Pan That Pallete Challenge - Punct si de la capat...

duminică, septembrie 20, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    A venit si momentul deznodamantului. Stiu, am abandonat misiunea inainte de termen dar simteam ca relatia noastra nu mai functioneaza si Daca dragoste nu e, nimic nu e... am decis sa pun punct relatiei cu Undressed.



    A fost o paleta frumoasa, incredibil de buna pentru pretul sau dar... aspectul sau a fost distrus incet si tacticos de catre subsemnata care pe langa faptul ca a folosit-o fara mila (mai ales in ultimele luni) a mai si scapat-o pe jos. Rusine, mare rusine!



     Dupa ce am reusit sa-i distrug capacul, care si asa arata destul de bizar, am inceput sa o tin pe masuta de la toaleta  pentru a o folosi/termina cat mai repede. Pot sa spun ca am reusit sa termin destul de mult din ea dar, aspectul sau tragico-dubios ma face sa ii spun adio. In toata perioada in care mi-a fost alaturi nu m-a dezamagit nici macar o clipa, nuantele sale deosebit de pigmentate au stat la locul lor si fara primer sau alte produse suplimentare.
     Daca va plac nuantele neutre, v-o recomand cu drag. Merita chiar mai mult decat pretul sau. Nota 10.




     Am decis sa continui aceasta provocare care reuseste sa-mi tina in frau dorintele shoppaholice iar de astazi... frumoasa Storm intra la inaintare!
    Am ales-o din cauza capacului care s-a rupt si in acest mod i-a luat locul lui Undressed. Nu stiu din ce cauza s-a stricat, deoarece iubesc enorm produsele Sleek si am grija de ele ca de "ochii din cap" dar am reusit. Poate o fi fost vreu semn divin, ca trebuie sa o folosesc si mai mult...
    Asadar si prin urmare... iata de unde pornim:




     Unde vom ajunge, vom vedea! Voi, tineti-mi pumnii!
    Stiu ca ma repet dar, trebuie sa recunosc ca desi sunt destul de grele, proiectele de acest gen imi plac foarte mult deoarece ma tempereaza iar in acest mod, banutii pe care i-as fi cheltuit pe... mofturi, se indreapta intr-o directie mai inspirata (sau asa imi place sa cred).
    Ce ziceti? Incercati si voi?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like