Vinerea imbulinata #44

vineri, octombrie 31, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

   Am imbulinat-o din nou! Cu nuantele lui Brumarel, avand in vedere faptul ca suntem in ultima zi din octombrie...m-am jucat cu galben, portocaliu si verde.
    Le-am asternut pe un fond nude si m-am bucurat de o manichiura simpla si simpatica foc!
    Sper sa fiti de acord cu mine.






Am folosit:
- Essence nude glam - Cafe au lait - baza;
- Miyo mini drops - no.32;
- Golden Rose - Rich Color -no. 48;
- Essence Colour&go - Walk on the wild side;
- Golden Rose - Gel Look - top coat.


     Ce parere aveti?
   Nu uitati sa le vizitati si pe  Alexia si Alexantza, cele doua bubuline care ma insotesc pe parcursul acestei aventuri.

Kiss Kiss Dee

Preferatele lunii octombrie

joi, octombrie 30, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Pic-pac-puf a trecut inca o luna! Se apropie Craciunul, am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai des la o cana cu vin fiert cu mere si scortisoara (ar trebui sa si actionez) la haine groase si pufoase, la cadouri, liste, etc...etc... Bine, pana la Craciun, vanez ofertele speciale de Black Friday dar pana una alta va prezint preferatele lunii, ca doar despre asta e vorba in propozitie, nu?
    Octombrie a fost o luna in care am fost foarte cumintica si sunt foarte mandra de mine. In cea mai mare parte a timpului reusesc sa spun NU tentatiilor si asta e un lucru foarte important. 
    Sa incepem!


    Din clipa in care ai incercat primul Batiste nu o sa-ti doresti sa mai incerci altceva! Sau asa s-a intamplat in cazul meu.
    Batonul corector purificator cu Tea Tree de la Oriflame este produsul cu care am o relatie de durata. Il folosesc de cand a aparut (in urma cu muuulti ani) si sunt foarte multumita de el. De fapt, fara el ma simt ca si cum as fi pedepsita, ca si cand mi-ar fi luat cineva ceva - luna trecuta am uitat sa-mi refac stocul si nu mi-a fost deloc usor. Pret bun, efect de milioane! Sa mai spun ceva?
    Apa de parfum Euphoria mi-e draga de mai multi ani si povestea noastra continua si in prezent. V-am prezentat-o aici.


    Neutrogena Visibly Clear Oil-free Moisturiser - descoperirea lunii! Ieftina, buna, eficienta! V-am prezenat-o aici si nu mi-am schimbat parerea vis-a-vis de proprietatile sale.
    La capitolul machiaj am abuzat de paleta Sleek Storm (review aici) iar Apocalipsul - Celestial de la Rimmel si rujurile rosii (Oriflame) mi-au colorat buzele.


    Unghiutele au rasfatate si ingrijite de Trind - review aici.
    In octombrie am abuzat de oje texturate si acum simt ca vreau din ce in ce mai multe (Abtine-te Diana!). Cinna - man of my dreams a fost vedeta acestei postari iar Moon Walking v-a cucerit in cadrul acestei postari.



    La capitolul carti ma pot lauda cu doua descoperiri:
    Pazitoarea tainei - sau Kate Morton loveste din nou! Va spun sincer ca este cea mai buna carte pe care am citit-o in ultima perioada! Daca doriti sa cititi o carte plina intriga, mister si rasturnari de situatie aceasta este solutia! Desi la inceput m-am cam intristat deoarece Kate Morton are un stil aparte de a incepe un roman, nu ma asteptam la asta! Este atat de creativa! Sa va impartasesc putin? Ei bine, in Pazitoarea tainei autoarea ne povesteste cate putin din vietile celor doua personaje principale Vivien si Dorothy. Actiunea se desfasoara in paralel atat in 2011 - in care Laurel fiica lui Dorothy doreste sa afle cat mai multe despre viata misterioasa pe care a trait-o mama sa inainte de casatoria cu tatal sau cat si in 1941 in care autoarea ne introduce intr-o epoca efervescenta plina de intriga.
Va spun sincer ca eu nu sunt fana a spoilerelor asa ca n-o sa va impartasesc mai mult. Va spun doar ca, daca sunteti fane Kate Morton, trebuie sa o cititi! Dupa parerea mea este cea mai buna carte a ei!
    Datorita cartii Unde esti? am intrat in minunata lume creata de Marc Levy. Imi place foarte mult stilul sau si abia astept sa adaug si alte titluri pe rafturile bibliotecii mele. Despre Unde esti? v-am povestit cate ceva in cadrul acestei postari.

