OOTD: Look back at my backpack!

marți, august 30, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Desi i-am rezistat cu stoicism (chiar daca n-ar fi trebuit), trendul rucsacelor cochete m-a prins in mrejele sale! Mi-au atras atentia inca de la inceput dar m-am gandit ca n-o sa am cum sa le adaptez tinutelor mele de zi cu zi si in acest mod am abandonat ideea unei achizitii.
    Totusi, in momentul in care am vazut rucsacelele (scuzati exprimarea, dar n-am cum sa ma abtin de la folosirea diminutivelor) din piele intoarsa cu franjuri am uitat de tot ceea ce imi spusesem, de orice rationament logic.
    Cel pe care vi-l voi prezenta astazi, a fost cireasa de pe tort. Cu un click aici, l-am vazut si mi-am spus ca trebuie sa fie al meu. Si a fost!


     Materialul sau moale mi-a atras atentia de la prima vedere iar culoarea sa mi s-a parut perfecta pentru orice sezon. L-am purtat intr-o sumedenie de combinatii si de fiecare data el a fost cel care a iesit in evidenta din toata tinuta. 
     Pentru astazi, am ales sa-l port intr-o combinatie tinereasca, cu iz de toamna datorita nuantelor sale pamanatii.


     Daca in postarea trecuta ma plangeam de dimensiunea redusa a salopetei pe care o purtam, mi s-a demonstrat ca se poate si mai rau. Aceasta "rochie" parea sa incadreze perfect in peisajul creat de imaginatia mea, in care o fetita cu rochita poarta un rucsac. Ei bine, rucsac avem dar rochita e un tricou transparent! Yay!



     Desi conform indicatiilor de pe site, rochia ar fi trebuit sa aiba aproximativ 76 cm, a mea se lauda cu 70. Iinitial ma gandisem ca greseala imi apartine, ca nu am fost suficient de atenta la dimensiuni dar din pacate greseala apartine producatorului. Oricum, si daca ar fi avut o lungime de 100cm si ar fi fost transparenta, tot tricou ar fi scris pe ea asa ca... am trecut la improvizatii.
     Am ales o pereche de pantaloni stiletto pe care i-am suflecat putin, am adugat una pereche espadrile cu talpa groasa si situatia a inceput sa se imbunatateasca.


     La final am adugat si o palarie care sa fie in tandem cu anotimpul in care ne aflam si totul a fost gata. Palaria a fost convinsa cu greu sa ajunga la aceasta forma deoarece a fost strambata destul de grav in timpul transportului. Si chiar daca la inceput am fost dezamagita din cauza faptului ca nu a fost confectionata din paie, dupa ce am folosit fierul de calcat pentru a-i indrepta borurile, m-am bucurat. Altfel n-as fi putut sa o aduc la o forma decenta.


     E draguta, perfecta pentru o sedinta foto si cam atat. De ce? Pentru ca din pacate imi este destul de mare si daca incerc sa o aranjenz pentru a sta fixa, forma ei se schimba si se transforma intr-o palarie de pescar. Ha, ha, ha! Oricum, m-am uitat pe site si am observat ca forma sa este putin mai ciudatica. Click aici pentru a va convinge.
     Ochelarii de soare si bratarile sunt un must pentru orice tinuta asa ca n-o sa va mai plictisesc cu detalii referitoare la aceste inculpate.


     Chiar daca la inceput am stat in fata sifonierului si m-am tot intrebat ce combinatie sa aleg, ma bucur ca am ales articolele vestimentare pe care vi le-am prezentat astazi si sper ca sunt si pe placul vostru.
     Ce parere aveti despre tinuta de azi?
    Yay sau nay?

Kiss Kiss Dee
      

InstaMania #76

luni, august 29, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Toamna bate la usa iar eu nu pot sa spun decat ca ma bucur enorm. Abia astept sa ma bucr de jocul culorilor ruginii, de temperaturile blande si de razele prietenoase ale soarelui. Presimt ca o sa ne bucuram de o toamna la fel de frumoasa ca si cele din anii trecuti. Sunt convinsa de asta!
     Saptamana care a trecut a fost plina de tot soiul de activitati dar, ca de obicei, am incercat sa fiu prezenta si pe retelele de socializare. Uneori mi-e greu sa impac si capra si lupul si varza dar nu ma las!
     Episodul cu numarul 76 incepe acum si va invit sa va pregatiti cafeaua sau ceaiul si sa va bucurati alturi de mine de... InstaMania!


