Review: Autobronzant Alverde

joi, iulie 21, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Da, intr-adevar se intampla! Am reusit sa ma mobilizez si sa scriu articolul dedicat autobronzantului Alverde. Trebuie sa recunosc ca mi-a fost greu sa compun acest articol datorita faptului ca il mai scrisesem si anul trecut dupa care, mergand in DM pentru a achizitiona din nou potiunea miraculoasa constatasem ca e de negasit. Credeam ca s-a scos din fabricatie (asa cum se intampla in cazul multor produse excelente) asa ca din doua click-uri am sters articolul. N-avea rost sa il mai pastrez sau sa public un articol doar "in memoriam".
    Anul acesta, am primit un telefon scurt si la obiect din partea Deenei: Auzi, am o veste buna! Hmmm! Autobronzantul Alverde e din nou in DM!
   Va dati seama ca n-am mai asteptat si am fugit rapid sa efectuez achizitia. Mandrul autobronzant ma astpta cumintel pe raft, cu acelasi pret de 20 lei. L-am insfacat rapid si l-am dus acasa chiar daca vremea nu era inca prielnica plimbarilor cu picioarele dezvelite. Era bine ca il aveam. Nimic nu mai conta.



     Odata cu venirea caniculei, care ne-a invadat brusc, l-am scos si eu din dulap si am inceput sa-l utilizez. Am observat ca ambalajul difera foarte putin fata de raposatul de anul trecut si ma rugam ca nu cumva sa-i fi moificat si formula.
    Ei bine, am constatat ca produsul in cauza este mai lichid dar acest aspect nu m-a deranjat. A durat ceva pana am reusit sa ma obisnuiesc sa-l dozez dar dupa ce am gasit formula castigatoare, n-am mai avut probleme.
    Stiu ca am mai spus-o dar prefer sa repet modalitatea in care il aplic eu astfel incat sa nu am probleme: imi exfoliez pielea bine, bine, bine, apoi alic o crema hidratanta iar dupa ce simt ca s-a absorbit aplic si autobronzantul. Pentru o distribuire uniforma este necesara o cantitate foarte mica din produs, eu cel putin, aplic foarte putin, masez bine si nu am probleme. Bine, as minti daca as spune ca reusesc mereu sa-l intind perfect in zoa labei piciorului dar... ma straduiesc sa obtin rezultate optime.


    Repet procedeul din doua in doua zile iar la sfarsitul saptamanii, o iau de la capat.
    In acest mod reusesc sa am picoare frumos colorate fara sa fiu nevoita sa stau cu nemiluita in razele nemiloase ale soarelui (nu ca as avea timp pentru plaja...).
   Pentru mine acest produs a fos o revelatie, m-a scapat de problema pielii albe si pot sa port fuste, rochii si pantaloni fara nicio grija. Casper nu mai iese pe strada.
    Am incercat sa suprind si cateva cadre cu piciorusele mele, sper sa reusisti sa va faceti o idee vis-a-vis de actiunea sa.


    Trebuie sa mentionez ca, pentru a nu pierde din "bronzul" pe care l-am acumulat de fiecare data cand ma spal incerc sa fiu cat mai blanda, folosesc un burete fin si nu intampin probleme. In momentul in care doresc sa reimprospatez culoarea si sa o iau de la zero, folosesc un scrub puternic (momentan folosesc Ziaja si v-am vorbit despre el in acest articol).
    Oricum, pot sa afirm ca nuanta maslinie rezista cu brio pe durata intregii saptamani si poate ar rezista chiar mai mult daca nu as repeta procedeul in fiecare duminica.
    Nu mi-a patat hainele, nu am avut probleme nici in aceasta privinta dar, am observat ca dupa cateva zile de purtare pijamaua mea avea o usoara tenta maro-portocalie care a iesit la prima spalare.
     Singura zona in care am observat ca efectul sau dispare, este zona labei piciorului unde, daca port o pereche de sandale, baratele reusesc sa estompeze culoarea. Se poate observa in poza de mai sus, ultima fiind facuta dupa ce am purtat sandale cu o bareta mai lata. Daca a prinde vreo ploaie si incaltamintea vi se uda, puteti sa va ganditi ca in momentul in care veti ajunge acasa veti putea sa o luati de la capat cu bronzul masliniu.
     Izul sau este cel specific produselor de acest gen si ar putea deranja anumite persoane (de exemplu Marius spune ca miroase "a soareci" - barbatii astia!) dar eu m-am obisnuit. Sufera baba la frumusete,nu?
    Sugubetul nostru are o cantitate de 200 ml, este foarte spornic si poate fi achizitionat de pe raftul magaizinelor DM din tara.
    In concluzie, ma bucur ca am descoperit acest produs si ca i-am oferit o sansa. Dupa parerea mea, e cea mai sanatoasa si rapida alternativa pentru a obtine o culoare frumoasa intr-un timp record. Decat sa stau si sa ma prajesc asteptand sa obtin o nuanta maslinie (asta in cazul in care as mai avea timp/rabdare sa stau la plaja) prefer sa imi pierd 15-20 minute  masand cu atentie pentru a nu ma trezi cu portiuni albe sau pete pentru ca dupa cateva ore sa ma bucur de o nuanta naturala, frumoasa. Pana acum nu m-a dezamagit si primeste un mare DA din partea mea.

     Sper ca nu v-am plicitisit cu articolul meu dar am incercat sa ating si sa dezvolt fiecare punct de interes.
    Voi folositi produse de acest gen? Care este preferatul vostru?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like