    Gata si cu octombrie! Sa vedem ce ne rezerva noiembrie!
    Voi ce descoperiri ati facut in aceasta luna?

Kiss Kiss Dee

NOTD: Combine and conquer!

miercuri, octombrie 29, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Pentru postarea de azi am ales sa merg pe principiul opus celebrei zicale Divide and conquer! si am ales sa va prezint o noua combinatie castigatoare.
    Doream sa port culori de toamna care sa atraga atentia asa ca am aruncat o privire in zona ojelor si m-am intrebat cum s-ar intelege Nyx si Rimmel (Alexantza, iti multumesc pentru ca ai grija sa-mi hranesti micile obsesii). Avand in vedere faptul ca inca nu folosesc margaretele pentru a testa diferite oje, le-am aplicat rapid iar rezultatul a fost pe placul meu.
    Violet metalic, tomnatic care te cuceeste din clipa in care il zaresti!







Am folosit:
- Nyx - Inception - baza;
- Rimmel Metal Rush - 80- Purple Reign.

Simplu si de efect. Sunteti de acord cu mine?
Voua va place sa incercati combinatii de acest gen?

Kiss Kiss Dee

OOTD: Go for red!

marți, octombrie 28, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Bine ca a venit toamna aia adevarata pentru ca tare dor imi era sa tremur in fata aparatului foto! Sa incerc sa scot un zambet care sa nu para crispat, fortat sau trist, o tinuta decenta,  sa-mi strang mainile in jurul jachetelor ca si cum ar fi un colac de salvare... ah ce dor mi-a fost!
    Glumesc ... normal ca glumesc! Dar iata ca vremea afurisita a venit mult mai repede decat mi-as fi imaginat. Si totusi... mi-am luat inima-n dinti (stiti ca-s tare ambitioasa/inconstienta) si am plecat in cautarea unui loc potrivit pentru o noua sedinta foto. 
    M-am echipat, am adaugat un strop de rosu pentru a incalzi atmosfera si dusa am fost!
    Gandit, razgandit, vazut, placut, fotografiat ... pauza ... dardait... fotografiat din nou, fugit tremurand acasa. Momentan constat ca am fugit si de raceala asa ca ma bucur enorm pentru ca astazi compun textul pentru aceasta postare savurand un ceai delicios doar pentru buna mea dispozitie, fara niciun scop terapeutic.


    Nu puteam sa las sa treaca nicio saptamana fara sa va prezint noii mei panatloni scurti. Colectia mea a fost imbogatita cu o noua pereche, de la Pimkie de aceasta data. Desi sunt destul de scurti, mi se par perfecti pentru aceasta perioada deoarece pot fi purtati cu dresuri groase, fara sa existe vreo problema cu zona "expusa".



    Un colier reuseste sa scoata din anonimat orice tinuta iar eu am optat pentru cel de la Mischa, despre care va povestisem aici dar care nu ajunsese sa fie prezentat si in cadrul unei tinute.


   Ma bucur ca helancile  sunt din nou in voga pentru ca eu nu-mi pot imagina viata fara ele. In fiecare iarna achizitionez cateva deoarece sunt perfecte in orice combinatie. Sunteti de acord cu mine?
    Cea pe care o port este de la Stradivarius, am vanat-o pana am prins-o la o oferta imbatabila si am achizitionat-o fara sa stau pe ganduri. Imi place, are un material excelent si ma simt foarte bine in clipa in care aleg sa o imbrac.