    Bottega Verde m-a surprins cu un nou colet simpatic cu produse pe care le-am pus deja la treaba si despre care va voi povesti in curand.


    Chiar daca m-am intors din concediu de ceva vreme, o parte din sufletul meu a ramas in Bucegi. Doamne cat de frumosi sunt! 
    V-am povestist despre prima parte a aventurii noastre aici.



     De fiecare data cand ma intalnesc cu Deena are loc si un schimb de carti. Suntem dependente, n-avem ce sa mai facem! De aceasta data m-am intors acasa cu trei titluri pe care abia astept sa le devorez!


    Cookie Dough este inghetata mea preferata iar in momentul in care am vazut-o in Lidl mi-a venit sa chiui de bucurie. Am inhatat-o rapid si am fugit cu ea la case. Daca in anii trecuti ma mai rasfatam savurand alte sortimente, in acest an am refuzat categoric. M-am abtinut pana am zarit-o si apoi mi-a fost greu sa ma abtin sa n-o devorez din prima.


     Nimic nu e mai delicios ca un mic dejun colorat si sanatos. Imi place sa experimentez iar de data aceasta am folosit iaurt, nectarine, banane, afine, zmeura, cereale si semninte de chia. Un amalgam de arome delicioase.


    De sezon. Daca floarea soarelui nu e, nimic nu e!


    Acestea fiind spuse, va doresc sa aveti o noua saptamana excelenta, sa va bucurati de aceste zile frumoase si sa zambiti cat mai mult!
      
Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

Poftiti la... o plimbare prin Bucegi (Babele-Sfinx-Varful Omu-Varful Ocolit)?

duminică, august 28, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello hello,

     Iata ca a venit timpul sa va povestesc cate ceva despre primele noastre aventuri in frumosii munti Bucegi. De cativa ani buni ne propusesem sa le facem o vizita dar de fiecare data intervenea ceva. Ajunsesem sa cred ca planetele nu se vor alinia niciodata si preferam sa nu-mi fac planuri pentru ca apoi sa ma intristez. Totusi, in vacanta din acest an, dupa ce ne-am dat seama ca ne-am trezit prea tarziu pentru a ne face planuri pentru cateva excursii in Retezat ne-am spus ca poate ar fi timpul sa mai facem o incercare. 


     Am gasit cazare, am inceput sa ne facem planuri timide iar eu, incercam sa nu entuziasmez prea tare si sa supar zeii. Exagerez putin dar recunosc ca mi-a fost teama.
    Cu temele partial facute intr-o dimineata, pe racoare, am plecat cu directia Sinaia. Zambete, entuziasm, optimism si speranta ca prognoza meteo se va mai imblanzi (se anuntau averse si combinatia cu muntele nu una tocmai fericita). Cand am ajuns la destinatie, proprietara locaiei in care ne-am cazat ne-a spus sa nu ne facem probleme deoarece n-a mai plouat de foarte mult timp iar cei de la meteo o cam dau in bara in ultima perioada. Ok....
      Ne-am tras sufletele dupa un drum de cateva ore, ne-am uitat la ceas si-am spus ca merita sa incercam un traseu scurt, ca pentru prima zi. Drumul spre Targoviste se intindea in fata noastra asa ca, Transbucegi-ul (va mai amintiti de primul nostru trips bucket list?) a fost primul bifat pe lista iar directia noastra a fost spre Cabana Piatra Arsa si apoi pe jos pana unde ne va permite lumina zilei.
     Am fost uimiti de calitatea drumului (prima portiune este mai rea dar apoi.... ca-n palma) si am inceput sa urcam voiosi, sperand ca traficul sa nu fie prea amenintator. Am avut noroc deoarece in jurul orei 12 lumea nu mai urca la deal asa ca ne-am bucurat de peisaj fiind in acelasi timp atenti la drum. 
     Drumul este bine semnalizat daroricum si gazda noastra ne daduse cateva indicatii de orientare. Practic se merge inainte, la prima intersectie viram la stanga iar la cabana Dichiu, unde drumul se bifurca cotim la dreapta spre cabana Piatra Arsa. Desi am avut emotii drumul a fost usor, nu ne-am ratacit si intr-un final am ajuns in zona amenajata pentru parcare, am lasat masina, ne-am incaltat cu bocancii si-am "taiat-o"!
     Indicatoarele ne-au ghidat spre traseul care duce spre Babe si Sfinx si, cu zambete largi am inceput traseul la care visam de-atata timp. Dupa aproximativ 45 de minute am zarit marea de oameni si apoi pe ele, frumoase si pasnice fara sa tina cont de agitatia din jurul lor. Ne-au primit cu bratele deschise iar noi le-am dat binete, le-am admirat si-apoi ne-am indreptat spre Sfinx.



