Review: Elixir Jeunesse by Yves Rocher

luni, octombrie 30, 2017 bydee-make-up 0 Comments


Hello ladies,


    Abia a inceput saptamana si da semne ca ar fi una dintre cele mai putin reusite. De cum am deschis ochii si m-am uitat afara, am zarit un strat subtire de zapada si am auzit vuietul fioros al vantului (Oh nu! Nu am anvelope de iarnaaa!). Mi-am spus ca voi merge pe jos si nu m-am lasat afectata de iarna prematura. Apoi, am observat ca expressor-ul a inceput sa faca figuri si pana sa reusesc sa obtin o cafea decenta a trebuit sa arunc 3 recipiente de cafea. Mi-am pastrat optimismul pentru ca am inceput sa-mi savurez cafeaua. Apoi, am vrut sa pregatesc o postare InstaMania dar nu am reusit sa-mi export pozele si, de ciuda si bucurie in acelasi timp, am decis sa va vorbesc despre gama Elixir Jeunesse de la Yves Rocher, care a fost fotografiata in urma cu cateva zile si care isi astepta cumintica randul in lista produselor despre care va voi vorbi pe blog. Pam! Pam!
    Gama sugubeata a ajuns in mainile mele la inceputul lunii octombrie si de atunci am testat-o si am ras-testat-o pana am reusit sa-mi fac o idee clara asupra proprietatilor si efectelor sale. Si cum vorba lunga-i saracia omului, nu va mai spun nimic ci va invit sa lecturati articolul meu.


    Crema reparatoare pentru zi - Elixir Jeunesse - un produs care repara tenul si il protejeaza de efectele nocive ale poluarii a fost unul dintre produsele care mi-a facut cu ochiul in momentul in care am deschis coletul.
    Ambalajul sau elegant, din sticla verde RECICLABILA ma duce cu gandul la ceva pretios, un ambalaj creat din smaralde. Pe langa asta, dunga argintie inscriptionata cu numele brand-ului ii da o nota eleganta, demna de o gama de lux. Toate produsele mi-au indus acelasi sentiment si ma bucur sa observ ca nici continutul lor nu dezamageste.

    Crema de zi are o consistenta de gel si se absoarbe rapid, lasand in urma sa un ten fin, catifelat, 100% pregatit pentru machiajul din timpul zilei. Este usoara iar aroma sa este deosebit de placuta.
     Chiar dupa prima utilizare am observat ca tenul meu arata mai bine si mi-este recunoscator pentru rasfatul pe care i-l ofer zi de zi. Acum, dupa aproape o luna de utilizare pot sa spun ca incerc acelasi sentimente in momentul in care o folosesc si nu m-a dezamagit.
    Este noncomedogenica si nu incarca tenul asa ca, consider ca poate fi folosita si de persoanele care au un ten gras, nu doar mixt.
    Singurul minus pe care i-l pot oferi este la capitolul SPF, dar acest aspect poate fi "tratat" cu ajutorul fondului de ten sau BB/CC-cremei pe care o putem folosi dupa etapa hidratarii.
    Are o cantitate de 50 ml si o voi folosi pana la ultimul strop!

    Chiar daca mi-am spus ca le voi folosi concomitent si in acelasi timp, Serul elixir cu dubla actiune pentru tineretea tenului Elixir Jeunesse care ofera regenerare si protectie anti-poluare, nu am reusest sa-l folosesc chiar in fiecare dimineata si seara dar, pot sa afirm cu mandrie ca a fost folosit in 80% din cazuri. Perioada in care am sarit peste etapa folosirii lui s-a datorat lipsei timpului sau a chefului. Rusinica mie!


    Are o consistenta lichida si se aplica cu ajutorul pipetei, care ne usureaza munca si ne ajuta sa dozam cantitatea optima pentru o utilizare. Eu il aplicam pe podul palmei dupa care il aplicam rapid pe ten, il lasa sa se absoarba (cam cat aplicam crema pentru conturul ochilor) apoi aplicam crema de zi/noapte.
    Mi-a placut foarte mult efectul sau inca de la prima aplicare si din acest motiv am decis sa il folosesc cat mai des cu putinta. Hidrateaza excelent si mi se pare ca ofera luminozitate tenului.
    Unde mai pui ca si procedura de aplicare e tare cocheta, nu-i asa?
     Are o cantitate de 30 ml si e tare spornic. Nu ai nevoie decat de o cantitate foarte mica pentru o aplicare asa ca da, imi place mult!

    Cine nu iubeste lotiunile micelare? Nu cred ca exista persoane care sa le reziste.
    Gelul micelar demachiant Elixir Jeunesse a fost inceput in acelasi timp cu restul produselor pentru ca n-am avut rabdare sa mai termin o parte din produsele pe care le aveam. Nu se putea, zau asa!
    Nu pot sa va spun ceva despre continut pana nu va spun ca, flaconul sau este reciclabil si contine in compozitia sa 25% plastic reciclat. Respect!
    L-am testat cu incredere si m-am indreptat direct spre zona ochilor pentru ca acolo se afla cele mai multe produse iar provocarea este cea mai mare. Am observat ca machiajul este indepartat rapid, fara sa trebuiasca sa insist absolut deloc. Atentie doar la dozaj pentru ca in cazul in care veti aplica putin mai mult si o parte din cantitatea sa se va strecura in zona interioara a ochilor veti simti o usoara senzatie de usturime.
   In rest, curata tot in calea sa, nu iarta nimic!
   Imi place mult si pot sa spun ca a surclasat multe lotiuni micelare incercat pana in acest moment.
   Are o cantitate de 200ml si datorita consistentei sale de gel ultra-lichid mi se pare si spornic.


    Ultima, dar nu si cea din urma, este masca pentru detoxifierea tenului Elixir Jeunesse care ofera fermitate tenului si il detoxifica de particulele poluante.
    Are o consistenta de gel, se aplica usor atat cu pensula cat si cu ajutorul degetelor iar dupa 10-15 minute putem sa ne bucuram de un ten recunoscator, fin si catifelat.
    Intotdeauna imi place sa-mi alint fata dupa ce o rasfat cu o masca pentru a vedea care sunt efectele sale si  si de aceasta data m-am bucurat sa observ ca tenul meu este hidratat si aspectul ridurilor fine, diminuat.
   Va dati seama ca nu am nimic de obiectat la adresa sa si ma bucur de efctele sale cel putin o data pe saptamana.

    In concluzie, sunt incantata de fiecare produs in parte, ma bucur ca le-am descoperit si primesc un mare DA din partea mea. M-au cucerit si le voi folosi pana la ultimul strop!
   Voi ati folosit produse din aceasta gama? Care este preferatul vostru? Care va tenteaza cel mai mult?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

You Might Also Like