    Sandalele rosii au fost alese in ultima clipa. Trebuia sa le mai port odata inainte de a intra la hibernare. Nu mi-a fost frig iar tinuta prinde viata cu un strop de rosu, parol!


     Jacheta a fost achizitionata la inceputul primaverii pe principiul: Omul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Romwe m-a facut sa "pacatuiesc" dar nu regret nimic!



    Si cam atat! O tinuta incalzita cu pasiune!


    Voi purtati rosu in aceasta toamna?

   Kiss Kiss Dee

InstaMania #17

luni, octombrie 27, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

   Pot sa incep aceasta postare cu Brrrr? Cred ca in ultimele zile toate propozitiile mele incep in acest fel dar cum altfel  ar putea sa inceapa? In Bucuresti a nins, aici e frig si eu scutur nedumerita din cap si nu-mi vine sa cred. Inca e octombrie! De ce?
    Iar incep postarea cu nelinisti intelectuale, nu-i asa? Ei bine, trebuia sa imi exprim si aceasta nemultumire iar acum.... acum putem sa incepem!


    Alte doua saptamani au trecut ca vantul si ca gandul. Am incercat sa profit cat mai mult de vremea de afara chiar daca uneori imi doream sa stau in pat si sa lenevesc. De fiecare data ma gandeam ca o sa-mi para rau daca voi pierde o zi frumoasa fiindca vremea "turbata" bate la usa. Si cam asa a si fost...
    Daca vine vorba de o plimbare cu rolele nu spun niciodata pas. De aceasta data am pasit mai mult deoarece pista era plina cu frunze si a trebuit sa fiu foarte atenta pentru a nu ma alege cu cateva vanatai/julituri. Am scapat!


    De cand nu mai fugim in excursii, in diminetile weekendurilor sunt rasfatata cu bruschette. As putea sa mananc in cantitati industriale si tot nu m-as satura.


   Si rasfatul continua ...


    Daca ne plimbam... trbuie sa profitam si de cate un apus spectaculos. De fiecare data ne impresioneaza!



    V-am mai spus ca iubesc pastele? Dupa ce am vazut proviziile pe care le am in camara i-am propus lui Marius sa facem o saptamana a pastelor. Este de acord iar acum trebuie sa stabilim si data. Eu sunt foarte entuziasmata.
    

    Din iunie am inceput sa consm in fiecare dimineata cate un smoothie verde, verde, verde (ceea ce vedeti este doar de prezentare, recipientul meu are 800 ml) si-mi place foarte mult. Am gasit combinatia care este pe placul meu - spanac, mar, kiwi si sunt foarte multumita. Portia de vitamine este asigurata!


       Si am inceput sa alergam din nou. Nu e usor dar nu renuntam!


    Banana bread? Da, va rog! Am incercat o reteta a la Teo's Kitchen si sunt foarte multumita de rezultat!


    Ieri m-am jucat cu nuante perfecte pentru acest sezon iar rezultatul il veti vedea in curand.


    Si-am trecut la tinute de iarna...M-am reintors la "botosei", nelipsita parka si un pulover pufos... Nu credeam ca o sa le scot atat de devreme la plimbare ...


    Cam atat pentru ultimele doua saptamani. Sper ca nu v-am plicitisit si ne vedem pe Instagram! Eu sunt bydeemakeup!

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

Mi-e dor ... (un ramble cu amintiri ...)

sâmbătă, octombrie 25, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Ieri dimineata am intrat intr-un magazin sa-mi cumpar merinde. La iesire, un tanar mi-a deschis usa acordandu-mi prioritate si l-am privit pentru cateva clipe. Era atat de vesel, se vedeau straluciri de ghidusie in privirea sa iar cand a intrat in magazin s-a simtit si energia pe care o emana. A spus un Buna dimineata! din suflet si toate vanzatoarele i-au zambit. In acest mod mi-a venit ideea postarii pe care v-o prezint azi...