      Falnic si spectaculos, Sfinxul te face sa-i admiri maretia si sa te tot intrebi cum a reusit natura sa creeze ceva atat de deosebit. 


      Dupa ce am admirat peisajul, ne-am uitat la ceas realizand ca era ora 14:00. Ce e de facut? Hai sa mergem la Omu! Ziua e lunga si n-o sa ne mocaim pe traseu!
     Ne-am hotarat si am plecat rapid pe traseul banda galbena care ne promitea ca in 2.5ore vom ajunge la locatia mult dorita. 
      Traseul este semnalizat excelent iar urcarea e atat de lina incat ajungi sa te intrebi daca esti pe creasta sau la o plimbare pe... faleza. Solul e nisipos si te imbie sa te descalti. Noi am fi facut si acest lucru daca timpul nu ne-ar fi zorit.
     Eh, solul ca solul dar peisajul? Peisajul este fabulos! M-a lasat fara cuvinte, zau asa!



    Mi se parea ca pasesc in alta lume, intr-un loc de basm! E fascinant sa descoperi locurile despre care ai citit atat de mult, pe care le visai si va spun sincer ca pozele sunt frumoase dar in realitate peisajele iti taie respiratia.



    Desi ne-am spus ca vom intinde pasul am ajuns sa ne cascam ochii la fiecare cotitura sa ne bucuram de fiecare coltisor iar traseul a fost parcurs in pas usor, de plimbare. N-ai cum altfel! Trebuie sa te bucuri de fiecare descoperire!


      Dupa aproximativ doua ore am ajuns si la locatia mult visata iar Marius  a afirmat cu hotarare: 
Vreau sa ma fac meteorolog la statia meteo de la Omu! 
Vin si eu! Vin si eu!




     Nu am cuvinte cu care sa va descrie cat de frumos e totul dar incerc sa va demonstrez veridicitatea afirmatiilor mele prin intermediul pozelor.
     Oricum, noi ne-am propus ca pe viitor sa ne petrecem si o noapte la aceasta cabana. E o experienta care merita savurata!
    Si daca tot eram prin zona, am mai cucerit un varf si daca n-ar fi fost atat de tarziu am mai fi hoinarit putin prin zona. Eh... data viitoare!




     Coborarea a fost la fel de usoara si de spectaculoasa iar in momentul in care am ajuns in zona Babelor si a Sfinxului ne-am bucurat si de liniste, admirandu-i in lumina apusului (doua dintre pozele cu care am inceput sunt facute la intoarcere).
    Tiptil, ne-am intors la masina fericiti! Am facut-o si pe asta!


      Dupa parerea mea, acest traseu poate fi facut de orice persoana si chiar merita! Nu as merge cu telecabina deoarece imi place sa descopar fiecare locsor care mi se dezavaluie cu fiecare pas pe care-l fac pe traseu.
      Acestea fiind spuse....Poftiti la... o plimbare prin Bucegi?

Kiss Kiss si o duminica de vis!

NOTD: Mint and flowers

vineri, august 26, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Nici nu va puteti imagina cat de mult imi place sa ma joc cu noile water decals-uri pe care le am de pe Nurbesten.de. De cand le-am vazut mi-au atras atentia datorita simplitatii lor si am stiut ca o sa ne intelegem de minune.
     Dupa ce am pus gheruta pe ele, am inceput prin a ma intreba ce nuante sa aleg pentru baza manichiurii si care va fi modelul pe care-l voi aplica. Am optat pentru frumosul mint Models Own cu aroma de mere (in primele cinci minute dupa aplicare) si apoi am aplicat modelul in nuante mai reci. Am finalizat totul cu top coat si inca ma mai bucur de aceasta manichiura.



