Zece de zece din 2017

miercuri, ianuarie 03, 2018 bydee-make-up 0 Comments


Hello ladies,

    Iata ca a venit si perioada aceea a anului, perioada retrospectivelor. Inainte de a incepe sa ne facem planuri pentru anul care tocmai a inceput, ne gandim la ce am realizat in anul care se incheie si la descoperirile pe care le-am facut. Eu, ca de obicei, am ales sa va prezint zece produse de nota zece descoperite in 2017 si ca in fiecare an, mi-a fost foarte greu sa le aleg. A fost un an plin de surprize, de noutati, dar pana la urma mi-am luat inima-n dinti, le-am privit, le-am analizat si dupa indelungi clipe de jurizare le-am triat.
    Asadar si prin urmare produsele care m-au cucerit fara drept de apel sunt....

    Nu puteam sa incep decat cu rujul lichid Velvetines apartinand brand-ului Lime Crime. Nuanta Polly mi-a intrat in suflet si in gand de la primul swatch si n-am mai scapat din mrejele sale. Recunosc ca m-am lasat greu convinsa de rujurile lichide deoarece aveam impresia ca usuca buzele intr-un hal fara de hal dar, din fericire, pe piata exista foarte multe exceptii de la regula. Acest ruj este cel mai bun dintre toate cele pe care le-am incercat pana in acest moment, rezista exceptional, se aplica usor fara sa fiu nevoita sa insist sau sa aplic straturi suplimentare asa ca nu am nimic de obiectat la adresa sa.

     Trebuie sa recunosc ca nici rujurile lichide marca Melkior nu se lasa mai prejos. Matte Liquid Lipstick - Faithfully este nuanta pe care o posed, a fost o alta descoperire din 2017 si trebuie sa recunosc ca singurul aspect pentru care este surclasat de Lime Crime este rezistenta celui din urma. Dar nu va faceti probleme, pentru ca si Melkior rezista cu brio mai bine de 8 ore asa ca merita toata atentia voastra. Plus ca pretul si accesibilitatea sa sunt mult mai facile.

    Peeling-ul pentru fata de la Freeman - charcoal + black sugar/gel mask + scrub, a fost o alta descoperire care m-a lasat fara cuvinte deoarece este foarte dens, iar dupa aplicare arat ca un copil care a facut nazbatii jucandu-se in noroi intr-o zi de vara dar, dupa ce il las sa actioneze si il clatesc pielea mea arata impecabil. Nota 10!

    Si daca tot vorbeam despre exfoliere, nu puteam sa trec cu vederea cel mai bun exfoliant pentru corp incercat pana in prezent. Scrub-ul Yves Rocher Fructe de poveste din editia limitata de sarbatori, este extraordinar! Pe langa faptul ca are consistenta unui unt inghetat, uleiurile pe care le contine hranesc pielea si o lasa atat de catifelata incat nici nu mai simt nevoia hidratarii dupa dus.

    Unul dintre cele mai bune unturi de corp pe care le-am folosit pana in acest moment apartine tot brand-ului Yves Rocher. Consistenta sa este extraordinara, aroma sa de vanilie e pur si simplu divina iar hidratarea pe care o lasa in urma sa este de vis.

    Gelul de dus spuma de la Nivea a fost cea mai recenta descoperire si ma bucur ca l-am bagat in teste chiar dupa ce l-am primit. Spuma pufoasa iti ofera un rasfat de nota 10 iar aroma inconfundabila apartinand renumitului brand te invaluie si iti inmiresmeaza atat pielea cat si intreaga baie. Mmmm, yummy!

    Bioderma Sensibio Global Cover a fost un produs care a ajuns in posesia mea in pragul verii si care si-a asteptat cumintel randul pe banca rezervelor. In aceasta vara am preferat alte produse apartinand aceluiasi brand dar odata cu venirea primelor zile racoroase am concluzionat ca am nevoie de un produs mai dens, cu o acoperire mai mare. Sensibio Global Cover s-a incadrat perfect in peisaj si in prezent este produsul spre care imi indrept atentia cel mai des. Nuanta sa mi se potriveste ca o manusa, acoperirea este perfecta pentru nevoile mele si faptul ca previne aparitia cosurilor este un mare atu.

     De cativa ani sunt o adevarata fana a brand-ului Flormar. Produsele lor mi se par accesibile iar calitatea lor este de nota 10. Un produs care m-a convins din nou de acest aspect este corectorul Flormar- HD Dark Circle Concealer, un produs pe care il aplic doar in zona ochilor, intr-o cantitate foarte mica iar puterea sa de acoperire ma face sa zambesc de fiecare data cand il folosesc. Sunt foarte multumita de el si de cateva luni este singurul produs pe care il folosesc pentru acoperirea cearcanelor.

    Lotiunea micelara Yves Rocher din gama Elixir Jeunesse a fost una dintre marile surprize ale acestui an. Auzisem destul de multe pareri atat pro cat si contra lotiunilor micelare Yves Rocher si am fost destul de sceptica in momentul in care am zarit-o pe sugubeata aleasa pentru postarea de azi. Totusi, curiozitatea m-a indemnat sa o testez si dupa prima aplicare nu am putut decat sa exclam un WOW! cu majuscule. E blanda, curata eficient si rapid chiar si machiajul ochilor si nu ai ce sa-i reprosezi.V-am prezentat-o si in cadrul acestei postari si singurul meu regret este ca se va termina in curand. Eh, nu-i nimic! Magazinul Yves Rocher e la doi pasi.

    Cred ca nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca produsele din gama Bioliv de la Cosmetic Plant sunt preferatele mele dar, nici mie nu-mi vine sa cred ca am fost cucerita de un demachiant clasic. De cativa ani sunt fana micelarelor si evit sa mai folosesc clasicele demachiante. Totusi, dragostea mea pentru Bioliv a trecut de aceasta bariera si tare mult ma bucur ca am luat aceasta decizie. Am descoperit un produs eficient, spornic care are o aroma atat de proaspata si de placuta incat n-ai cum sa rezisti in fata sa. Da, este un produs excelent si vi-l recomand cu draga inima!

    Si-am cam incalecat pe-o sa si-am ispravit primul articol din 2018. N-a fost usor sa-mi aleg preferatele dar ma declar incantata de rezultatul final. Acestea sunt cele mai cele din 2017 si-acum ma pregatesc pentru ce va urma in anul care a debutat adineauri.

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like