    Mi-e dor de anii de liceu in care eram neobosita! Nu stiu voi cum ati fost sau sunteti dar eu i-am iubit!
    Momentele acelea in care simteai ca lumea e la picioarele tale iar tu ... stai asezata pe norisorul roz asteptand ca toate piesele puzzle-ului sa prinda contur. Cred ca toate am trecut prin aceasta etapa.
    Mi-e dor de diminetile in care ma trezeam plina de energie chiar daca imi pierdusem o noapte dansand pana la epuizare. Eram de-atunci un om matinal si chiar daca ajungeam acasa la ora 2 sau 3, dimineata la 6:30 eram in picioare, fresh fara nicio problema. Acum, daca rezist pana la ora 12 a doua zi sunt un om care are nevoie de un energizant, cafea sau o pastila magica...
    Mi-e dor de zilele in care veneam nervoasa de la scoala vociferand: Ma doare mana de la cat ne-a dictat! Am de invatat SAPTE pagini pana maine! In acele clipe nu intelegeam de ce mama zambea in timp ce ma asculta. Acum inteleg...
    Mi-e dor de clipele in care imi dadeam ochii "peste cap" in clipa in care adultii imi spuneau: Profita de fiecare clipa! Nu e chiar atat de usor sa fii adult!
Cum sa nu fie usor? O sa fiu independenta, o sa fac ce vreau!
Zambiti? Va suna cunoscut sau am fost eu rebela?
     Mi-e dor de clipele in care ma tot intrebam ce-as putea sa fac pentru a avea mai multi bani (nu ca acum nu m-as intreba dar in prezent datele problemei sunt diferite ...). Indpendenta de mica imi doream sa am o sursa proprie de venit pentru a-mi cumpara multe haine si parfumuri si cosmetice si, si, si..... Si pana la urma faceam cate o comanda la Avon sau Oriflame, un adevarat hit in acea perioada si ma mai bucuram de cativa banuti in plus. 
    Mi-e dor de zilele in care intrebam ce mancam azi fara sa fiu nevoita sa gatesc si fara sa ma gandesc ca raspunsul la aceasta intrebare este foarte greu. Acum ma tot intreb de unde aveau atata imaginatie pentru atatea feluri de mancare. Uneori, cand mi se pune aceasta intrebare raspund: Hai sa luam o pizza sau ceva nesanatos! si adesea ma gandesc la bunica mea care ma tot ruga sa-i dau idei iar mie gatitul nu mi se parea o mare filozofie. Ei bine, este! Sa va mai spun ca in primul an de facultate am mancat paste si cartofi prajiti? Da, este mare filozifie sa ai idei si bineinteles sa stii sa le aplici ....
    Mi-e dor de prietena mea, cu care ma intalneam aproape in fiecare zi si ne impartaseam secretele si problemele existentiale (foarte grave, care necesitau ore intregi de dezbateri pentru a gasi solutiile optime).
    Si nu in ultimul rand... mi-e dor de linistea zilelor obisnuite in care nu trebuia sa-mi cronometrez fiecare actiune, nu trebuia sa alerg de la punctul A pana la punctul M incercand sa rezolv totul in timp record pentru ca seara sa ma asez linistita in pat si dupa cinci minute sa adorm...
   Mi-e dor....
    Voua de ce va e dor? Aveti momente in care v-ar placea sa va aflati intr-un alt an, intr-o alta "epoca"?