    Trebuie sa recunosc ca desi mi-a fost mai greu sa ma obisnuiesc cu water decals-urile care se aplica pe toata unghia acum le folosesc in mod exclusiv. Am incercat sa le mai dau o sansa celor cu modele dar n-am mai avut rabdare iar rezultatul a fost dezastruos.
      In concluzie, recomand acest tip de water decals deoarece este mult mai usor de aplicat.




    In cazul in care v-am tentat cu floricelele mele, doresc sa va spun ca in prezent beneficiaza de un pret promotional de 0.89 euro, transportul este gratuit si folosind codul BYL10, puteti beneficia de un discount de 10% din pretul produselor care nu beneficiaza de alte reduceri.
     Ce parere aveti despre manichiura de azi?

Kiss Kiss Dee

I wish...

miercuri, august 24, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


     Oricat de mult mi-as propune stau departe de site-urile care comercializeaza articole vestimentare la preturi accesibile uneori, nu ma pot abtine. Un click e suficient pentru a intra intr-o lume care ma face sa visez la tinute pe care sa le port la diverse ocazii si apoi, listele incep sa curga.
     Astazi doresc sa va prezint si voua cateva tentatii pe care le-am descoperit pe zaful.com, un magazin online care te atrage in mrejele sale si nu te mai lasa sa-l parasesti. Am vrut sa stau departe, am vrut sa il ignor dar n-am fost suficient de puternica!
      Va invit sa ne provocam imaginatia si sa concepem tinute inedite!


    A spus cineva tribal? Pai daca despre asta se vorbeste in prpozitie, hop si eu! Imi place la nebunie acest imprimeu iar rochiile m-au cucerit fara drept de apel in acest sezon. Nu-i asa ca nu sunt singura victima a lor?

Sursa

    Pocahontas?
   Nu, Dianahontas!
   M-as simti ca o adevarata bastinasa  a unui trib de indieni purtand aceasta vesta. 
    Mi se pare ca arata bine purtata atat cu rochii cat si cu pantaloni scurti sau lugi si de ce nu, cu o fusta eleganta. Cred ca aduce un plus de originalitate oricarei tinute.


          Sloganul meu: niciun wishlist fara o palarie!
     Cred ca am dezvoltat o mica obsesie fata de aceste accesorii si deja ma intreb unde sa le mai pun. Chiar daca mai astept inca doua frumuseti, in momentul in care am vazut-o pe cea de mai jos mi-am spus ca AM NEVOIE de o palarie gri deschis.  Simpla, eleganta si frumoasa, ofera un plus oricarei tinute.
    Nu se mai poate! Da, cred ca am o problema!

Sursa

     Le-am vazut la inceputul acestei veri dar mi-am spus ca n-o sa indraznesc sa le port. Totusi, acum mai mult ca oricand, imi doresc o pereche de sandale cu pompoane. Da, vara e pe sfarsite dar daca mi s-a pus pata, s-a zis cu rationamentul meu.
     Trebuie sa le am, mai ales acum cand beneficiaza de o reducere promotionala. 
    Voi le-ati purta?

Sursa

    Ca de obicei, am decis sa ma opresc la lucky number 5 pentru ca daca ar fi sa va arat toate articolele care mi-au atentia, nu stiu cand m-as fi oprit.
     Ce parere aveti despre lista mea? Ce v-a atras atentia cel mai mult?

Kiss Kiss Dee

Review: Tesori d'Oriente Hammam

marți, august 23, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Una dintre cremele de corp pe care le-am folosit in ultima perioada a fost Tesori d'Oriente Hammam, un produs care mi-a placut la nebunie din toate punctele de vedere si despre care am simtit nevoia sa va povestesc.
    Produsele  Tesori d'Oriente mi-au atras atentia de foarte mult timp datorita ambalajelor concepute sa iasa din anonimat si bineinteles, a laudelor de care se bucura in intreaga blogosfera. N-am reusit sa ma decid care sa fie gama cu care sa incep si din acest motiv nu am realizat nicio achizitie. Decizia mi-a fost usurata in momentul in care am primit un colet surpriza care continea si crema de corp Tesori d'Oriente din gama Hammam. 
     Credeti ca am mai stat pe ganduri? Credeti ca m-am mai gandit ca am inceput inca 25256655 produse destinate ingrijirii pielii? No... nici gand! Am bagat-o in teste fara sa simt nicio mustrare de constiinta!


