Batiste mania (review)

miercuri, septembrie 24, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Sampoane uscate, sampoane uscate si din ce in ce mai multe sampoane uscate. Pana anul trecut nu ma tentau prea tare, nu credeam in puterile lor "miraculoase" dar, ca orice beauty blogger inrait, curiozitatea m-a indemnat sa le testez.
    Totul a inceput cu Trend it up! de la Balea (review + demo aici) pe care l-am indragit pana in clipa in care i-au schimbat ambalajul si ingredientele. Am fost foarte trista si-am tot cautat un produs care sa imi placa la fel de mult.  
    In perioada aceea toata lumea vorbea de Batiste dar din pacate, in Romania nu se comercializa asa ca mi-a pus pofta-n cui si-am continuat cautarile. Pana la urma, norocul mi-a suras si Alexantza mi-a trimis un colet in care se aflau si pretioasele sampoane Batiste. Am chiuit de fericire si-am inceput sa le testez.
  

Sortimentele pe care le-am pus la incercare sunt:
- Batiste Original;
- Batiste Blush;
- Batiste Strenght & Shine;
- Batiste Light & Blonde.

    Nu pot sa va spun decat ca m-au incantat de la prima aplicare. Fiecare sortiment are o aroma fresh care iti invaluie podoaba capilara si iti ofera o senzatie de prospetime.
    Sampoanele sunt ambalate intr-un flacoane de tip spray avand o cantitate de 200 sau 400 ml. Sistemul de dozare mi se pare eficient, nici nu mi-as putea imagina altul.
   

    Eu il folosesc in a doua sau a treia zi dupa spalarea parului (mai exact il aplic in ziua dinaintea spalarii parului - dimineata iar seara revin la ritualul clasic). 
    Nu l-am aplicat niciodata doua zile consecutiv pentru ca nu stiu cat de fericit ar fi scalpul meu si nici nu cred ca este recomandat.  Consider ca modul in care il folosesc este solutia cea mai eficienta pentru a obtine un aspect decent si pentru a economisi o zi inaintea spalarii.
    Absoarbe excesul de sebum, parul arata si se simte curat si aspectul care ma bucura cel mai mult este ca nu incarca parul. Spre deosebire de produsele similare pe care le-am folosit pana acum acesta se simte ca si proaspat spalat. La celelalte (cu exceptia celui de la Garnier Fructis) simteam ca imi incarca putin parul, vorba Ruxandrei - o senzatie de curat-murdar.
    Nu am nevoie de o cantitate prea mare pentru a obtine efectul dorit asa ca din punctul meu de vedere sunt spornice. 
    Nu usuca parul iar excesul de produs poate fi indepartat cu usurinta cu ajutorul unui pieptan in cazul parului meu blond dar daca aveti parul inchis la culoare si observati reziduuri puteti folosi un prosop uscat.
    Preferatul meu este Strenght & Shine care in ciuda faptului ca are un miros mai masculin (a after-shave as putea spune) mi se pare ca se intelege cel mai bine cu scalpul meu pretentios.

Lista ingredientelor:

Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa  (Rice) Starch, Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Limonene, Linaool, Geraniol, Benzyl Benzoate, Distearyldimonium Chloride, Centrimonium Chloride.

    Din fericire, acum il puteti gasi si in Romania, in Douglas (sper sa nu gresesc) si pentru norocoasele bucurestence in Hello Free Z One Discount (la un pret de aproximativ 12 lei pentru flaconul de 200 ml).
   Daca as mai renunta la el? Nu, sub nicio forma! Pot sa va spun cu mana pe inima ca acum, ar putea sa apara sampoane uscate de la "cea mai cea" firma pentru ca eu la Batiste n-o sa renunt!

In concluzie, ma bucur ca le-am descoperit sunt preferatele mele si vi le recomand cu drag. Nu am nimic de obiectat la adresa lor si primesc un mare, cel mai mare DA din partea mea!

Voi ati folosit Batiste? V-a cucerit?

Kiss Kiss Dee
 
L.E.:  Pretul unui flacon de 200 ml este de 16.90 lei la Hello Free Z One Discount. Multumesc Ladybug! :)

You Might Also Like