Kiss Kiss Dee

NOTD: Moon Walking

vineri, octombrie 24, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Va era dor de o manichiura cu o oja texturata?
    Astazi va voi prezenta o bijuterie pe care am primit-o de la Alexantza si anume: Moon Walking - una dintre cele mai frumoase nuante pe care le-am purtat pana acum si prima mea oja din gama Space Dust - Rimmel. 
    Va spun sincer ca nu stiu din ce motiv nu le-am incercat pana acum dar, impresionata fiind de calitatea acestei mici sticlute incarcata cu praf de stele va spun doar atat: "Cutia Pandorei" a fost deschisa!
    Imi place foarte mult nu doar datorita nuantei sale care este deosebita ci si datorita faptului ca rezista pe unghii intre 5 si 7 zile. Sa-i mai cer ceva? 
    Prezentarile fiind facute, va las sa o admirati si sa-mi spuneti daca sunteti de acord cu mine. 







Ce parere aveti? Nu-i asa ca e frumoasa?

Kiss Kiss Dee

Review: Neutrogena Visibly Clear Oil-free Moisturiser & Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control

joi, octombrie 23, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Cine nu a auzit de Neutrogena? Nu cred ca exista persoana care sa nu fi remarcat celebrele reclame prin care isi promovau cremele de maini. Stiu ca de fiecare data cand le priveam ma zgribuleam in clipa in care o vedeam cum domnita cu pletele-i balaie isi scufunda mainile in zapada. Brrr! De-atunci mi se aprinsese un beculet, ceva imi starnea curiozitatea vis a vis de acest brand. Stiu ca in urma cu cativa ani am si testat una dintre cremele respective si m-a uimit datorita consistentei sale si hidratarii de care se bucura pielea mainilor mele. Mi-am spus ca intr-o zi o voi achizitiona si eu. Ziua se apropie, avand in vedere faptul ca iarna bate la usa .... 
    In momentul in care am inceput sa scriu acest articol am inceput sa ma documentez. Doream sa stiu cum a inceput totul. Stiti ca-mi place sa aflu cate putin din istoria fiecarei marci asa ca nici Neutrogena nu a scapat de investigatie.
    Totul a inceput in 1930 cand Emanuel Stolaroff a infiintat o companie numita Natone. Aceasta s-a dezvoltat rapid iar in 1954 alaturi de chimistul belgian Edmond Fromont incep sa comercializeze un nou sapun care curata pielea fara sa o usuce. In 1962 decid sa schimbe numele companiei in Neutrogena Corporation si ulterior isi schimba si politica de marketing. Produsele erau comercializate prin intermediul dermatologilor si/sau in hotelurile de lux iar vanzarile cresteau...cresteau si nu se mai opreau... In 1994 compania a fost cumparata de Johnson & Johnson pentru fabuloasa suma de 924 milioane de dolari. Asta inseamna sa ai o idee, sa crezi in ea si sa dai totul pentru a obtine 100% din ea! Imi place sa descopar povesti de succes care sa ma motiveze iar povestea brandului Neutrogena se incadreaza in aceasta categorie.

    Sa revenim la subiectul postarii noastre: eu si el in cautarea unor produse pentru ingrijirea tenului. Eu ten normal-mixt, el ten mixt cu tendinte acneice (Singura crema cu care se intelegea bine si se puteau observa rezultatele Bioclinic - crema pentru ten acneic adult. Am asteptat un pret bun vreo 3 luni si n-a aparut asa ca am fost nevoiti sa ne reorientam).
    Incep cautarile si la un moment dat, pe aoro.ro  descopar Neutrogena. Citesc descrieri, comentarii si dupa cateva zile de gandire preturile acceptabile si renumele companiei ma fac sa decid ca trebuie sa le incercam si noi.
    Astazi, dupa 3 saptamani de testare revin cu opiniile noastre (mai mult ale mele, el e cam zgarcit in privinta detaliilor, veti vedea mai jos).
    Crema in cauza este ambalata intr-o cutie de carton mat, portocaliu/alb pe care sunt specificate informatiile utile. In interiorul sau, se afla un tub din material plastic moale si flexibil care ascunde o cantitate de 50 ml din produsul care urmeaza a fi analizat.


