NOTD: #pinktouch by Melkior

miercuri, martie 28, 2018 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,

    In momentul in care am aflat ca am fost aleasa sa fac parte din echipa de bloggeri care promoveaza si sustin campania realizata de Melkior impreuna cu Fundatia Renasterea m-am bucurat enorm si am asteptat cu nerabdare momentul in care sa va povestesc si voua despre ce este vorba.
    Sub hashtagul #pinktouch, Fundatia Renasterea, impreuna cu Melkior, au creat o manichiura, care le reaminteste femeilor de un ritual mai putin cunoscut: auto-examinarea lunara a sanilor. 
    Pink Touch este mai mult decat o manichiura, un ritual de infrumusetare. Este o manichiura-simbol, un reminder pentru auto-palparea sanilor si mai departe, pentru efectuarea controalelor medicale periodice. Datorita mamografiei, ecografiei si consultului mamar, depistarea cancerului de san a crescut semnificativ perspectiva vindecarii.
     Asa ca, de fiecare data cand purtam o manichiura de acest gen o sa ne amintim de importanta auto-examinarii sanilor. In plus, daca porti o manichira de acest gen in momentul in care iti faci o programare la Centrul Medical de Excelenta Renasterea, vei beneficia de un discount suplimentar de 15%.
    Eu, m-am gandit sa-ti dau o idee si am conceput o manichiura folosind ambele oje din kit, manichiura care sper sa te inspire si pe tine.



KIT MANICHIURA PINK TOUCH > https://goo.gl/DL9ZvP
OJA LUCIOASA PINK TOUCH 4.5ML > https://goo.gl/cUjwyC
OJA LUCIOASA PINK FOR LIFE 4.5ML > https://goo.gl/aJk6mQ
LAC DE BAZA SI PROTECTIE 2 IN 1 (4.5 ML) > https://goo.gl/q4qpt5
DECOR ADEZIV PENTRU UNGHII PINK TOUCH > https://goo.gl/hwGk5T
PILA 2 FETE PINK TOUCH 180/240 > https://goo.gl/xgtSvD


    Ai grija de tine si de santatea ta!

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like