     "Imbogatita cu iconicul ulei de argan, crema hraneste in profunzime pielea, hidratand-o, redandu-i elasticitatea si conferindu-i o finete incredibila. Aroma Marocului este transpusa in note de iasomie senzuala de Sambac, flori de portocal radiante si clementine".
    Cum sa-i rezisti?
    Ambalajul sau cu aer exotic a fost primul care mi-a facut cu ochiul pentru ca e diferit si te prinde in mrejele sale rapid.
    Dupa ce am ridicat capacul m-am bucurat de o aroma atat de placuta incat am fost cucerita pe loc. Datorita faptului ca vorbim de arome orientale, ma asteptam sa aiba un iz putin mai intepator dar n-a fost deloc asa. Inculpata noastra are un iz floral-oriental suav, placut, discret. Minunat! Aroma pregnanta este cea de iasomie si ma incanta de fiecare data cand o folosesc.


     Consistenta sa este perfecta pentru mine, e exact ceea ce caut la o crema de corp iar cantitatea sa de 300 ml m-a facut sa zambesc stiind ca ma voi bucura de proprietatile sale o buna bucata de timp.


     Am aplicat-o imediat dupa dus si am simtit ca pielea ramane hidratata, catifelata si usor parfumata asa ca am decis ca-si merita locul pe etajera din baie pentru a fi folosita zilnic.
    Hidratarea se mentine aproxiv 24 de ore iar aroma sa persista ore-n sir. As putea sa-i mai cer ceva? Nope!
    Este un produs spornic si in ciuda faptului ca mie-mi place sa-mi scufund degetelele prin marea de crema si sa aplic o cantitate destul de generoasa, cantitatea utilizata abia daca se observa.
    Nu am gasit ceva care sa ma nemultumeasca asa ca ii ofer un mare DA! Sunt bucuroasa ca am descoperit un produs care sa fie atat de eficient si care sa aiba o aroma atat de placuta.

    Voi ati folosit aceste produse?
    Care este gama care va atrage cel mai mult?

Kiss Kiss Dee

InstaMania #75

luni, august 22, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    August fuge mai repede decat iulie. Asta e clar! Nici nu imi mai amintesc cand a inceput dar observ cu stupoare ca n-are mila cu noi! Offff.... 
     Oricum, mi-am propus sa profit de fiecare clipa libera si sa ma bucur de zile (inca) lungi de vara. Sper sa reusesc pentru ca saptamana care incepe va fi una de foc dar o sa fac fata. Sa raspundem DA in fata provocarilor!
     Saptamana care s-a incheiat a zburat si mai repede datorita weekend-ului prelungit de care ne-am bucurat cu totii. Ce frumoase ar fi saptamanile de munca daca ne-m putea rasfata cu trei zile libere...
      Dar n-o mai lungesc cu introducerile-mi specifice si va invit la un episod fulger din InstaMania, episodul cu numarul 75. 


       Luni mi-am facut temele pentru imbulinarea pe care v-am prezentat-o vineri. Click aici in cazul in care ati omis-o.


    Recomandarea mea, Ultima scrisoare de dragoste. O carte de nota 10 careia nu am putut sa-i dedic o recenzie de tema ca o sa-i stirbesc frumusetea. E de nota 10, parol!


    Printre razele de soare, cu zambete!


    Un smoothie delicios si hranitor intr-o combinatie inedita: afine, portocala, nectarine si maxiproteine de la Solaris. Yumm!


    Si daca am fost acasa, Happy s-a alaturat dozei de relaxare. El molfaia o jucarie iar eu am inceput o noua carte captivanta.


    Chiar daca episodul de azi nu a fost atat de bogat in imagini, a fost o saptamana frumoasa si sper ca si zilele urmatoare sa fie cel putin la fel de reusite.
      Pentru mai multe fotografii simpatice, va invit pe Instagram. Eu sunt @bydeemakeup.

