Review: Crema hidratanta de noapte naturala cu acid hialuronic Derma e

joi, decembrie 08, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Ardeam de nerabdare sa va povestesc despre acest produs si totusi m-am astamparat deoarece mi-am dorit sa il testez pentru o perioada mai indelungata pentru a-mi face o idee cat mai clara vis a vis de proprietatile sale. Nu de alta, dar am mai testat produse care mi-au placut de la prima aplicare pentru ca dupa o vreme sa constat ca relata noastra nu mai era ca la inceput. 
    Ei bine, in cazul inculpatei de astazi, lucrurile nu s-au schimbat deloc ba dimpotriva, imi place din ce in ce mai mult.
   Primul lucru care mi-a atras atentia in momentul in care mi s-a propus sa o testez a fost o fraza din descrierea sa: Castigatoarea marelui premiu "THE BEST of Natural Beauty" din America pentru formula si ingredientele sale naturale.
     Pai cum sa nu fiu curioasa cand se lauda cu asemenea distinctie?
    Am acceptat fara sa stau pe ganduri iar a doua zi curierul imi aducea coletul cu crema hidratanta de noapte naturala cu acid hialuronic Derma e. Dupa ce am sfasiat ambalajul in care e impachetata, m-am mai informat putin asupra proprietatilor sale si-am bagat-o in teste fara remuscari (remuscari fata de toate cremele pe care le incepusem deja).


    Cu se lauda dansa? Va spun chiar acum:
- Puternic hidratanta, crema de noapte cu acid hialuronic reduce vizibil ridurile prin compozitia sa ultrahidratanta.
- Aceasta formula extra-imbogatita penetreaza tenul in profunzime conferindu-i proprietatile inegalabile ale magnetului pentru hidratare al naturii – Acidul Hialuronic (HA).
- O singura molecula de HA poate retine de 1.000 de ori greutatea ei in apa, generand o piele neteda, catifelata, tonifiata si rehidratata.
- Imbogatita cu antioxidanti antiimbatranire precum ceaiul verde, vitamina C si E si aloe vera, aceasta formula ajuta tenul sa lupte impotriva radicalilor liberi si a efectelor mediului inconjurator.
- Ideala pentru tenul uscat, deshidratat, care are nevoie de o hidratare de durata pe tot parcursul noptii, aceasta crema ofera hidratarea maxima in timp ce ajuta la diminuarea semnelor varstei tenului, redand aspectul catifelat si tanar al pielii.
- Este 100% vegana, nu a fost testata pe animale, nu contine parabeni, sulfati, ulei mineral, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic.


    Ei bine, dupa toate descrierile sale, mi s-a parut crema perfecta pentru sezonul rece, sezon in care pielea noastra are nevoie de si mai multa hidratare.
    Primul aspect care mi-a atras atentia a fost legat de ambalajul sau, mai exact recipientul din sticla care mi se pare net superior ambalejor confectionate din material plastic. Bine, n-as fi spus nu unui ambalaj cu dozator dar, ma bucur si de acesta.
     Dupa ce am desurubat capacul, am simtit o aroma placuta, propaspata abia perceptibila si am zambit. Imi placea.
    Consistenta sa a fost cea care m-a uimit deoarece nu este un produs dens ci mai degraba are consistenta unui gel. Hmmm... Sa vedem cum se va comporta cu tenul meu.


    Am observat ca pentru o aplicare nu am nevoie decat de o cantitate foarte mica din produs, lucru care m-a bucurat deoarece imi plac produsele spornice si sunt convisa ca, cantitatea sa de 56 de grame va fi sufiecienta pentru foarte multe utilizari.
     Nu m-am suparat in momentul in care am sesizat ca trebuie sa insist putin pana aceasta este absorbita in totalitate deoarece un masaj usor este un adevarat rasfat pentru ten.
    Chiar dupa prima utilizare am observat ca tenul meu arata odihnit, hidratat si am zambit bucuroasa. Totusi, mi-am spus ca n-o sa ma entuziasmez asa ca am mai asteptat pentru a fi sigura ca acesta a fost efectul cremei  hidratante de noapte cu acid hialuronic Derma e.
   Ei bine, dupa alte cateva zile am inceput sa observ ca aspectul ridurilor de expresie (din fericire acestea sunt singurele care-mi dau batai de cap) a fost diminuat iar dimineata, tenul meu arata chiar mai bine decat la 20 de ani. Pe cuvant daca exagerez cu ceva! 
    Am fost foarte placut surprinsa de calitatile sale si am incercat sa-mi controlez entuziasmul pana azi, cand i-am dat frau liber.
    Dupa ce am citit ca este buna si ca baza pentru machiaj, am supus-o si acestor teste si am constatat ca se descurca de minune si in acest rol. N-am ce sa-i reprosez nici in aceasta privinta asa ca uneori o folosesc atat ca crema de noapte cat si ca crema de zi. Datorita faptului ca are o cantitate atat de generoasa nu-mi fac probleme ca o voi termina prea repede.

    Ingrediente:


     Este un produs non comedogenic, iar eu il folosesc pe toata fata inclusiv in zonele in care sebumul imi da batai de cap dar nu mi-a creat nicio problema.
      Se recomanda a fi folosita pana in mai 2018 (si va fi) iar pretul sau este de 119.99 lei.

    In concluzie, ma bucur ca am descoperit un produs care m-a impresionat atat de mult, sunt foarte multumita de calitatea sa, face tot ceea ce promite si primeste un mare DA din partea mea.

Voi ati folosit produse ale acestui brand?
Ce recomandari mai aveti sau ce va tenteaza?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like