     Pretul sau ademenenitor de doar 24 lei te face sa te intrebi daca o investitie de acest gen isi are rostul. O fi buna? O fi rea? La banii astia...trebuie sa o incerc!
    Dupa ce am desurubat capacul am luat un strop pentru a-i observa consistenta. Este usoara, putin mai consistenta decat o spuma si se absoarbe rapid. Aroma sa, e proaspata, deosebit de placuta.


     Sistemul de dozare este pe placul meu, ma bucur ca pot folosi un produs fara sa fiu nevoita sa-mi "strecor" degetele in borcanas la fiecare aplicare (stiu ca exista spatule dar sunt prea lenesa pentru a le utiliza ....).


    Am fugit rapid la baie, m-am demachiat si am aplicat-o si pe fata. Concluziile au fost similare: se absoarbe mai rapid decat mi-as fi imaginat iar tenul ramane hidratat.
    Este execelenta si pe post de baza de machiaj, nu am nimic de obiectat la adresa sa.
    Pielea ramane fina si catifelata in urma utilizarii sale.
    Dupa ce o utilizez, pentru cateva clipe am o senzatie de racorire destul de placuta.
Este spornica, nu am nevoie de o cantitate prea mare din produs pentru a ma declara multumita de proprietatile sale.
    Nu este comedogenica, nu mi-a cauzat nicio problema, ne intelegem de minune si din acest punct de vedere.
    Din pacate nu are FPS, dar eu rezolv aceasta problema cu ajutorul BB Cream-ei pe care o folosesc si care este generoasa la acest capitol.
    Are o valabilitate de 12 luni de la deschidere.
    In cazul in care va intereseaza, lista ingredientelor este urmatoarea:



    Pentru aceasta perioada mi se pare perfecta, dar cred ca in momentul in care temperaturile vor deveni mai zgarcite voi avea nevoie de un produs mai consistent.
   
    Acum sa trecem si la produsul pe care l-a testat el - Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control . I-am spus de la inceput sa-l ia rapid si sa-l puna la treaba urmand ca, pe parcurs sa-mi impartaseasca experienta.. Zis si facut! Ei, da de unde!
    Dupa cele trei saptamani l-am intrebat ce parere are despre el si mi-a spus, scurt si la obiect: Imi place!
    Pai...bine, bine si restul? Restul a fost obtinut aproape la fel ca in cadrul unui interogatoriu. Prins, imobilizat si intrebat.
    Ambalajul: La fel ca si in cazul produsului testat de mine, Spot Stress Control este ambalat intr-o cutie din carton in care se afla un tub din material plastic semitransparent.



    Consistenta: usoara, ca a unui gel iar sistemul de dozare este perfect pentru un produs care este destul de lichid.


    Putere de absorbtie: rapida.
    La capitolul hidratare ii ofera un mic minus deoarece pe moment isi simte tenul hidratat dar acest efect nu se mentine pe tot parcursul zilei.
    Are o aroma placuta, proaspata, fresh.
    A trecut testul principal si anume la capitolul diminuare problemei cu acneea. Tenul arata bine si simte bine acest produs reusind sa rezolve toate problemele care au aparut pe parcursul celor trei luni in care a fost in cautarea produsului potrivit.
    Lipsa SPF-ului este un  minus pe care i-l putem atribui.
    De asemenea, pretul de  23 lei este mai mult decat prietenos (avand in vedere pretul pe care il plateam pentru un produs cu proprietati similare) iar cantitatea de 40 ml suficienta pentru aproximativ 3 luni (dupa estimarile noastre).
   Are o valabilitate de 12 luni de la deschidere.
     In cazul in care va intereseaza, lista ingredientelor este urmatoarea:



    In concluzie, afirmam sus si tare ca suntem multumiti de cele doua produse. Raportul calitate/cantitate/pret este excelent si ne bucuram ca se afla doar la un click distanta de noi. In acest moment vanez alte produse Neutrogena de pe aoro.ro pentru sunt convinsa ca nu ma vor dezamagi.

Voi ati incercat produsele despre care v-am povestit astazi? Ce alte produse imi mai recomandati?

Kiss Kiss Dee