OOTD: Apusuri liliachii

marți, iunie 27, 2017 bydee-make-up 0 Comments


Hello ladies,

    Dupa parerea mea, fiecare apus spune o poveste. Si cum fiecare poveste trebuie sa aiba un personaj principal, m-am gandit ca de aceasta data eleganta rochie liliachie sa fie in centrul atentiei iar eu, sa incerc sa o intruchipez pe printesa care a castigat privilegiul de o purta.
    Mi-am imaginat o compentitie intre fiicele imparatului care isi cautau straiele potrivite pentru balul care avea sa vina, un concurs in care premiul cel mare era o rochie nemaivazuta si nemaintalnita. 
    Trei surori erau la palat (trei e numarul meu, n-aveau cum sa fie mai putine) iar dorintele lor erau modeste in fiecare zi. Nu erau fete rele, ca-n alte basme, isi ajutau semenii, aveau grija de toata lumea si erau foarte generoase. 
   Totusi, povestile nu au cum sa fie pefecte asa ca, atunci cand venea vorba de un bal, era prapad in imparatie! Cele trei surori se foiau, se agitau si toata lumea forfotea in jurul lor pentru ca tare mult voiau sa aiba rochii alese, astfel incat toate privirile sa se indrepte asupra lor iar alesii sa vina garla.
    Imparatul, vazand ca cele trei surori incep sa agite spiritele in jurul lor, ba chiar mai mult, sa se certe intre ele, le-a propus un concurs. Pe parcursul unei saptamani, printesa care va face cele mai multe fapte bune, va castiga rochia mult visata.
    S-au perpelit si s-au gandit cele trei surori si pana la urma au decis sa se uneasca intr-o echipa imbatabila. Au mers in gospodaria fiecarui om nevoias, cu merinde, apa si bunavointa, i-au ingrijit pe cei bolnavi si intr-o saptamana au reusit sa ajunga la fiecare om din imparatie, ajutand pe fiecare dupa cum putea. Celor care erau nevoiasi le aduceau un zambet, o vorba buna iar la final, imparatul a decis ca fiecare dintre ele sa primeasca straie nemaipomenite.
    Printesa noastra, cea care a venit cu idea formarii unei echipe, a primit rochia pe care o visa, o rochie liliachie, potrivita pentru un bal modern, dar nu numai.



    N-a accesorizat-o foarte mult, pentru ca datorita detaliilor din talie era a considerat ca e suficient de pretioasa asa ca simplitatea a fost cea care a insotit-o la bal.
    Sa va mai spun ca a atras toate privirile iar bucuria de pe chipul sau a fost nepretuita? 


    Tare mult s-a mai bucurat ca a reusit sa atraga doar priviri admirative iar pretul pe care l-a platit pentru obtinerea acestei rochii a fost cuantificabil doar in fapte bune.
     Asa povesti, sa tot povestesti...



    La apus... printul, orbit de stralucirea paietelor de pe rochia printesei si de linistea si pacea de pe chipul ei... Ah, nu pot sa va spun! Aceasta e o alta poveste! Ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti! In curand, o continuare.

Kiss Kiss Dee

    P.S.: In cazul in care doriti sa va rasfatati cu rochii de poveste din magazinul online Vipme.com, folosind codul Haicu585 veti beneficia de un discount suplimentar de 5% la comenzile care depasesc valoarea de 50$.

You Might Also Like