De 3 ori Neutrogena

joi, noiembrie 20, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Dispre prima mea intalnire cu acest brand minunat v-am povestit aici si tot in articolul respectiv va spuneam ca aventrura nu se va incheia cu acele produse.
    Parolista de felul meu, in clipa in care am plasat o noua comanda pe aoro.ro, am strecurat in cos si cateva produse Neutrogena pe care imi doream sa le supun unor teste.
     De aceasta data comanda a ajuns mai repede decat ma asteptam, respectiv sambata dar din pacate Cargusul nu are program si in weekend-uri asa ca m-au tinut ca pe ace pana luni. in clipa n care prietenii mei mi-au inmanat pretiosul colet ma simteam ca si cum ar fi venit Craciunul (dupa cum stiti in colet se afla si lumanarea Glade Cosy Moments pe care v-am aratat-o pe fan page).
     Dar sa revenim la oitele noastre. Cele trei produse Neutrogena aratau atat de bine incat imi venea sa le incep pe loc dar a trebuit sa ma abtin pana dupa sedinta foto in care le-am surprins intacte.


    Cu care sa incep, cu care sa incep?
    Ei bine, am decis sa incep cu Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit gelul pentru spalare care m-a cucerit de a prima utilizare. 
    De ce?
    Pentru ca are o aroma deosebit de placuta de grapefruit care iti revigoreaza simturile chiar si dupa o zi obositoare de munca.


    Datorita culorii sale placute si bineinteles a sistemului de dozare care iti ofera exact cantitatea de care ai nevoie;


    Si, evident datorita faptului ca este foarte eficient. Pielea straluceste de curatenie si... cel mai important aspect...nu am avut deloc acea senzatie de piele care strange. Perfect, din punctul meu de vedere.
    Ajuta la prevenirea aparitiei monstruletilor care uneori ne dau batai de cap, asa ca din partea mea are un mare plus.
    Nu am vazut diferente notabile in privinta punctelor negre dar sincera sa fiu nici nu ma asteptam avand in vedere faptu ca sunt foarte incapatate si nu se lasa "duse" cu una cu doua....
    Este spornic! In ciuda faptului ca este un gel de curatare este foarte dens si nu am nevoie decat de o cantitate minuscula din produs pentru o utlilizare.


    Eu il aplic pe un buretel destinat curatarii tenului si am nevoie de o cantitate minuscula pentru  singura utilizare. Chiar si spuma este densa si acest lucru imi place.
    In cazul in care va intereseaza, lista ingredientelor este urmatoarea:


    Are o cantitate de 200 ml, expira in mai 2016 (nu-mi fac probleme deoarece sunt convinsa ca il voi termina mult mai repede) si un pret de 23 lei.

    Urmatoarele produse au venit "la pachet" iar setul pentru care am optat a fost Neutrogena NordicBerry. Cum sa refuzi un set care contine o crema de maini si un balsam de buze si care are un pret de 17 lei? Este imposibil.
    Dar sa le luam pe rand.
    De foarte mult timp imi doream sa incerc si eu o crema pentru maini de la faimosul brand. Datorita faptului ca iarna crunta nu ne-a vizitat (si sper ca nici in viitorul apropiat sa nu o faca) am optat pentru crema de maini Neutrogena pentru ca presimteam ca o sa aiba o consistenta mai usoara.


   Si de aceasta data am nimerit-o! Este foarte fina iar in clipa in care ai aplicat-o si ti-ai masat usor mainile s-a absorbit in totalitate (in cazul in care am mainile umede situatia se schimba putin si trebuie sa insist pana se absoarbe).


      Pielea ramane fina, catifelata si bineinteles hidratata.
     Are o aroma usoara, placuta care ma face sa ma gandec la aroma rufelor proaspat spalate.
    Sistemul de dozare este ok din punctul meu de vedere, iar tubul de 75 ml este foarte usor de manevrat.


     In cazul in care faceti parte din categoria persoanelor care folosesc crema de maini si in timpul zilei, o puteti strecura fara probleme in geanta si ea va va rasfata de cate ori ii veti oferi ocazia.
    Eu o folosesc seara iar dimineata ma trezesc cu niste manute de bebelus.
    Lista ingredientelor, bineinteles:


    Are o valabilitate de 12  luni de la deschidere, dar sunt convinsa ca nu va ajunge nici macar la jumatatea acestei perioade deoarece a ajuns in topul preferatelor mele.

    Stiti ca in momentul in care am descoperit lip butter-ul Nivea ca nu mai doresc sa mai testez niciun produs destinat ingrijirii buzelor? Ei bine, la postarea trecuta voi mi-ati recomandat balasamurile de buze Neutrogena si nu aveam cum sa va refuz (mai ales cu o oferta atat de avantajoasa...). Bine am facut ca am profitat!
     Ce promite balsamul de buze Neutrogena Nordic Berry?
- Hidrateaza;
- Repara buzele uscate/crapate;
- Catifeleaza;
- Calmeaza;
- Hraneste.
    Citind descrierea de mai sus m-am lasat convinsa (recunosc ca si acesta a fost un factor important in alegerea setului de care urma sa ma bucur) si l-am asteptat.


    Balsamul de buze Neutrogena NordicBerry a fost o surpriza deosebit de placuta pentru mine. Ma asteptam sa fiu multumita de el dar m-a impresionat de la prima aplicare.
    Transparent, cu un iz usor dulceag m-a imbiat sa il incerc in ciuda faptului ca mai aveam cateva balsamuri de buze incepute si imi propusesem sa stau cuminte. N-am reusit....
    Obisnuita cu cel de la Nivea care e dosebit de cremos mi s-a parut ca trebuie sa insist putin pana reusesc sa il aplic astfel incat sa fiu multumita. E si normal, Nivea e lip butter, are un alt sistem si alte ingrediente iar dansul trebuie sa sa aiba o consistenta mai solida datorita sistemului de ambalare.


    Faptul ca are un SPF , chiar si 20 este un plus pentru mine.
    Dupa ce il aplic imi simt buzele hidratate, protejate.
    Are o rezistenta foarte buna si chiar daca merg sa aleg sau merg cu rolele, la sfarsit il mai simt pe buze. De exemplu sambata, am mers cu rolele vreo 2 ore (Parcul Subarini - Rasinari) si chiar daca ma asteptam ca uzele sa fie putin afectate de temperaturile mai scazute, duminica dimineata erau in "perfecta stare de functionare".
     Acum e singurul produs care ma insoteste in escapade la temperaturi scazute.
     Are o cantitate de 4.8 grame, o valabilitate de 12  luni de la deschidere si sunt sigura ca va fi alaturi de mine pentru mult timp.

    In concluzie, nu stiu daca aceste concluzii isi mai au rostul dar va spun cu mana pe inima ca produsele Neutrogena merita atentia voastra. Sunt incantata de noile mele partenere, nu am nimic de obiectat la adresa lor si deja ma gandesc la alte achzitii.

Cam atat pe ziua de azi, sunt curioasa daca ati folosit produsele  pe care vi le-am prezentat si daca sunteti de acord cu mine.

Kiss Kiss Dee
 

    


You Might Also Like