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

Ce produse am mai terminat #5

duminică, august 21, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

     Dup-atata soare, concedii si canicula am reusit sa ma mobilizez si sa concep si postarea dedicata produselor pe care le-am terminat in ultima perioada. Da, recunosc! Am fost lenesa, am inceput multe produse si n-am reusit sa termin chiar tot ce mi-am propus si... am mai aruncat din ambalaje inainte de sedinta foto pentru ca... simteam ca ma sufoca!
     Oricum, am reusit sa adun cateva pentru a incropi acest articol. Cu scuzele de rigoare, va rog sa fiti alaturi de mine si pe parcursul acestui articol.


    Chiar daca nu ma asteptam, in aceasta vara am fost atrasa de produsele cu aroma de cacao. Nu credeam vreodata ca preferintele mele se vor indrepta catre aceasta aroma si totusi, inevitabilul s-a produs. Cele doua produse de la Ziaja - cocoa butter mi-au fost alaturi o perioada indelungata datorita cantitatii lor impresionante si mi-au placut la nebunie. V-am vorbit despre ele in acest articol si sungura obiectie pe care as putea sa o am s-a indrepta spre sistemul de de dozare al lotiunii de corp care dupa ce am trecut de 3/4 din cantitate a inceput sa dea rateuri pana in momentul in care am renuntat la el si am turnat pur si simplu. M-am descurcat si ambele produse mi-au placut la nebunie.
    Relatia mea cu gelul de dus cu aroma de cafea de la Yves Rocher a inceput in 2013, vi l-am prezentat in acest articol si de atunci relatia noastra continua! Da, pot sa spun ca am inceput sa ma satur de aroma sa (nu mi-as fi dorit dar l-am folosit prea mult...) dar nu vreau sa renunt la el sub nicio forma.
    Scrub-ul Avon Naturals a fost printre preferatele mele in aceasta vara. Mi-a placut deoarece a fost cremos iar particulele sale abrazive mi-au oferit fix exfolierea de care aveam nevoie.


     Samponul antimatreata pentru par gras de la Syoss este aliatul meu impotriva roscatului de o buna perioada de timp dar nu pot sa spun ca a reusit sa ma scape de releflexiile rosiatice in proportie de 100%. Perseverenta e cea mai importanta, nu-i asa? Oricum sunt multumita de propritatile sale si de efectul sau asa ca l-am recumparat.
     Autan este alaturi de noi in toate excursiile pe care le facem. Nu cred ca mai are rost sa va spun de ce e bine sa folosim produse de acest gen dar va pot spune ca suntem foarte multumiti de efectele sale. N-am avut probleme cu nicio ganganie si am putut sa ne desfasuram linistiti.
     Demachiantul bifazic de la Yves Rocher a fost un produs care m-a surprins intr-un mod placut. Eu l-as pune pe picior de egalitate cu cel de la Nivea si daca o sa mai plasez vreo comanda o sa-l adaug in cos. Parol!

   
    Planet Spa - Oriental Radiance by Avon a fost un alt produs care m-a surprins placut datorita calitatilor sale. I-am dedicat acest articol si de atunci relatia noastra nu s-a schimbat. Am oftat dupa el in momentul in care l-am terminat si nu exclud posibiltatea unei noi achizitii.
      Chiar daca l-am folosit in cel mai economic mod l-am terminat! Laptele de corp VS Enchanted Apple a fost preferatul meu si daca ar fi sa mai achizitionez vreun produs apartinand vestitului brand, tot inspre el m-as indrepta. Aroma sa este deosebit de placuta iar hidratarea, de nota 10.  
    Crema ultra nutritiva pentru maini de la Yves Rocher nu apare in peisaj dar am vrut sa ii ofer cateva momente. Mi-a placut destul de mult dar daca ar fi sa aleg intre aceasta si surata sa cu arnica, as alege-o pe cea din urma. Mi-a placut foarte mult consistenta sa dar mi s-a parut cu nu hidrateaza la fel de bine ca si cea cu arnica astfel incat eram nevoita sa aplic doua straturi din produs pentru a ma declara multumita.
    Gata! Am terminat articolul dedicat victimelor din ultima perioada si sunt curioasa daca ati decoperit produse care sa va faca sa oftati in cor cu mine.

Kiss Kiss si o duminica de vis!