuta si zau ca nu cred ca va exista vreo persoana care sa strambe din nas in preajma sa.
    Dupa ce am aplicat o cantitate destul de mica am observat ca se absoarbe foarte repede fara sa lase niciun filtru gras. Din acest motiv am decis sa o folosesc atat ziua cat si seara si am constatat ca este o baza pentru machiaj de nota 10.
   Si-am folosit-o fara sa-mi fac timp sa analizez rezultatele pana intr-o zi in care m-am uitat cu atentie in oglinda si mi-am dat seama ca zona ochilor arata mult mai bine ca de obicei, pielea era hidratata, ridurile fine erau mai "astamparate" iar aspectul general era de ten odihnit. Nu puteam sa-mi doresc mai mult de la o crema destinata zonei ochilor, zau asa!

Ingrediente:


    Are o cantitate de 15ml, o valabilitate de 12 luni de la deschidere si poate fi achizitionat din hipermarket-uri, farmacii sau de aici, din magazinul online Farmec unde momentan beneficiaza si de un pret promotional.
    In concluzie, ma bucur ca e un produs spornic si datorita ambalajului sau poate sa ma insoteasca peste tot. Nu am nimic de obiectat la adresa sa si ma bucur ca am mai descoperit inca un produs fermecat eficient, care m-a cucerit.

Voi ati incercat aceasta crema?

Kiss Kiss Dee 
    

You Might Also Like